doktor degilim ama korona gibi gozukmuyor.. surekli oksuruk, ates, nefes darligi yoksa deniyor.. bende bundan 3 ay once atesim filan vardi bende korona zannettim ama test negatifti.. su an benimde bogazim agriyor.. gecmis olsun ama ihmal etmeyin test yaptirin emin olmak icinYılbaşı akşamı eşim çok sıcakladı diye hep cam açtı o gün mü üşüttüm yoksa korona mı anlayamıyorum hastane biraz uzak ve test yaptıkları alan Ramazan cadırı gibi bir yerde herkes aynı alanda değilsem de olurum diye korkuyorum gidemiyorum. Belirtilerim gözlerim kuru çok kaşınıyor boğazım ağrıyor batıyor yutkunurken başım ve eklemlerim ağrıyor ateşim yok ama ara ara yanaklarım yanıyor. Kimseyle temas kurmuyoruz evdeyiz ama eşim mecbur işe gidiyor yoğun çalışıyor
Ya bugun bende ayni haldeyim.gozlerimi acamiyorun kuruluktan.bogazim fena atesim yok bas agrim cok...usuttum diye dusunuyorum ama test mi yaptirsak acaba yaYılbaşı akşamı eşim çok sıcakladı diye hep cam açtı o gün mü üşüttüm yoksa korona mı anlayamıyorum hastane biraz uzak ve test yaptıkları alan Ramazan cadırı gibi bir yerde herkes aynı alanda değilsem de olurum diye korkuyorum gidemiyorum. Belirtilerim gözlerim kuru çok kaşınıyor boğazım ağrıyor batıyor yutkunurken başım ve eklemlerim ağrıyor ateşim yok ama ara ara yanaklarım yanıyor. Kimseyle temas kurmuyoruz evdeyiz ama eşim mecbur işe gidiyor yoğun çalışıyor
Bu başta soylenmisti. Daha sonra Ateş öksürük nefes darlığı nadir belirtiler olduğu ortaya çıktı. %27 oranındaymis mesela ateş. Nefes darlığı bayağı naddir. Asıl en yaygın belirti tat koku kaybı eklem ağrısı baş ağrısı boğaz ağrısı. Semptomsiz olma ihtimali de yüksek..doktor degilim ama korona gibi gozukmuyor.. surekli oksuruk, ates, nefes darligi yoksa deniyor.. bende bundan 3 ay once atesim filan vardi bende korona zannettim ama test negatifti.. su an benimde bogazim agriyor.. gecmis olsun ama ihmal etmeyin test yaptirin emin olmak icin
Soğuk tek başına hasta yapmaz. Soğuk algınlığıni da rhino virüsler yapar. Soğuk bağışıklık düşürerek virüslerin bizi hasta etmesine neden olur. Sizden başka kimse de semptom var mı? Alerjiniz var mı? Bu saydiginiz belirtileri alerji de yapar.Yılbaşı akşamı eşim çok sıcakladı diye hep cam açtı o gün mü üşüttüm yoksa korona mı anlayamıyorum hastane biraz uzak ve test yaptıkları alan Ramazan cadırı gibi bir yerde herkes aynı alanda değilsem de olurum diye korkuyorum gidemiyorum. Belirtilerim gözlerim kuru çok kaşınıyor boğazım ağrıyor batıyor yutkunurken başım ve eklemlerim ağrıyor ateşim yok ama ara ara yanaklarım yanıyor. Kimseyle temas kurmuyoruz evdeyiz ama eşim mecbur işe gidiyor yoğun çalışıyor
Test yaptirmasa karantinaya girmeyecek ve pozitifse herkese bulastiracakİlaclari kullanacaksaniz test yaptirin. Yoksa da yaptirmayin bosuna. Benim cevremde cogu insan ilaclari alip alip kullanmadi. Bos yere test yaptirmis oldular. Ben ne testlere ne de ilaclara guvendigim icin belirti yasasam da test yaptirmam acikcasi.
Normalde de nefes darlığı yaşayan biriyim onu ayırt edemiyorum şuandoktor degilim ama korona gibi gozukmuyor.. surekli oksuruk, ates, nefes darligi yoksa deniyor.. bende bundan 3 ay once atesim filan vardi bende korona zannettim ama test negatifti.. su an benimde bogazim agriyor.. gecmis olsun ama ihmal etmeyin test yaptirin emin olmak icin
Evet boğazımda ara ara gıcıklanma tarzı oluyorOlabilir. Benim de ateşim yoktu ama hafif eklem ağrısı, baş ağrısı, boğaz ağrısı ve hafif gıcıklanma vardı boğazımda. 4-5.günde tat ve koku gitmişti
Aynı belirtilerBende yeni çıktım karantinadan, şikayetlerimi soyleyim. Göz kaşıntısı, boğaz ağrısı, halsizlik kırgınlık hafif öksürme ve bunlara ek 3 4 gün sonra ateş.
Test icin yapılan bölüm çok kötü kalabalık herkes iç içe orda gidip saatlerce bekleyebilmem mümkün değil kücük bebeğimde varYa bugun bende ayni haldeyim.gozlerimi acamiyorun kuruluktan.bogazim fena atesim yok bas agrim cok...usuttum diye dusunuyorum ama test mi yaptirsak acaba ya
Burdan bakıp bizim tahmin yürütemeyeceğimiz kadar karmaşık bu korona. Her insanda farklı seyredebiliyor çünkü semptomlar.
Öte yandan gidip test olsanız o da güvenilir değil her belirtiyi taşıyıp negatif çıkabiliyorsunuz falan
Iyisi mi siz kendinizi covid gibi düşünüp karantinaya alın kendinizi ve bol bol vitamin alın bağışıklığı güçlendirin
Alerjim yok eşim gündüz bir kere boğazım gıcıklanıyor dedi onun dısında birseyi yok zaten kimseyle görüsmüyoruz ne misafir kabul ederiz ne gideriz o konuda içim rahatSoğuk tek başına hasta yapmaz. Soğuk algınlığıni da rhino virüsler yapar. Soğuk bağışıklık düşürerek virüslerin bizi hasta etmesine neden olur. Sizden başka kimse de semptom var mı? Alerjiniz var mı? Bu saydiginiz belirtileri alerji de yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?