Kan pıhtısı falan yapıyor diyorlar korkuyorum ya iki ucu şey resmen nasıl olacak böyleİlaclari kullanacaksaniz test yaptirin. Yoksa da yaptirmayin bosuna. Benim cevremde cogu insan ilaclari alip alip kullanmadi. Bos yere test yaptirmis oldular. Ben ne testlere ne de ilaclara guvendigim icin belirti yasasam da test yaptirmam acikcasi.
Önce yorgunluktan vücudum ağrıyor dedim sonra burnum yanmaya gözlerim kaşınmaya yanmaya başladı bu akşam üzeride boğazım ağrımaya başladı ama öyle sürekli bir ağrı değil gelip gelip gidiyor birde sırtım çok kötü ağrıyor iki gündürGecen ay gecirdim.siddetli eklem agrisi ardindan bas agrisi bogaz agrisi burun yanmasi en son tat ve koku kaybi.sizin anlattiklariniz uşutme gibi duruyor.mutlaka test yaptirin pozitifseniz karantinaya girer baskasina bulastirmazsaniz
Emziriyorsanız ilaç kullanamıyorsunuz veya emzirmeyi bırakmanız gerekiyor.Test icin yapılan bölüm çok kötü kalabalık herkes iç içe orda gidip saatlerce bekleyebilmem mümkün değil kücük bebeğimde var
Genç olduğum için sorun olmayacağını yinede istersen Kan pıhtısı için coraspin 100 lük alabilirsin dediler.Kan pıhtısı falan yapıyor diyorlar korkuyorum ya iki ucu şey resmen nasıl olacak böyle
Ya evet birde bu var en iyisi birkaç gün kendimi takip etmek zaten hep evdeyim bulaştırma korkum yok eşimde yoğun ama tek çalışıyor onunda bulaştıracağı kimse yok yanındaEmziriyorsanız ilaç kullanamıyorsunuz veya emzirmeyi bırakmanız gerekiyor.
İlaç kullanmadıktan sonra teste gerek yok.
Değilseniz gidip orda virüs kapmayın.
Şuanlık koku ve tatta değişme yok ama sırt ağrım var baya. Eğer olmuşsa da Nerden kapmış olabileceğimi hiç bilmiyorumBen 3 ay önce atlattım. Gripten hafif geçti. Tek belirtim koku alamıyordum. Eğer ciddi belirtiniz yoksa kendinizi izole edin. Test için giderseniz de daha kötü olabilirsiniz.
Genç olduğum için sorun olmayacağını yinede istersen Kan pıhtısı için coraspin 100 lük alabilirsin dediler.
Üşüttüğünüz için olmuştur . Dışarıda olan eşinizse önce onda belirtiler başlardı geçmiş olsunYılbaşı akşamı eşim çok sıcakladı diye hep cam açtı o gün mü üşüttüm yoksa korona mı anlayamıyorum hastane biraz uzak ve test yaptıkları alan Ramazan cadırı gibi bir yerde herkes aynı alanda değilsem de olurum diye korkuyorum gidemiyorum. Belirtilerim gözlerim kuru çok kaşınıyor boğazım ağrıyor batıyor yutkunurken başım ve eklemlerim ağrıyor ateşim yok ama ara ara yanaklarım yanıyor. Kimseyle temas kurmuyoruz evdeyiz ama eşim mecbur işe gidiyor yoğun çalışıyor
Siz titizlikle izole olun.Ya evet birde bu var en iyisi birkaç gün kendimi takip etmek zaten hep evdeyim bulaştırma korkum yok eşimde yoğun ama tek çalışıyor onunda bulaştıracağı kimse yok yanında
Bana da kuryeden geçtiğini düşünüyorum. Bende hiç yüksek ateş olmadı. Ben virüs iken nerdeyse her gün aile hekimi ve il sağlık müdürlüğünden aradılar. Tek tek belirti saydılar bunlar sizde var mı diyerek. Eklem ağrısı da virüs belirtisi. Umarım pozitif değilsinizdir. Yine de kendinizi izole etmekte fayda var.Şuanlık koku ve tatta değişme yok ama sırt ağrım var baya. Eğer olmuşsa da Nerden kapmış olabileceğimi hiç bilmiyorumalışverişi online yapıyorum hepsini yıkıyorum
Teşekkür ederimÜşüttüğünüz için olmuştur . Dışarıda olan eşinizse önce onda belirtiler başlardı geçmiş olsun
Ah yorgunluktan dirençte düşüyor zaten kızım çok mızmız bir çocuk asla yanında uzanamıyorum ağlıyorSiz titizlikle izole olun.
Eşiniz de mümkünse olsun.
Sırt ağrısı -tutulmuş değilseniz- çok belirgin oluyor.
Mümkün oldukça dinlenin bebekle zor olsa da.
Covid değil de yorgunluk çok zor.
Baş ağrısı nasıldı? Çok başım ağrıyor ayağa kalkınca başım dönüyorBana da kuryeden geçtiğini düşünüyorum. Bende hiç yüksek ateş olmadı. Ben virüs iken nerdeyse her gün aile hekimi ve il sağlık müdürlüğünden aradılar. Tek tek belirti saydılar bunlar sizde var mı diyerek. Eklem ağrısı da virüs belirtisi. Umarım pozitif değilsinizdir. Yine de kendinizi izole etmekte fayda var.
Evet çok korkuyorum bu yüzdenAğır geçiren herkesin ilaç kullanması gerekiyor. Böyle toplu yerlerde hayati önem arz eden konularda ben şuna buna güvenmiyorum demek çok rahatsız edici. Yorumdan etkilenip kullanmayan birinin yaşam hakkına istemsiz müdahale etmiş olabilirsiniz. Test yaptırın, ciğerlerinize inmeden müdahale etmiş olursunuz. Akşam iyi olup sabah hastaneye kaldırılan bir sürü hasta var.
Covid olduğunuzu düşünüyorum. Belirtilerin aynısı ben de varken pozitiftim. Sonraki süreç çok ağır ve zorlu geçti. Test yaptırın eşiniz de karantinaya alınsın vebal hak kavramı da var.Evet çok korkuyorum bu yüzden
Mutlaka test yaptırın ihmal etmeyin. Hic zaman kaybetmeyin, ilaçları ne kadar erken alırsanız o kadar iyi.Aynı belirtiler
İlk iki gün biraz baş ağrısı oldu sonra kendiliğinden geçti. Bu arada 14 gün izoleden sonra 1.5 ay koku alamayacağım ve endişe etmemem söylenmişti.Baş ağrısı nasıldı? Çok başım ağrıyor ayağa kalkınca başım dönüyor
Eşim tek çalışıyor kendi ofisinde toplu taşımada kullanmıyor yani bulastırma riskimiz hic yok yarında aynı olursam özel hastaneye falan gidicem bir sekildeCovid olduğunuzu düşünüyorum. Belirtilerin aynısı ben de varken pozitiftim. Sonraki süreç çok ağır ve zorlu geçti. Test yaptırın eşiniz de karantinaya alınsın vebal hak kavramı da var.
İnşallah teşekkür ederimDördüncü ya da besinci gün koku kaybi yasarsaniz teste gidin.Gun gün belirtileri degisiyor.Bende de ates hic yapmadi,vücudum agrıdı.Tat koku gitti,testim pozitifti.Kendinize iyi bakin,dinlenin D ve C vitaminleri alın.Umarim sadece üşümüşsünüzdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?