• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korona pozitif

Merhaba herkese,

Konu arkadasim adina,
Kendisi hic bir belirti olmadan meslegi geregi korona testi oldu ve pozitif cikti. Ailesindekilere de test yapildi onlar negatif. Neyse karantina suresi kadar bekledi yeniden test oldu yeniden pozitif. ondan sonra bir kac gunde bir yeniden test oldu ve su an ilk testin uzerinden 1 ay gecti hala pozitif cikiyor sonuclar.
Arkadasimda hic bir hastalik belirtisi yok. Korona ilk yayginlasmaya basladigi donem(okullarin kapanmasindan falan once) agir bir grip gecirmis o kadar.
Su an artik psikolojisi bozuldu diyebilirim. surekli karantinada evinde.
Anladigim bazi kisilerde hastaligi atlatsaniz bile pozitif cikabiliyormussunuz.
Peki yapilabilecek bir sey var midir, arkadasimin muhatap oldugu hic kimse bir oneride bulunmamis. Kendisi yurtdisinda.
ya ben tartışma forumlarında izlemiştim , önceden hastalığı geçirenlerin pozitif çıkıyormuş ama ölüymüş virüs.detokslara mı bi baksa acaba full body tarzında kana kadar detoks yapıyolar ya

ama ailesindekiler negatif.
Acaba ayni zamanda gecirdiler hastaligi da arkadasimdan tamamen temizlenmedi mi diye de dusunuyorum.
cocugu var mesela, mecburen her gun beraberler, o negatif.
O nasıl oluyor .Bu koronadan ben bir şey anlamadım.

ya ben tartışma forumlarında izlemiştim , önceden hastalığı geçirenlerin pozitif çıkıyormuş ama ölüymüş virüs.detokslara mı bi baksa acaba full body tarzında kana kadar detoks yapıyolar ya

Bu dedigin bir merkezde olacak bir sey mi? Evden cikamadigi icin o olamiyor da, evden detoks imkani dahilinde yapabilir.

Bu dedigin bir merkezde olacak bir sey mi? Evden cikamadigi icin o olamiyor da, evden detoks imkani dahilinde yapabilir.
merkezden yapılanlar damardan verilen mix'ler , vitaminler vs şeklinde oluyor sanırım daha kısa süren seans seans yapılan detokslar bunlar, ama evde de yediği içtiğiyle biraz daha uzun vadeli detokslar var.tüm vücut detoksu , whole body cleanse artık hangi ülkedeyse orda bulabileceği eve alınacak malzemelerle yapabilir evet.hatta takviye haplar da oluyor.baya vücudu arındıran ritüeller bunlar

Yeni bir tür olduğu icib suan her gelişmeye açık kimse net bilgi veremiyor elinden geldiğince dikkatli vr sabırlı olsun suan için yapabilecegi baska bisi yok

Doktorların verdiği tavsiyeler dışında yapacak bir sey yok. Kulaktan duyma önerilerimiz belki sadece psikolojik etki sağlar. Bagisikligini güclendirme tavsiyesi de neye yol açar bilemeyiz. Mesela prof. mehmet ceyhan koronaya yakalanmamak için bagisikliginizi şaşırtmayın, normalde yaptiklariniza ek olarak takviye almayin mealinde aciklama yapmisti. Zaten arkadasiniz da sansliymis, bagisikligi gucluymus ki hafif geciriyor.

sütlü sarımsak içsin bir kac gun guclu bir doğal antibiyotik
belki vücudundaki enfeksiyon orani fazladir hala
işine yarayabilir.
birde d3 vitamini önemli bu dönemde

O nasıl oluyor .Bu koronadan ben bir şey anlamadım.
soluma yoluyla virusu kapanlar civerlerden direk enfekte oldugu icin vucut uzun sure temizlenmiyor bence.
akcigerler temiz kan uretmeye baslayana kadar bu hastalik vucuctta dolaniyor sanki.
evdekilerinde ya bagisikliklari cok saglam
yada virusun tutunmasi gereken eca2 enzimleri cok az

Merhaba herkese,

Konu arkadasim adina,
Kendisi hic bir belirti olmadan meslegi geregi korona testi oldu ve pozitif cikti. Ailesindekilere de test yapildi onlar negatif. Neyse karantina suresi kadar bekledi yeniden test oldu yeniden pozitif. ondan sonra bir kac gunde bir yeniden test oldu ve su an ilk testin uzerinden 1 ay gecti hala pozitif cikiyor sonuclar.
Arkadasimda hic bir hastalik belirtisi yok. Korona ilk yayginlasmaya basladigi donem(okullarin kapanmasindan falan once) agir bir grip gecirmis o kadar.
Su an artik psikolojisi bozuldu diyebilirim. surekli karantinada evinde.
Anladigim bazi kisilerde hastaligi atlatsaniz bile pozitif cikabiliyormussunuz.
Peki yapilabilecek bir sey var midir, arkadasimin muhatap oldugu hic kimse bir oneride bulunmamis. Kendisi yurtdisinda.
Tasıyıcıdır o mecbur karantinada kalmak zorunda etrafındakilere bulaştırır ölüme sebep olu

Bu gibi bir sürü insanda taşıyıcı olarak vardır gibime geliyor. Evet virüs mutasyona ugruyor olabilir, bulastiriciligini kaybediyor olabilir fakat hala sinsi sinsi icimizde bi yerlerde dolanıyor işte bu yuzden tedbiri elden bırakmamak lazım emin olamıyoruz 🤔

Limonlu zencefil çayıyla atlatanlar olmuş

Bir guncelleme yapayim.
Yasadigi ulkedeki bilim kurulu bu tarz vakalarin belirli sure sonra karantinada kalmasina gerek olmadigina karar vermis.

Arkadasima bugun son testi yapacaklarini soylemisler. Onun sonucu pozitif bile olsa yine de iyilesmis sayilacakmis.

Hasta veya yaslilarla calismadigi surece calisabilirsin demisler.

En son Güney Kore'de yapılan bir çalışmada ölü/cansız virüslerin vücuttan atıldığı (ve atılmaya devam ettiği), bunun da testte pozitif olarak gösterildiği ortaya çıkarılmıştı. Ailesindekilerin negatif olması bana bu olasılığın doğru olabileceğini düşündürttü. Twitter'dan Derya Unutmaz hocaya bir yazsın, yardımcı olabilir en azından bir fikir verebilir diye düşünüyorum. Kendisi ABD'de yaşayan bir immünoloji uzmanı.

Ne garip benim esimde corana şüphesiyle yatti,2 testi negatif cikti,tomografisi corena bulgularına uygun olunca en son antikor testi yapıldı o pozitif çıktı yani hastalığı atlattı ama 2 testide negatifti,arkadaşınız 1 ay pozitif vermesine şaşırdım

Taşıyıcı olabilir. Bir de bu virüs herkeste aynı etkiyi göstermiyor. Eşimin arkadaşları polis ve pozitif çıktı kendinde hiç bir belirti yoktu 2 testte negatif oldu. Benim bir arkadaşım ise 20 günden fazla hastanede yatarak tedavi gördü normalde astımı vardı çok ciddi bir yoğun bakım süreci oldu. Tam bilmiyorum ama kaçıncı testti 1. Aydan sonra bize negatif çıktı nihayet dedi.

HIc bilgi verilmemis,
o da artik vitamin takviye falan islerine girismeyi dusunuyor. Bana soruyor ne iyi gelebilir diye :bicak:
C vitamini ve Çinko ön planda diyorlar.

Ayşegül Çoruhlu'yu takip etsin youtube ve instada.

Bence bağışıklık odaklı olursa aşabilir bu sorunu. MSM takviyeleri de öneriyorlar.

Bol vitamin, prebiyotik, sirkeli sular vs yapardım sanırım ben.

Merhaba,
Dünya sağlık örgütünün yaptığı açıklamaya göre 11.günden sonra aktif bulaşıcılık özelliğini yitiriyor virüs. O sebeple çoğu ülke hasta taburcu etme politikalarını değiştirdi, benim yaşadığım ülkede 21 günden sonra pozitif çıksa dahi taburcu ediliyor çünkü bulaşıcı olduğu düşünülmüyor artık. 7 gün daha ev izni veriliyor ve 28.günden sonra işe dönülmesine izin veriliyor. Aynı şekilde tekrar enfekte olduğu düşünülen kişilerin de bulaşıcı olduğu düşünülmüyor. Zaten viral yükü oldukça düşük oluyor o kişilerin. Vücudun tamamen virüs partiküllerinden temizlenmesi biraz daha uzun sürebilir ama arkadaşınız yüksek ihtimalle hastalık sürecini tamamlamış, ev halkına bulaşmamış olması ise büyük şans. Geçmiş olsun.

Virüs herkeste değişik bir etki yaratıyor. Arkadaşım corona geçirdiğini tesadüfen öğrendi tamamen başka sebepten gitti çekindiği tomografide bulgulara rastlamışlar kan testleri negatif çıktı sonra. tabi bu haliyle taşıyıcı olmuyor ama grip bile olmadı kız hiç.

ama ailesindekiler negatif.
Acaba ayni zamanda gecirdiler hastaligi da arkadasimdan tamamen temizlenmedi mi diye de dusunuyorum.
cocugu var mesela, mecburen her gun beraberler, o negatif.
Muhtemelen linç yiyeceğim ama ben ne Corona testine ne de sozde uygulanan tedavi yöntemlerine inanıyorum. Dünya sağlık örgütü önce semptom göstermeyenlerin bulaşıciligi çok yüksek, şimdi de diyor ki, bulastirmiyorlar. Maskeye gerek yok dediler, sonra var dediler. N95 olacak.dediler sonra vazgeçtiler cerrahi de olur ama kumaş olmaz. Sonra o da olur dediler.
Bence çok büyük oyunlarin arasında hayatlarımizdan çalınıyor. Benim covid 19 dan daha büyük kaygılarım var. Arkadaşıniz umarım ruh sağlığını koruyabilir. Sürekli karantina.da olmayı düşünemiyorum

Muhtemelen linç yiyeceğim ama ben ne Corona testine ne de sozde uygulanan tedavi yöntemlerine inanıyorum. Dünya sağlık örgütü önce semptom göstermeyenlerin bulaşıciligi çok yüksek, şimdi de diyor ki, bulastirmiyorlar. Maskeye gerek yok dediler, sonra var dediler. N95 olacak.dediler sonra vazgeçtiler cerrahi de olur ama kumaş olmaz. Sonra o da olur dediler.
Bence çok büyük oyunlarin arasında hayatlarımizdan çalınıyor. Benim covid 19 dan daha büyük kaygılarım var. Arkadaşıniz umarım ruh sağlığını koruyabilir. Sürekli karantina.da olmayı düşünemiyorum

Tesekkurler,
Evet insan neye inanacagini bilmiyor, bilim insanlarini haksoz goremiyorum suan, bilinmeyen bir hastalik uzerinde calisiyorlar.

Arkadasim ulkesindeki karar geregi artik iyilesmis sayilacakmis. Bulasiciligi yokmus artik. Yani bilmiyorum ama bugun bunu ogrendi testte, yeniden test yapmayacaklarmis.

Back