• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korona pozitif

Alys

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.169
798
Merhaba herkese,

Konu arkadasim adina,
Kendisi hic bir belirti olmadan meslegi geregi korona testi oldu ve pozitif cikti. Ailesindekilere de test yapildi onlar negatif. Neyse karantina suresi kadar bekledi yeniden test oldu yeniden pozitif. ondan sonra bir kac gunde bir yeniden test oldu ve su an ilk testin uzerinden 1 ay gecti hala pozitif cikiyor sonuclar.
Arkadasimda hic bir hastalik belirtisi yok. Korona ilk yayginlasmaya basladigi donem(okullarin kapanmasindan falan once) agir bir grip gecirmis o kadar.
Su an artik psikolojisi bozuldu diyebilirim. surekli karantinada evinde.
Anladigim bazi kisilerde hastaligi atlatsaniz bile pozitif cikabiliyormussunuz.
Peki yapilabilecek bir sey var midir, arkadasimin muhatap oldugu hic kimse bir oneride bulunmamis. Kendisi yurtdisinda.

Çok gecmiş olsun.insallah bir an evvel iyileşir

Çok enteresan gerçekten
Taşıyıcı olabilir belki de ondan pozitif çıkıyordur.

Korona çok uzun süre pozitif çıkabiliyor. Bir nevi taşıyıcı olarak düşünülebilir. Kendisi için değil ama risk grubundakiler için tehlike arz ediyor. Biraz daha dişini sıksın. Birkaç ay boyunca korona testi pozitif çıkan kişi sayısı hiçte az değil

Son düzenleme:
Korona çok uzun süre pozitif çıkabiliyor. Bir nevi taşıyıcı olarak düşünülebilir. Kendisi için değil ama risk grubundaki şer için tehlike arz ediyor. Biraz daha dişini sıksın. Birkaç ay boyunca korona testi pozitif çıkan kişi sayısı hiçte az değil

ama ailesindekiler negatif.
Acaba ayni zamanda gecirdiler hastaligi da arkadasimdan tamamen temizlenmedi mi diye de dusunuyorum.
cocugu var mesela, mecburen her gun beraberler, o negatif.

ama ailesindekiler negatif.
Acaba ayni zamanda gecirdiler hastaligi da arkadasimdan tamamen temizlenmedi mi diye de dusunuyorum.
cocugu var mesela, mecburen her gun beraberler, o negatif.

Maalesef korona çok fazla mutasyona açık ve genetik dizilim kan grubu vs gibi konularda hala araştırmaları devam ediyor ama taşıyıcı sayısı oldukça fazla. Basına da yansıyor bu konu ama net bir cevabı henüz yok. O yüzden dikkat etmesi ve bulaştırmaması lazım.

Maalesef korona çok fazla mutasyona açık ve genetik dizilim kan grubu vs gibi konularda hala araştırmaları devam ediyor ama taşıyıcı sayısı oldukça fazla. Basına da yansıyor bu konu ama net bir cevabı henüz yok. O yüzden dikkat etmesi ve bulaştırmaması lazım.

yok o evde duruyor zaten,
sadece yapabilecegi bir sey var midir bildiginiz diye sormak istiyorum,
hani sunu yesin bunu icsin vucudu arinir gibisinden seyler var midir korona icin.

yok o evde duruyor zaten,
sadece yapabilecegi bir sey var midir bildiginiz diye sormak istiyorum,
hani sunu yesin bunu icsin vucudu arinir gibisinden seyler var midir korona icin.
Doğal antibiyotikler ciddi anlamda koruyucudur. Bağışıklığı destekler. Ve mor sebzelerde toksin arındırıcıdır vücudu temizler. Ancak korona da hala bilimsel bir kesin yanıt yok. (Akademik yayın bazında)

Acil şifalar diliyorum.

Doğal antibiyotikler ciddi anlamda koruyucudur. Bağışıklığı destekler. Ve mor sebzelerde toksin arındırıcıdır vücudu temizler. Ancak korona da hala bilimsel bir kesin yanıt yok. (Akademik yayın bazında)

Acil şifalar diliyorum.

Deneyecek artik duyduklarini maalesef, en azindan bir sey yapiyorum diye dusunup moral bulur. Bunlari soyleyeyim.

HIc bilgi verilmemis,
o da artik vitamin takviye falan islerine girismeyi dusunuyor. Bana soruyor ne iyi gelebilir diye :bicak:
Doğal vitaminler alabilir ama kendi kafasına göre ilaç almasın bence.
Ancak doktor onayı ile bağışıklık sistemi güçlendirici alabilir.

Doğal vitaminler alabilir ama kendi kafasına göre ilaç almasın bence.
Ancak doktor onayı ile bağışıklık sistemi güçlendirici alabilir.

he he bagisikligi da kuvvetli aslinda, oyle agir gecirdim dedidi hastaliginda da 3 5 gun bir sey surmustu gribi.
simdi de hic bir sorunu yok, turp gibi de iste...

Arkadaşınıza çok geçmiş olsun. Ama ne yazık ki bu hastalık hala muamma. Tabi onuda bulacaklar bir zaman sonra ama o kadar çok görüş ve bilgi kirliliği var ki bizde sadece elimizden geldiğince dikkat ediyoruz😔 Bağışıklığını sağlam tutsun diyebiliriz sanırım burda sadece 👍

he he bagisikligi da kuvvetli aslinda, oyle agir gecirdim dedidi hastaliginda da 3 5 gun bir sey surmustu gribi.
simdi de hic bir sorunu yok, turp gibi de iste...
Aynısı bende de oldu.
İş arkadaşımla aynı gün hasta oldu virüsten önce Mart bası gibi ağır bir grip geçirdim. 1 haftaya yakın sürdü ama covid miydi bilmiyorum.
Zaten o herkese bulaşacak sonunda kaçış yok eğer riskli grupta değilse birşey olmaz.
Dinlensin iyi uyusun spor yapsın
Dengeli beslensin.

Biz ülkemizde ilk vaka açıklandığı andan itibaren c vitamini ve balıkyağı kapsülü içmiştik, şimdiye kadar sorun yok ben haftada 1 gün eşimden her gün işe gidiyor.

70 güne kadar pozitifligi devam edevilen vakalar olmuş.

Merhaba herkese,

Konu arkadasim adina,
Kendisi hic bir belirti olmadan meslegi geregi korona testi oldu ve pozitif cikti. Ailesindekilere de test yapildi onlar negatif. Neyse karantina suresi kadar bekledi yeniden test oldu yeniden pozitif. ondan sonra bir kac gunde bir yeniden test oldu ve su an ilk testin uzerinden 1 ay gecti hala pozitif cikiyor sonuclar.
Arkadasimda hic bir hastalik belirtisi yok. Korona ilk yayginlasmaya basladigi donem(okullarin kapanmasindan falan once) agir bir grip gecirmis o kadar.
Su an artik psikolojisi bozuldu diyebilirim. surekli karantinada evinde.
Anladigim bazi kisilerde hastaligi atlatsaniz bile pozitif cikabiliyormussunuz.
Peki yapilabilecek bir sey var midir, arkadasimin muhatap oldugu hic kimse bir oneride bulunmamis. Kendisi yurtdisinda.
Merhaba. Annem yeni çıktı hastaneden 50 gün sürdü . Hiç düzelmeyecek gibi hissediyorduk artık.

Back