• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korona olabilirmiyim

Kv genellikle çok rahatsız olan biri epilepsi baş ağrısı tansiyon ne arasan var birazda hastalık hastası kaç gündür başım ağrıyor demiş genellikle sürekli ağrıdigi için kovit düşünmedik dün sağlık ocağına götürmüs biraz acil hastane tarzında tam sağlık ocağı da denmez serum vermiş akciğerinde enfeksiyon var demiş test almış yarında randevusu vardı enfeksiyon bölümüne bakalım aksama belli olur 3 asi oldu
çok geçmiş olsun.akciğerinde sorun varsa zaten corona testi mutlaka olmalıydı.coranaysa direkt oraya gider yerleşir alimallah.vücutta neresi zayıfsa neresi hasarlıysa oraya yerleşiyormuş öncelikle bu virüs.

çok geçmiş olsun.akciğerinde sorun varsa zaten corona testi mutlaka olmalıydı.coranaysa direkt oraya gider yerleşir alimallah.vücutta neresi zayıfsa neresi hasarlıysa oraya yerleşiyormuş öncelikle bu virüs.
Çok teşekkür ederim. İnşallah değildir eğer olduysa da hafif atlatacak demek ki çünkü o kadar hassas ki hastalik konusunda

Aşı yaptırmış mıydınız
O zamanlar aşı çıkmamıştı daha o zaman bol bol portakal suyu kekik çayı bi de eczaneden eritmeli bi vitamin içtik filyasyon ekini ilaç vermişti bi de atlattık çok şükür ama hala dikkat etmek gerekir 2. Kez olmicamız garanti değil aşı zaten hafif atlatmamızı sağlıyo arkadaşım aşı olduğu halde covid oldu ama o da hafif atlattı özellikle koa hastaları sigara içenler çok dikkat etsin

Hala size ulaşmadilarsa negatiftir. Oğlum olduğunda esimin teli vermiştik cumadaymis 4 kere aramislar sonra beni aradılar. Test e nabıza düşmeden . Sabah 8.30 gibi verdik 1 gibi aramışlardi.
Hmm daha aramadilar benim numaram kayıtlı mesaj geldi numune alındı diye sonucu beklemedeyiz daha bende öyle düşündüm pozitif olsa hemen ararlardi

Tc yle kayıt alıyordu sanki deneyin bi. Tc ve telefon numarası istiyor.
Screenshot_2021-11-10-14-12-48-877_com.android.chrome.jpg

Bakma canım yanlış yönlendirmişim e devlet şifresi ya da aile hekiminden şifre alman gerekiyormuş. Yanlış hatırlamışım 😌

Evet haklısınız yanlış hatırlamışım
Baktım bile asko 😁 evet bende yeni güncelleme falan mi geldi diye şaşırdım 😬😆

Back