KORONA GERÇEKLERİ diye araştırırken ilginç bir bilgiye ulaşmak

minikcekirge

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
606
615
23
Arkadaşlar merhaba ,

Yetkililerden izin alarak açıyorum .

Malum korona korkusu ve paniği nedeni ile internette koronayı araştırırken bir videoya denk geldim ,araştırma nedenim panik atak,astım,diabet ve kalp ritim bozukluğum var yani koronadan ölecekler arasında ilk sırada olmam ki kaç gündür evden dışarı çıkmıyorum

İzlediğim video İngilizce , Türkçe altyazılı 57 dakikalık bir video.
Sizlerden tek ricam ÖNCELİKLE BAŞTAN SONA KADAR İZLEYİP ÖYLE YORUM YAPMANIZ çünkü bunu dememin nedeni içerik hakkında gerçeklik payı nedir sorgulamak onun için de baştan sona kadar izlemeden birşey anlaşılmıyor (ben denedim kesik kesik izleyim dedim olmadı tekrar baştan izledim )

İçerik hakkında birşey yazamam yazsam çok uzun sürecek ,sizlerden tek ricam sonuna kadar okuyup düşüncelerinizi almak .Hem yazı hem video uzun hakkınızı helal edin

Görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dehşete düştüm izlediklerim ve okuduklarım karşısında 5g madem tamam bulaşıkçılık neden radyasyon bir etki mi beynim eror verdi resmen

Aşırı uyku sebebiyle ara verdim, yarın tamamlayacağım.
Ama enteresan ilerliyor.
Videonun ilerleyen bölümlerinde radyasyonun bulaşıcığı, insandan insana nasıl aktarım ve tahribatıyla alakalı bilgiler de var ise, benim aklıma yatan ilk komplo teorisi olur corona hakkında.

Radyasyon Vücutta Birikir Mi?
Dış ortamdaki elektromanyetik radyasyon insan vücuduyla doğrudan temasa geçebilir. Radyonüklitlerin yaydığı radyasyondan dış ışınlanma yoluyla veya bu radyonüklitlerin solunum, sindirim veya dolaşım sistemi yoluyla vücut içine alınmasından iç ışınlanma yoluyla radyasyona maruz kalabilmektedir. Röntgen cihazları kendileri radyoaktif madde aktaran cihazlar olmayıp ancak gerekli elektrik enerjisi sağlandığında X-ışını üreten cihazlar olduğundan bu şekilde alınan radyasyon anlık olup insan vücudunda birikmez. Vücuttaki radyoaktif madde miktarı “Tüm Vücut Sayım Sistemi” kullanılarak veya idrar/dışkı analizi ile ölçülebilir. Özellikle altını çizdiğim kısım çok önemli kanıt teşkil ediyor bu videonun doğruluğuna

Ya ben izlediğimde şok oldum yani nasıl olur,nasıl bir gizliliktir, insanlar uyanmasın diye yapılan nedir,bizleri eve tıkıp bu sürede her yere 5g mi dikecekler .İnsanların surduk yere sokakta yere düşüp ölmeleri boşuna değilmiş .
videoyunizlediğimden beri bu şeytan aileyi araştırdım aman Allahım nasıl bir düzen .İzlediklerimden beynim 404 EROR .
Koronadan korkmayım diye araştırırken yaşamaktan korktum,neyse ben uyuyayım da beyincik biraz kendine gelsin .
İyi geceler.

Merhaba öncelikle,

Aşağıda bırakacağım link euronews'in haberine göre İsviçre'de insanların parlamento önünde toplandığını, imza toplandığını ve insanların 5G istemediğini, bu yüzden de çevre bakanının 5G'yi durdurduğunu söylüyor:

Bu insanlar bilim insanlarına kulak veriyor. Biz de kendimiz için, dünya için, gelecek için, gerçekten yana ve ticari amaçlara hizmet etmeyen bilim insanlarına kulak vermeliyiz. Çünkü sessiz kaldıkça, gerçeklere sırtımızı döndükçe bu günahların vebali bizimdir de! Bu videoyu çevirip bizimle paylaşan vitamingiller'e çabaları için şahsen minnet duyuyorum. Arkadaşlarıyla beraber peşine düştükleri gerçekleri bize anlatmaya çalışıyorlar diğer sosyal mecralarda da aynı isimle bulabilirsiniz). Ben takip ediyorum ve videodan da onlar sayesinde haberim oldu. Kendileriyle bir bağım ya da iletişimim yoktur, sadece takipçisiyim, faydalı bulduğum için paylaşmak istiyorum. Her görüp okuduğuna inanmayan ve sorgulayan bir insanım; belki paranoyakça gelecek ama ne yazık ki her şeyde bizim aklımızı çelmek birinci amaç, çünkü her şey para karşılıklı. Kimse bizim sağlığımızı, iyiliğimizi falan düşünmüyor-istisnalar vardır elbet ama ben ezici çoğunluktan bahsediyorum- ki şu salgın döneminde hala çalışıyorum/z mecburen, bu da parasal karşılığımızın olduğunun en büyük kanıtı bence.
Duygusal ve merhametli olmak demek iyi olmakla aynı anlamı taşımaz. İyi olabilmemiz için sadece üzülmemiz yetmez; çözüm odaklı olmamız lazım, yani "Ay bu 5G bizi mahvedecek, çok üzülüyorum ama televizyonda da zararsız dediler bilemedim" dediğimizde, yerimizden ahlanıp vahlandığımızda hiçbir sorun çözülmeyecek ve baz istasyonlarını söküp atmayacaklar. Gerçeği de bilemeyeceğiz ve kolayca manipüle edilmiş olacağız. Hayatta her zaman rahatsızlığımızı en güzel ve doğru yolla dile getirmek yapılacak en doğru eylemdir. Tabii rahatlıktan ödün vermeyip "kim uğraşacak" demezsek... Siz iyice araştırıp bu işin kötülüğünden emin olduktan sonra bir şekilde rahatsızlığınızı dile getireceksiniz. Arkadaş grubu mesajı bile atsanız bir kişi daha öğrenecek, bir kişi daha imzalayacak diye düşünün. Nefesimizi çalıyorlar, kabusumuzdan uyanalım, uyandıralım! Her gün bunlar bizi düşündürmüyorsa o zaman iyiliğimizden şüphe edelim.
Bu videodaki hanımefendinin anlattığı 'salgın-5G' bağlantısı doğru olmasa bile ortada çok büyük bir hata var. (Doğrudur ya da yanlıştır diyecek bilgi birikimine ve süzgece ben şahsen sahip değilim.) Gösterdiği bir detay çok ilgimi çekti: Aşılarla aldığımız virüslerin bu yüksek frekansta nasıl bir mutasyon geçireceği ve bize neler yapabileceği?! Dua edelim ki parayla satın alınamamış bilim insanları hala varlar, onlara şükran ve esenlikler diliyorum... Ve sadece dua etmekle yetinmeyip bir damla da biz katkıda bulunalım. Ama her şeyden önce bize sunulan her şeyin-en basit şeylerin bile- tüm içeriğini ve etkileşimlerini öğrenelim(fiziksel veya psikolojik olarak). Hayat bizim, can bizim, dünya bizim...

Son düzenleyen: Moderatör:
BEN ŞOKKKKK

Arkadaşlar gelin olmak bu kadar mı kötü birşey ben anlamış değilim ya gerçekten ne çok geri kafalı var gelin gelin sanki uzaylıyız.Benim o kadar hastalığım olmasına rağmen çok hastaneye gitmem ilaçlar raporlu asm ye yazdırır gelirim .Saolsun kp kv emekli arabalar bedava gezerler ha gezsinler ama bu zamanda değil,hapşırsalar hastaneye ,ayakları taşa değse hastanedeler neyse bende bu korona patlak verdiğinde
maske ve eldiven aldım kp ve kv de verdim.
Zaman kötü dışarı çıkıp gezmeyin doktora gitmeyin dedim kp alındı çıktı gitti kv biz koca adamlarız sen karışma işimizi biliyoruz dedi ikiside emekli akıllılar ya neyse dedim alın bunlar sizin almadılar bende eve geldim o günden beri gitmedim.Eşime de anlattım sen de gitme dedim saolsun gitmedi sanırım inşallah öyle umuyorum .Sabah kahvaltıdayız ne oldu dersiniz büyük bir kavga ve adamın eşyalarını elime poşet geçti büyük ,doldurdum anasına yolladım kocayı .Şoktayım ya şok.Annesi hastaymış benden sakladılar eşime annene babana ulaşamıyorum arıyorum açmıyolar dedim dün sana küsmüşler dedi neyse kahvaltıda konun açılınca bu döküldü.Annemi 3gün önce hastaneye götürdüm durumu ağır değil ama test pozitif çıktı dedi ama panikleme o gün maske ve eldiven taktım hastaneye gideceğim diye annemleri sadece o gün gördüm dedi babası da evdeymiş onda bişi yokmuş muş muş muş.
Dedim nasıl mantık ufak bir çocuk ben keza hastayım benden nasıl saklarsın sinirlendim kovdum evden sabah umrumda değil git dedim mümkünse 1 ay gelme.Sabahtan beri herşeyi yıkıyorum çamaşır suyu ile her yeri sil anam ağladı .
Hayır benden neden sakladın dedim Annesi demiş ki geline deme ,eşin de demiyo geline deme neden niçin deme dedi diyom savunuyo paniklersin,belki ben dedim dersin utanırlar vs vs saçmalıyor.Bugün aradım kv şaşırdı,durumu çok iyiymiş 3 güne kalmaz çıkarırız hatta testlerin temiz çıkarsa bugün de çıkarsınız demiş lahavle vela yarabbim gelin olunca suç nedir ben onları düşünüyorum onlar benden saklıyor ,kv de ye hastaneyi sordum nerde diye ne dese "ne yapacaksın ziyaretçi almıyolar " dedi kapadı ya . Eşimi aradım sordum ne yapacaksın ya dedi yüzüme kapadı .Allahım öküz bu adam resmen ya öküz ,bi de mesaj atmış sana küsüm bu konuda bir daha bişi demiycem beni nasıl evden kovarsın.Ben de yazdım boşanmak istemiyosan sus daha çok sinirlendirme.
Şimdi ben nerde haksızım ya gelin olmak ne zormuş arkadaş .

Kızlar bu yaşlılar çok asi gençlerden beter bence sizde sakın evden çıkmayın allahtan evde kalmışım ya bana da geçse ya kızıma geçse Rabbim sen koru bizi
Ben sinirimi atamıyorum ya ha bide demez mi koca şahısı kimselere deme dedim internete yazacam şaka sandı heee öyle diyo

Son düzenleme:
Ben sonuna kadar izledim, asi ile ilgili konuya tamamen katiliyorum ama korona-5g baglantisina hayir. 5g insan sagligina zararli olabilir ona da bir soyleyecegim yok lakin sebep 5g olsa bulasiciligi nasil acikliyor? Ya da 5g yuzunden oksijensiz kalan birinde test pozitif de negatif de cikabilir vs vs. Ozetle mantiga uymayan yerleri var ama guzel komplo teorisi, sevdim ben

Orası bende de tam oturmadı ama izlediğim diğer videolarda bir çok holw. filmlerinde korona kullanılmış ,simpson çizgifilminde dahi gerçi o çizgi film mi yoksa yapacakları önceden mi insan beynine kazıyor anlamadım falcı gibi birşey neyse .Korona da aslında abd ve çin arasında ki ekonomik çekişme neticesinde abd nin lab. ortamında yaptığı ve çinde yaydığı söyleniliyor ki bugün Trump amca koronadan zarar gören herkes Çin e tazminat açsın dedi ve siyasi yaptırımlarda yolda. Mic. Bill Gates de her ağzını açtığında tüm videolar da yok nüfus fazla azalmalı ,yok salgın çıkacak .Bugün en son gördüğüm haberse layd gaganın cd sinin arkasında ki kapakta koronoa yazıyor ki en son gösterisinde kimyasal maske takarak dans eden dansçılar vardı korkunç bir gösteriydi ve günlerce tartışılmıştı sanırım dünyadan yaşlıları ve hastaları temizlemek istiyorlar, fazlalık olarak görüyorlar ,gerçekten dünyayı yönetenler çok zalim

Az önce internette 5G diye araştırdım çoğu bilim insanı üstünü örtmeye çalışıyor.Ama bence kesinlikle öyle,çok mantıklı

uzun zamandır sosyal medyada konuşulan komplo teorileri doğru o zaman
Malesef 23.03.2020 de yasa geçti ,önceden 3g,4g ihale yapıldı ama şimdi direk tüm operatörker istediği yere izin al adan 5g kurabilecekler,radyasyon zaararları ile korona aynı belirti var 5g çok maruz kalanlar hasta oluypr ve ilk etapta havaalanı ve hastanelerde vardı .Şimdi okullar kapalı ,sokağa çıkamıyoruz bir çok okullara 5g kurulmuş ve sokaklarda 5g fazla.
Tv yırt dışında 5g direkleri yakılıyo ya bu uda kendi tarafından 5g yalanı diye haber yapıyorlar o zaman o ülkeşer neden 5g yasasını geri çekti diyen yok .Allahım bizlere de yardım etsin

evet haklısınız. 5G için hala ülkemizde bir tepki yok..çünkü hala anlaşılamadı konunun ciddiyeti maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…