• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korona olabilirmiyim

karantina olursa yemeklik vs nasıl alırım bunları düşünmeye başladım.bakanımolmayınca
Online market ve restaurantlar var birçoğunda da indirim kampanya var şuan. Hiç olmadı parasını verir bir komşunuza alışverişinizi yaptırırsınız.
İnşallah negatif çıkarsınız.

Pamukpamuk44 Pamukpamuk44 sonucu bizimle de paylaş..pozitif çıkarsan arkadaşlar söylemiş marketler online siparişle eve herşeyi getiriyor artık..bakanının olup olmadığına da pek takılma kimsenin kimseye baktığı filan yok ...artık herkes kendi canının geçiminin derdinde.Küçük kızın kreşi ile büyüğün okulundan "acil durumda sizlerin dışında ulaşabileceğimiz kimler var?" diye form gönderdiler "kimse " diye yazıp geri gönderdim🤷‍♀️

Pamukpamuk44 Pamukpamuk44 sonucu bizimle de paylaş..pozitif çıkarsan arkadaşlar söylemiş marketler online siparişle eve herşeyi getiriyor artık..bakanının olup olmadığına da pek takılma kimsenin kimseye baktığı filan yok ...artık herkes kendi canının geçiminin derdinde.Küçük kızın kreşi ile büyüğün okulundan "acil durumda sizlerin dışında ulaşabileceğimiz kimler var?" diye form gönderdiler "kimse " diye yazıp geri gönderdim🤷‍♀️
Kimse kimseye bakmasın zaten lütfen. Bu vaka sayısını artırır sadece.

Kimse kimseye bakmasın zaten lütfen. Bu vaka sayısını artırır sadece.
Demek istediği kapıdan bile olsa yoklayabilecek..belki ilacını getirebilecek birisinin bile olmaması .İnsanın öyle tercih ettiği için kimsenin yardımına başvurmaması ile çağresizken bile yardım isteyecek kimsesinin olmaması farklı şeyler.

Ben testinizi yaptim sonucunuzu ileteceğim birazdan cikacak 😂. Tek mesajla covid testi yapılıyor sosyal medyada. Gercekten hayretsiniz.

Demek istediği kapıdan bile olsa yoklayabilecek..belki ilacını getirebilecek birisinin bile olmaması .İnsanın öyle tercih ettiği için kimsenin yardımına başvurmaması ile çağresizken bile yardım isteyecek kimsesinin olmaması farklı şeyler.
telefonla arasın naılsın desin, kapıya yemek bıraksın...böyle biri yok hayatımda

covid testi yaptırdım.gece belli olacak.boğazım tek tarflı ağrıyor.kulağıma vuruyor tek taraflı.öksüürk, hapşırık burun akıntısı kırgınlık.ateşim yok,hatta üşüyorum... tat ve koku kaybı yok...başım ağrıyor.
Tat koku kaybi sonradan olusuyor zaten ve bu belirtiler delta varyantina benziyor maalesef. Sonucu yazin cikinca

Tat koku kaybi sonradan olusuyor zaten ve bu belirtiler delta varyantina benziyor maalesef. Sonucu yazin cikinca
süreklikonrtol ediyorum sonucu.çıkmadı henüz.korona olmasam da kötüyüm şu an gerçekten...sıcak bir çay aldım sobamı yaktım.böyled aha iyi

Keşke test olmadan önce eve çok gerekli şeyleri alsaydıniz.
Korona olsanız da olmasanız da şu tarifleri yapın iyi gelir.
1) Bir su bardağı ılık suyun içine bir yemek kaşığı sirke ve bir yemek kaşığı bal,varsa yarım çay kaşığı tarcin koyup için boğaza iyi geliyor.

2) Bir yemek kaşığı balın içine birer çay kaşığı zencefil,zerdeçal, karabiber, çörek otu ve çeyrek limon sıkın,ara ara yiyin.

Geçmiş olsun

covid testi yaptırdım.gece belli olacak.boğazım tek tarflı ağrıyor.kulağıma vuruyor tek taraflı.öksüürk, hapşırık burun akıntısı kırgınlık.ateşim yok,hatta üşüyorum... tat ve koku kaybı yok...başım ağrıyor.
hem olabilirsin hem de olmayabilirsinnnnnnn :işsiz: :işsiz:

Muhtemelen korona olabilir. 8 gün önce oldum baş ağrısı,burun akıntısı,boğaz ağrısıyla başladı. Test günü koku da gitti.

Back