- 17 Ocak 2020
- 606
- 615
- 23
- Konu Sahibi minikcekirge
-
Dehşete düştüm izlediklerim ve okuduklarım karşısında 5g madem tamam bulaşıkçılık neden radyasyon bir etki mi beynim eror verdi resmenArkadaşlar merhaba ,
Yetkililerden izin alarak açıyorum .
Malum korona korkusu ve paniği nedeni ile internette koronayı araştırırken bir videoya denk geldim ,araştırma nedenim panik atak,astım,diabet ve kalp ritim bozukluğum var yani koronadan ölecekler arasında ilk sırada olmamki kaç gündür evden dışarı çıkmıyorum
İzlediğim video İngilizce , Türkçe altyazılı 57 dakikalık bir video.
Sizlerden tek ricam ÖNCELİKLE BAŞTAN SONA KADAR İZLEYİP ÖYLE YORUM YAPMANIZ çünkü bunu dememin nedeni içerik hakkında gerçeklik payı nedir sorgulamak onun için de baştan sona kadar izlemeden birşey anlaşılmıyor (ben denedim kesik kesik izleyim dedim olmadı tekrar baştan izledim)
İçerik hakkında birşey yazamam yazsam çok uzun sürecek ,sizlerden tek ricam sonuna kadar okuyup düşüncelerinizi almak .Hem yazı hem video uzun hakkınızı helal edin
Görüşlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
İzleyin lütfen yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum bende şöyle bir köşeye çekilip :-/Şimdi hızlandırıp izleyeceğim, süre 30 dk ya düşüyor.
Yarım saat sonra yazarım.
Ya pardon bir şey soracağım, tv den izleyeceğim içeriği de ismini göremiyorum şuan.İzleyin lütfen yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum bende şöyle bir köşeye çekilip :-/
Ben de izlemeye başladım yarın devam edicem.
Ben sonuna kadar izledim, asi ile ilgili konuya tamamen katiliyorum ama korona-5g baglantisina hayir. 5g insan sagligina zararli olabilir ona da bir soyleyecegim yok lakin sebep 5g olsa bulasiciligi nasil acikliyor? Ya da 5g yuzunden oksijensiz kalan birinde test pozitif de negatif de cikabilir vs vs. Ozetle mantiga uymayan yerleri var ama guzel komplo teorisi, sevdim ben
Malesef , 3 gündür yoğun bakımdaKay
Merhaba kayınvalideniz cıktı mı hastaneden yendimi yani virüsü
Malesef 23.03.2020 de yasa geçti ,önceden 3g,4g ihale yapıldı ama şimdi direk tüm operatörker istediği yere izin al adan 5g kurabilecekler,radyasyon zaararları ile korona aynı belirti var 5g çok maruz kalanlar hasta oluypr ve ilk etapta havaalanı ve hastanelerde vardı .Şimdi okullar kapalı ,sokağa çıkamıyoruz bir çok okullara 5g kurulmuş ve sokaklarda 5g fazla.uzun zamandır sosyal medyada konuşulan komplo teorileri doğru o zaman
Malesef 23.03.2020 de yasa geçti ,önceden 3g,4g ihale yapıldı ama şimdi direk tüm operatörker istediği yere izin al adan 5g kurabilecekler,radyasyon zaararları ile korona aynı belirti var 5g çok maruz kalanlar hasta oluypr ve ilk etapta havaalanı ve hastanelerde vardı .Şimdi okullar kapalı ,sokağa çıkamıyoruz bir çok okullara 5g kurulmuş ve sokaklarda 5g fazla.
Tv yırt dışında 5g direkleri yakılıyo ya bu uda kendi tarafından 5g yalanı diye haber yapıyorlar o zaman o ülkeşer neden 5g yasasını geri çekti diyen yok .Allahım bizlere de yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?