• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona mıdır?

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin InşAllah covid değildir ama belirtiler onu gösteriyor gibi yarın mutlaka test yaptırın.

Ateş yokken test yapılıyor mu
Evet yapılıyor. Test yaptırmak istiyorum demeniz yeterli. Sizde belirti var mı dediğin de eklem ağrıları, veya başka belirtiniz varsa söylersiniz. Ayrıca hamile iseniz, kronik rahatsızlığınız varsa belirtin. Bazen onlar yoğunluktan sormayı unutabilir. Zaten ateş ölçmenin çok bir anlamı yok. Bende ateş yoktu yine de virüstüm.

Korkutmak istemem ama pozitif siniz kesin.
Bende de çok sırt ağrısı oldu. İlk testim negatif çıktı 2 ncisi pozitif

Evet yapılıyor. Test yaptırmak istiyorum demeniz yeterli. Sizde belirti var mı dediğin de eklem ağrıları, veya başka belirtiniz varsa söylersiniz. Ayrıca hamile iseniz, kronik rahatsızlığınız varsa belirtin. Bazen onlar yoğunluktan sormayı unutabilir. Zaten ateş ölçmenin çok bir anlamı yok. Bende ateş yoktu yine de virüstüm.
Tamamdır sabahtan gideceğim insallah

Mutlaka test yaptirin komşumuz öksürükle gitti şuan yoğun bakımda eşide pozitif fakat hiç bir belirti yasamadi

İş arkadaş ımdan temaslı olarak eve gönderildik 4 kişi.
Ertesi gün belirtilerim başladı... Sonraki gün test yolladı işyeri eve yani FİLYASYON ekibi
Negatif
Cuma günüydü
Pazartesi tekrar test yaptırdım pozitif

Yazdıklarınizi okudum. Bence siz çok büyük ihtimal pozitifsiniz. Şiddetli bas ağrısı siddetli sırt ağrısı yapıyormuş. Zaten boğaz agrisiyla başlıyor ilk önce. Temel belirtilerin hepsi var sizde.

Yılbaşı akşamı eşim çok sıcakladı diye hep cam açtı o gün mü üşüttüm yoksa korona mı anlayamıyorum hastane biraz uzak ve test yaptıkları alan Ramazan cadırı gibi bir yerde herkes aynı alanda değilsem de olurum diye korkuyorum gidemiyorum. Belirtilerim gözlerim kuru çok kaşınıyor boğazım ağrıyor batıyor yutkunurken başım ve eklemlerim ağrıyor ateşim yok ama ara ara yanaklarım yanıyor. Kimseyle temas kurmuyoruz evdeyiz ama eşim mecbur işe gidiyor yoğun çalışıyor
1 2 güne belli olur tat koku gider eğer pozitifseniz ve inanılmaz bir halsizlik inş yoktur bende hafif atlattım ama o halsizlik yetiyor. Bende başta soğuk algınlığı sandın ama işte

Çok geçmiş olsun. Ayni şeyleri ben de yaşadım, çok korkmuştum neyse ki nezleymis. Sizinki de öyle duruyor. Eczaciya danışıp aerius kullanmıştım 5-6 gunde tamamen geçmişti

Bu arada herkeste grip gibi belirtiler vermiyor. Yakın bir arkadaşımın kayinvalidesi karin agrisi şikayetiyle dahiliyeye gitmiş, safra kesesi taşı demişler ve ameliyat için gun vermişler. Amaliyat öncesi tetkikleri için hastaneye gittiğinde doktor ne olur ne olmaz diye test alalim demis pozitif çıkmış. Sizdeki belirtilerin hiçbiri yokmuş. Çok şükür atlattı. Siz yine de çevrenize karşı tedbirli olun ama panik de yapmayın, bu aralar havalar tam nezle grip havası çünkü

Yılbaşı akşamı eşim çok sıcakladı diye hep cam açtı o gün mü üşüttüm yoksa korona mı anlayamıyorum hastane biraz uzak ve test yaptıkları alan Ramazan cadırı gibi bir yerde herkes aynı alanda değilsem de olurum diye korkuyorum gidemiyorum. Belirtilerim gözlerim kuru çok kaşınıyor boğazım ağrıyor batıyor yutkunurken başım ve eklemlerim ağrıyor ateşim yok ama ara ara yanaklarım yanıyor. Kimseyle temas kurmuyoruz evdeyiz ama eşim mecbur işe gidiyor yoğun çalışıyor
Olabılırde olmayabılırde herkeste farklı bir septom.Bende bogaz ce baş agrısı ıle başlamıltı.Bence gıdıp tedavı olun gıderken lutfen tedbırınelden bırakmayın

Burda ilac almayacaksaniz, test yaptirmayin denmis.Test yaptirmayip,ilac almayip eger ki koronaysa bu kisinin akibetini hicbirimiz tahmin dahi edemeyiz.Boyle soylemeyi de, yazmayi da yanlis buluyorum.

Gecen ay gecirdim.siddetli eklem agrisi ardindan bas agrisi bogaz agrisi burun yanmasi en son tat ve koku kaybi.sizin anlattiklariniz uşutme gibi duruyor.mutlaka test yaptirin pozitifseniz karantinaya girer baskasina bulastirmazsaniz
Belirtiler daha sonra arada göründü mu benim 20 gün oldu tekrar baş ağrısı bel agrisi ortaya çıktı. 2 hafta arayla böle oluo

Geçmiş olsun öncelikle kc ve kp geçirdi ikisinde de farklı belirtiler vardı. Kv de boğaz şişmesi ateş iştah kaybı ve halsizlikle başlamış. Kp de ilk önce ses kısıklığı sonra tat ve koku kaybı kp de hiç halsizlik yokmuş sonradan halsizlik boğaz acıması ve iştah kaybı olmuş.
Sonradan derken ne kadar sonradan.

Back