• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona mıyım?

Umudayolculuk12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
662
252
103
31
Kizlar 4 gun once sabah bogaz ağrısı ve burun tikanikligiyla kalktim. 2 gun sonrada tat ve koku almam 0. Onuda parfum sikarken farkettim hic kokusunu alamıyorum kafayi yicem. Tavuk et yiyorum su gibi. Bugun doktora gittim. Normal gripte te aynilari var dedi antibiyotik yazdi.. geçmezse1 hafta sonra tekrar gel dedi . Bu nedir atlatan var mi

MALESEF suan buldugum sehırde yapmadılar sadece covıt 19 hastaların yatişini yapıyorlar ve flım cekılıyor. Tum akrabalarım covıt 19 bende tedbır amaclı oglumla yapmaya gıttık özele bızı devlete yonlendırdıler. Ve ben astım hastasıyım
Allah Allah 😠😠😠😡😡

Istanbul kartal şehir hastanesine gittim zaten. Bademciklerin sismis dedi garagara parol augmentin yazan ilaci verdi. Kendini takip et gecmezse gel test yapalim. Grip olduğumuzda da tat ve koku almıyoruz dedi .
Canım 14 gun kendınj gozlem altına al. tum akrabam suan pozıtıf. Hatta negatıftı basta testler 7gun sonra 2cı testlerı pozıtıf cıktı

Istanbul kartal şehir hastanesine gittim zaten. Bademciklerin sismis dedi garagara parol augmentin yazan ilaci verdi. Kendini takip et gecmezse gel test yapalim. Grip olduğumuzda da tat ve koku almıyoruz dedi .
Yapmamak için direniyorlar gerçekten. Zaten iş o kadar kontrolden çıktı ki pozitif olan 14 gün evde durduktan sonra ikinci testi dahi yapmıyorlar raporun bitince işe başla diyip geçiyorlar. Durum çok vahim.

Tat ve koku kaybi en önemli etkilerinden biri. Test imkaniniz varsa test yapin(bazi devletler bile bu kadar belirti varken yapıyor.) Yoksa da kendinizi karantinaya almalısınız her ihtimale karşı.

Yapmamak için direniyorlar gerçekten. Zaten iş o kadar kontrolden çıktı ki pozitif olan 14 gün evde durduktan sonra ikinci testi dahi yapmıyorlar raporun bitince işe başla diyip geçiyorlar. Durum çok vahim.
Harbiden öyle. Koku ve tat almamak oyle kötüymüş ki . Herseyi tadi su gibi geliyor. Tavuk et corba saka ggibi

Back