• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korona pozitif

Arkadaslar merhaba bende bir kac bisey sormak istiyorum.

Bu surecte gogus kafesinde agri oluyormu, eger viruse yakalandiysaniz ?

Ikinci olarak yakalandiktan sonra kac gun icinde belirtiler kendini gostermeye basliyor

Smdiden tesekkurler

Ya ben annemle babamla gorusmuyorum bu sebepten.yasli kimseye yanasmiyorum.kardesime gitmiyorim.cunku ben gercekten dikkat edemedim ve hicbi sey olmadi bana ki surekli kalabalkklardaydim mecburen hastanelere gittim. Ya bi yerden bulasirdi kesin bulasmamasi imkansiz gibi geliyo bence ben de tasiyici olabilirim

Muhtemelen linç yiyeceğim ama ben ne Corona testine ne de sozde uygulanan tedavi yöntemlerine inanıyorum. Dünya sağlık örgütü önce semptom göstermeyenlerin bulaşıciligi çok yüksek, şimdi de diyor ki, bulastirmiyorlar. Maskeye gerek yok dediler, sonra var dediler. N95 olacak.dediler sonra vazgeçtiler cerrahi de olur ama kumaş olmaz. Sonra o da olur dediler.
Bence çok büyük oyunlarin arasında hayatlarımizdan çalınıyor. Benim covid 19 dan daha büyük kaygılarım var. Arkadaşıniz umarım ruh sağlığını koruyabilir. Sürekli karantina.da olmayı düşünemiyorum
Nedir kaygilariniz

Corona bazı kişilerde uzun süre pozitif kalabiliyor 45 güne kadar kalan var. Ne yazık ki asemptomatik olsa bile bulaştırıcı olabileceğinden karantinada kalmaya devam etmeli. Arkadaşınıza söyleyin lütfen kimseyle temas etmesin coronanın hızlı yayılmasının ve bilmemeseniz nedenim zaten süper taşıyıcı denilen bu şekilde asemptomatik pozitifler

Back