- 10 Haziran 2011
- 1.026
- 692
- 323
Ne değişikAynen benim eşimin de sadece burnu akıyordu başka bir şeyi yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne değişikAynen benim eşimin de sadece burnu akıyordu başka bir şeyi yoktu
Evet yapılıyor. Test yaptırmak istiyorum demeniz yeterli. Sizde belirti var mı dediğin de eklem ağrıları, veya başka belirtiniz varsa söylersiniz. Ayrıca hamile iseniz, kronik rahatsızlığınız varsa belirtin. Bazen onlar yoğunluktan sormayı unutabilir. Zaten ateş ölçmenin çok bir anlamı yok. Bende ateş yoktu yine de virüstüm.Ateş yokken test yapılıyor mu
İnşallah değildirÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin InşAllah covid değildir ama belirtiler onu gösteriyor gibi yarın mutlaka test yaptırın.
Tamamdır sabahtan gideceğim insallahEvet yapılıyor. Test yaptırmak istiyorum demeniz yeterli. Sizde belirti var mı dediğin de eklem ağrıları, veya başka belirtiniz varsa söylersiniz. Ayrıca hamile iseniz, kronik rahatsızlığınız varsa belirtin. Bazen onlar yoğunluktan sormayı unutabilir. Zaten ateş ölçmenin çok bir anlamı yok. Bende ateş yoktu yine de virüstüm.
Geçirenlere bakınca ihtimal yüksek gibi duruyorKorkutmak istemem ama pozitif siniz kesin.
Bende de çok sırt ağrısı oldu. İlk testim negatif çıktı 2 ncisi pozitif
Benim ilaçlar daha bugun bitti çok taze hala karantinada yımGeçirenlere bakınca ihtimal yüksek gibi duruyor
Umarım negatif çıkar. Pozitif iseniz de hafif bir şekilde atlatmanız dileğiyle. Çok üzülmeyin. Ben virüs iken bol bol meyve yedim, turşu suyu içtim, limon sıkıp içtim.Tamamdır sabahtan gideceğim insallah
1 2 güne belli olur tat koku gider eğer pozitifseniz ve inanılmaz bir halsizlik inş yoktur bende hafif atlattım ama o halsizlik yetiyor. Bende başta soğuk algınlığı sandın ama işteYılbaşı akşamı eşim çok sıcakladı diye hep cam açtı o gün mü üşüttüm yoksa korona mı anlayamıyorum hastane biraz uzak ve test yaptıkları alan Ramazan cadırı gibi bir yerde herkes aynı alanda değilsem de olurum diye korkuyorum gidemiyorum. Belirtilerim gözlerim kuru çok kaşınıyor boğazım ağrıyor batıyor yutkunurken başım ve eklemlerim ağrıyor ateşim yok ama ara ara yanaklarım yanıyor. Kimseyle temas kurmuyoruz evdeyiz ama eşim mecbur işe gidiyor yoğun çalışıyor
Olabılırde olmayabılırde herkeste farklı bir septom.Bende bogaz ce baş agrısı ıle başlamıltı.Bence gıdıp tedavı olun gıderken lutfen tedbırınelden bırakmayınYılbaşı akşamı eşim çok sıcakladı diye hep cam açtı o gün mü üşüttüm yoksa korona mı anlayamıyorum hastane biraz uzak ve test yaptıkları alan Ramazan cadırı gibi bir yerde herkes aynı alanda değilsem de olurum diye korkuyorum gidemiyorum. Belirtilerim gözlerim kuru çok kaşınıyor boğazım ağrıyor batıyor yutkunurken başım ve eklemlerim ağrıyor ateşim yok ama ara ara yanaklarım yanıyor. Kimseyle temas kurmuyoruz evdeyiz ama eşim mecbur işe gidiyor yoğun çalışıyor
Belirtiler daha sonra arada göründü mu benim 20 gün oldu tekrar baş ağrısı bel agrisi ortaya çıktı. 2 hafta arayla böle oluoGecen ay gecirdim.siddetli eklem agrisi ardindan bas agrisi bogaz agrisi burun yanmasi en son tat ve koku kaybi.sizin anlattiklariniz uşutme gibi duruyor.mutlaka test yaptirin pozitifseniz karantinaya girer baskasina bulastirmazsaniz
Sonradan derken ne kadar sonradan.Geçmiş olsun öncelikle kc ve kp geçirdi ikisinde de farklı belirtiler vardı. Kv de boğaz şişmesi ateş iştah kaybı ve halsizlikle başlamış. Kp de ilk önce ses kısıklığı sonra tat ve koku kaybı kp de hiç halsizlik yokmuş sonradan halsizlik boğaz acıması ve iştah kaybı olmuş.