- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- 1
- 3.824
- 83
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Online market ve restaurantlar var birçoğunda da indirim kampanya var şuan. Hiç olmadı parasını verir bir komşunuza alışverişinizi yaptırırsınız.karantina olursa yemeklik vs nasıl alırım bunları düşünmeye başladım.bakanımolmayınca
Kimse kimseye bakmasın zaten lütfen. Bu vaka sayısını artırır sadece.Pamukpamuk44 sonucu bizimle de paylaş..pozitif çıkarsan arkadaşlar söylemiş marketler online siparişle eve herşeyi getiriyor artık..bakanının olup olmadığına da pek takılma kimsenin kimseye baktığı filan yok ...artık herkes kendi canının geçiminin derdinde.Küçük kızın kreşi ile büyüğün okulundan "acil durumda sizlerin dışında ulaşabileceğimiz kimler var?" diye form gönderdiler "kimse " diye yazıp geri gönderdim
Demek istediği kapıdan bile olsa yoklayabilecek..belki ilacını getirebilecek birisinin bile olmaması .İnsanın öyle tercih ettiği için kimsenin yardımına başvurmaması ile çağresizken bile yardım isteyecek kimsesinin olmaması farklı şeyler.Kimse kimseye bakmasın zaten lütfen. Bu vaka sayısını artırır sadece.
telefonla arasın naılsın desin, kapıya yemek bıraksın...böyle biri yok hayatımdaDemek istediği kapıdan bile olsa yoklayabilecek..belki ilacını getirebilecek birisinin bile olmaması .İnsanın öyle tercih ettiği için kimsenin yardımına başvurmaması ile çağresizken bile yardım isteyecek kimsesinin olmaması farklı şeyler.
Tat koku kaybi sonradan olusuyor zaten ve bu belirtiler delta varyantina benziyor maalesef. Sonucu yazin cikincacovid testi yaptırdım.gece belli olacak.boğazım tek tarflı ağrıyor.kulağıma vuruyor tek taraflı.öksüürk, hapşırık burun akıntısı kırgınlık.ateşim yok,hatta üşüyorum... tat ve koku kaybı yok...başım ağrıyor.
süreklikonrtol ediyorum sonucu.çıkmadı henüz.korona olmasam da kötüyüm şu an gerçekten...sıcak bir çay aldım sobamı yaktım.böyled aha iyiTat koku kaybi sonradan olusuyor zaten ve bu belirtiler delta varyantina benziyor maalesef. Sonucu yazin cikinca
Geçmiş olsun, onları dert etmeyin hiç, online siparişle herşey evinize geliyor merak etmeyin :)karantina olursa yemeklik vs nasıl alırım bunları düşünmeye başladım.bakanımolmayınca
Allah iyiliğini versinÇubuğumu çıkarttım.şimdi bakar söylerim
hem olabilirsin hem de olmayabilirsinnnnnnncovid testi yaptırdım.gece belli olacak.boğazım tek tarflı ağrıyor.kulağıma vuruyor tek taraflı.öksüürk, hapşırık burun akıntısı kırgınlık.ateşim yok,hatta üşüyorum... tat ve koku kaybı yok...başım ağrıyor.
komşu teyzeyle takışmasaydın zamanında o yiyecek getirirdi sana.bize mesela corona da komşularımız destek oldukarantina olursa yemeklik vs nasıl alırım bunları düşünmeye başladım.bakanımolmayınca
Manolya, herkes ile kavgalısın çünkü.karantina olursa yemeklik vs nasıl alırım bunları düşünmeye başladım.bakanımolmayınca
testi ne zaman çıkacak ki?teste gitti mi ya da?Manolya, herkes ile kavgalısın çünkü.
koku geldi mi?benim kız da bugün biraz geldi kokuMuhtemelen korona olabilir. 8 gün önce oldum baş ağrısı,burun akıntısı,boğaz ağrısıyla başladı. Test günü koku da gitti.
Degilsincovid testi yaptırdım.gece belli olacak.boğazım tek tarflı ağrıyor.kulağıma vuruyor tek taraflı.öksüürk, hapşırık burun akıntısı kırgınlık.ateşim yok,hatta üşüyorum... tat ve koku kaybı yok...başım ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?