korona olabilirmiyim

Grip salgını var belirtiler pek korona gibi durmuyor

"ateşim yok hatta üşüyorum"a cevap olarak, ateşin olduğunda adı ateş olduğu için yanmazsın üşürsün zaten.
başlığa cevap olarakta olabilirsin, olmayadabilirsin. test zaten yaptırmışsın, bir kaç saate de öğrenirsin
geçmiş olsun

Spnuclandi mi

Korona değilim ama ağır bir grip atlatiyorum
Sonucunuz kaç saatte çıktı ?

Kv dün hastaneye götürmüştü ciğerlerinde enfeksiyon var demiş serum vermiş test olmuş sonucu için e nabız falan yok mesaj mi geldi size ? Başka hiçbir belirtisi yok

Sonucunuz kaç saatte çıktı ?

Kv dün hastaneye götürmüştü ciğerlerinde enfeksiyon var demiş serum vermiş test olmuş sonucu için e nabız falan yok mesaj mi geldi size ? Başka hiçbir belirtisi yok
Eğer covid olursa sonuç e nabıza düşmeden ariyorlar. Ama e nabızda cikar bizimkiler 4 -5, saatte cikti

Eğer covid olursa sonuç e nabıza düşmeden ariyorlar. Ama e nabızda cikar bizimkiler 4 -5, saatte cikti
E nabizi yok benim numaram kayıtlı örnek alındığına dair sonuç çıkana kadar dışarı çıkmayın vs mesaj geldi de merak ettim daha erken gelir mi diye teşekkür ederim

Her covidde ateş çıkmıyor, ben covid atlattım ve gram ateşlenmemiştim. Bu da bilgi olarak kalsın burada :) ha bir de Dünya’nın sonu değil pozitif olmak, korkmayın moraliniz yüksek olsun geçer gider, bağışıklığınızı her zaman güçlü tutun kızlar

Evet ben de ateşlenmedim hiç koku gitmese nezleyim heralde derdim. Koku gidince şüphe duydum.

inşallah negatif çıkar.ben perişan oldum geçen salıdan beri.
Kv genellikle çok rahatsız olan biri epilepsi baş ağrısı tansiyon ne arasan var birazda hastalık hastası kaç gündür başım ağrıyor demiş genellikle sürekli ağrıdigi için kovit düşünmedik dün sağlık ocağına götürmüs biraz acil hastane tarzında tam sağlık ocağı da denmez serum vermiş akciğerinde enfeksiyon var demiş test almış yarında randevusu vardı enfeksiyon bölümüne bakalım aksama belli olur 3 asi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…