- 14 Ağustos 2018
- 19.716
- 2
- 74.123
- 598
ya ben tartışma forumlarında izlemiştim , önceden hastalığı geçirenlerin pozitif çıkıyormuş ama ölüymüş virüs.detokslara mı bi baksa acaba full body tarzında kana kadar detoks yapıyolar yaMerhaba herkese,
Konu arkadasim adina,
Kendisi hic bir belirti olmadan meslegi geregi korona testi oldu ve pozitif cikti. Ailesindekilere de test yapildi onlar negatif. Neyse karantina suresi kadar bekledi yeniden test oldu yeniden pozitif. ondan sonra bir kac gunde bir yeniden test oldu ve su an ilk testin uzerinden 1 ay gecti hala pozitif cikiyor sonuclar.
Arkadasimda hic bir hastalik belirtisi yok. Korona ilk yayginlasmaya basladigi donem(okullarin kapanmasindan falan once) agir bir grip gecirmis o kadar.
Su an artik psikolojisi bozuldu diyebilirim. surekli karantinada evinde.
Anladigim bazi kisilerde hastaligi atlatsaniz bile pozitif cikabiliyormussunuz.
Peki yapilabilecek bir sey var midir, arkadasimin muhatap oldugu hic kimse bir oneride bulunmamis. Kendisi yurtdisinda.
O nasıl oluyor .Bu koronadan ben bir şey anlamadım.ama ailesindekiler negatif.
Acaba ayni zamanda gecirdiler hastaligi da arkadasimdan tamamen temizlenmedi mi diye de dusunuyorum.
cocugu var mesela, mecburen her gun beraberler, o negatif.
ya ben tartışma forumlarında izlemiştim , önceden hastalığı geçirenlerin pozitif çıkıyormuş ama ölüymüş virüs.detokslara mı bi baksa acaba full body tarzında kana kadar detoks yapıyolar ya
merkezden yapılanlar damardan verilen mix'ler , vitaminler vs şeklinde oluyor sanırım daha kısa süren seans seans yapılan detokslar bunlar, ama evde de yediği içtiğiyle biraz daha uzun vadeli detokslar var.tüm vücut detoksu , whole body cleanse artık hangi ülkedeyse orda bulabileceği eve alınacak malzemelerle yapabilir evet.hatta takviye haplar da oluyor.baya vücudu arındıran ritüeller bunlarBu dedigin bir merkezde olacak bir sey mi? Evden cikamadigi icin o olamiyor da, evden detoks imkani dahilinde yapabilir.
soluma yoluyla virusu kapanlar civerlerden direk enfekte oldugu icin vucut uzun sure temizlenmiyor bence.O nasıl oluyor .Bu koronadan ben bir şey anlamadım.
Tasıyıcıdır o mecbur karantinada kalmak zorunda etrafındakilere bulaştırır ölüme sebep oluMerhaba herkese,
Konu arkadasim adina,
Kendisi hic bir belirti olmadan meslegi geregi korona testi oldu ve pozitif cikti. Ailesindekilere de test yapildi onlar negatif. Neyse karantina suresi kadar bekledi yeniden test oldu yeniden pozitif. ondan sonra bir kac gunde bir yeniden test oldu ve su an ilk testin uzerinden 1 ay gecti hala pozitif cikiyor sonuclar.
Arkadasimda hic bir hastalik belirtisi yok. Korona ilk yayginlasmaya basladigi donem(okullarin kapanmasindan falan once) agir bir grip gecirmis o kadar.
Su an artik psikolojisi bozuldu diyebilirim. surekli karantinada evinde.
Anladigim bazi kisilerde hastaligi atlatsaniz bile pozitif cikabiliyormussunuz.
Peki yapilabilecek bir sey var midir, arkadasimin muhatap oldugu hic kimse bir oneride bulunmamis. Kendisi yurtdisinda.
C vitamini ve Çinko ön planda diyorlar.HIc bilgi verilmemis,
o da artik vitamin takviye falan islerine girismeyi dusunuyor. Bana soruyor ne iyi gelebilir diye
Muhtemelen linç yiyeceğim ama ben ne Corona testine ne de sozde uygulanan tedavi yöntemlerine inanıyorum. Dünya sağlık örgütü önce semptom göstermeyenlerin bulaşıciligi çok yüksek, şimdi de diyor ki, bulastirmiyorlar. Maskeye gerek yok dediler, sonra var dediler. N95 olacak.dediler sonra vazgeçtiler cerrahi de olur ama kumaş olmaz. Sonra o da olur dediler.ama ailesindekiler negatif.
Acaba ayni zamanda gecirdiler hastaligi da arkadasimdan tamamen temizlenmedi mi diye de dusunuyorum.
cocugu var mesela, mecburen her gun beraberler, o negatif.
Muhtemelen linç yiyeceğim ama ben ne Corona testine ne de sozde uygulanan tedavi yöntemlerine inanıyorum. Dünya sağlık örgütü önce semptom göstermeyenlerin bulaşıciligi çok yüksek, şimdi de diyor ki, bulastirmiyorlar. Maskeye gerek yok dediler, sonra var dediler. N95 olacak.dediler sonra vazgeçtiler cerrahi de olur ama kumaş olmaz. Sonra o da olur dediler.
Bence çok büyük oyunlarin arasında hayatlarımizdan çalınıyor. Benim covid 19 dan daha büyük kaygılarım var. Arkadaşıniz umarım ruh sağlığını koruyabilir. Sürekli karantina.da olmayı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?