Korona mıdır?

Sirt agrisi varsa hemen test yaptirin.ozellikle agrilar gece dahada zorluyorsa korona olma ihtimaliniz yuksek.bu illet oyle bisey ki bazen cok iyiyim diyosunuz 5 dk sonra öldüm bittim oluyosunuz

Geçmiş olsun öncelikle kc ve kp geçirdi ikisinde de farklı belirtiler vardı. Kv de boğaz şişmesi ateş iştah kaybı ve halsizlikle başlamış. Kp de ilk önce ses kısıklığı sonra tat ve koku kaybı kp de hiç halsizlik yokmuş sonradan halsizlik boğaz acıması ve iştah kaybı olmuş.

Eşim tek çalışıyor kendi ofisinde toplu taşımada kullanmıyor yani bulastırma riskimiz hic yok yarında aynı olursam özel hastaneye falan gidicem bir sekilde
Özel hastaneye gerek yok gittiğiniz yerden kapmazsınız zaten stratejik saatleri seçin sabah 8 öğle arası 12-1 akşam 8 gibi

Çokmuş şuan ne durumdasınız?
Şuan koku alabiliyorum. Virüs atlalı tam 3 ay oluyor. Ben testi devlet hastanesin de olmuştum. Güvenlik görevlileri herkesi uyarıp mesafeli bir şekilde sıraya yerleştiriyordu. Çadır gibi bir yerde ben de test olmaya çekinirdim.

Evet herkeste farklıymış umarım değilimdir onlarada çok geçmiş olsun

Eşim tek çalışıyor kendi ofisinde toplu taşımada kullanmıyor yani bulastırma riskimiz hic yok yarında aynı olursam özel hastaneye falan gidicem bir sekilde
Ben nerdeyse 11 marttan beri kimseyle görüşmedim. Evime kimseyi almadım, kimseye gitmedik, zaten evden çalışıyordum. Sadece markete ve bir kaç kez hastaneye gittim o kadar. Pozitifim eşim sağlıkçı ama o benden sonra 3 kez test yaptırdı hep negatif.. yani ya marketten ya hastaneden kaptım. Olmaz diye düşünmeyin

Evet boğazımda ara ara gıcıklanma tarzı oluyor
Bol bol C vitamini alın suya limon koyun falan. Bir de C, D ve Çinko içeren efervesan tabletlerden alın. Gerçekten çok işe yarıyor. Bizim burda doktorlar hep bunu öneriyor.

Özel hastaneye gerek yok gittiğiniz yerden kapmazsınız zaten stratejik saatleri seçin sabah 8 öğle arası 12-1 akşam 8 gibi
En yakınımda eğitim araştırma hastaneleri var hepsi pandemi hastanesi olmuş yarın bir şekilde geçmezse önlemlerimi alıp gidicem

Kalabalık olduğu içinde birde çok bekleniyor o sıkıntı hemen olup çıkılsa risk daha az olurdı belki

Bir şekilde biryerden geliyormuş evden çıkmasakta güvende değilmişiz

Mutlaka test yaptırın eniştem sadece baş agrisi belirtiyle test yaptırmıştı o zaman korana çıkmıştı başka hiçbir belirti yoktu herkesin belirtisi farklı mutasyona uğradı

Kalabalık olduğu içinde birde çok bekleniyor o sıkıntı hemen olup çıkılsa risk daha az olurdı belki
Benim gittiğim hastanede yerler işaretlenmişti herkes işaretli yerde duruyordu. Galiba 2 metre mesafe vardı. Tabi her yerde böyle midir bilemem. Ama test çok kısa sürüyor burun ve boğaza bir çubuk sokuyorlar karıştırıyorlar. 10-15 saniye sürüyor. Sonra eve döndüm. Akşam E-nabızdan kontrol ettim test sonucunu.

Mutlaka test yaptırın eniştem sadece baş agrisi belirtiyle test yaptırmıştı o zaman korana çıkmıştı başka hiçbir belirti yoktu herkesin belirtisi farklı mutasyona uğradı
Aynen benim eşimin de sadece burnu akıyordu başka bir şeyi yoktu

Aynen benim eşimin de sadece burnu akıyordu başka bir şeyi yoktu
Geçmiş olsun canım şimdi herkesin farklı belirtileri var eşinizde test yaptırmadan çıkmasaydı 2 gün izin alsaydı iş yerine belirtip bulasmasindansa patron izin verirdi cok riskli 1 defada 10 kişiye bulaşır belki daha ffazla bucebuse

Ateş yokken test yapılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…