- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
karantina olursa yemeklik vs nasıl alırım bunları düşünmeye başladım.bakanımolmayıncaOlabilir de olmayabilir de. %50 %50. Bizim yorumumuz neyi değiştirecek, sonucu bekleyin, karantinaya girin her ihtimale karşı. Geçmiş olsun.
2 tane sinovac vuruldumgeçmiş olsun inanilmaz bi grip salginida var umarim degilsinizdir koranaysanizda korkmayin aşi oldunuz mu
Online birçok seçenek var. Market alışverişi yapabilirsiniz, yemek söyleyebilirsiniz. Taşrada değilseniz kolay tarafı o. Kartla online ödeme yapın, temassız teslimat isteyin.karantina olursa yemeklik vs nasıl alırım bunları düşünmeye başladım.bakanımolmayınca
Kovid belirtisi degıl gibi cok gecmıs olsuncovid testi yaptırdım.gece belli olacak.boğazım tek tarflı ağrıyor.kulağıma vuruyor tek taraflı.öksüürk, hapşırık burun akıntısı kırgınlık.ateşim yok,hatta üşüyorum... tat ve koku kaybı yok...başım ağrıyor.
Çubuğumu çıkarttım.şimdi bakar söylerimBiz nasıl bileceğiz?
Çubuğumu çıkarttım.şimdi bakar söylerim
Emin ol bi şey demek çok zor ben hiç belirtisiz covid geçirdim pozitif olmam hepimizi şaşırtmıştıcovid testi yaptırdım.gece belli olacak.boğazım tek tarflı ağrıyor.kulağıma vuruyor tek taraflı.öksüürk, hapşırık burun akıntısı kırgınlık.ateşim yok,hatta üşüyorum... tat ve koku kaybı yok...başım ağrıyor.
ateş 36.6çıktı.ama üşüyorumateş olunca üşünüyor zaten -_^
Sen korona geçirmemiş miydin?covid testi yaptırdım.gece belli olacak.boğazım tek tarflı ağrıyor.kulağıma vuruyor tek taraflı.öksüürk, hapşırık burun akıntısı kırgınlık.ateşim yok,hatta üşüyorum... tat ve koku kaybı yok...başım ağrıyor.
36.6 bir ateş değilateş 36.6çıktı.ama üşüyorum
Biz nasıl bileceğiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?