Gebeliğe Hazırlık Korona geçirip tedavi süreci etkilenen ya da etkilenmeyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
eşim kullanmadı, ben de baştan kullanmadım ama sonra kötü oldum, kullandım mecburen
Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah canım ya millet tütün sarıp içiyor alkolik elinden içki düşmüyor çok kilolu oluyorlar çocukları hemen oluyor inşallah bizimde olacaktır biz çok kafaya takıyoruz bence ama elimizde değil keşke umursamaz olsak

Gerçekten öyle. Umursamazlığı da denedim o süreçte de olmadı maalesef

Kızlar merhaba benimde eşim covid oldu ve baya agar gecirdi ateşi 39lara kadar cıktı varikosel ameliyatı olmusru 6ay kontrolümüz vardı koronadan sonra sperm testi yaptırdık ameliyat olmadan öncesi sayıya düşmüş maalesef cok üzüldük benim merak ettiğim sonrasında düzelme oluyor mu oluyorsa ne kadar sürede düzeliyor

Merhaba eşiniz testi tekrarlıcaktı sanırım sonuc nedir
Bizim de maalesef çok düşüş oldu. Tedavimiz ertelendi canım. Ne kadar sürede toparlanır belli değil. 2 ay sonra tekrar test verecek. Sayı 117 milyondan, 22 milyona düştü. Bizde hasar problemi de vardı. Muhtemelen o da yükselmiştir. Sizde ne kadar düşüş oldu

Bizde ameliyat olmadan önce 1 milyondu hareket 0 ameliyattan 3 ay sonra 5 milyon oldu hareket yüzde 40 arttı baya sevinmiştik 6.ayda tekrar 1 milyona düştü hareket 0 bizde tüp bebek düşünüyoruz ama bu sürecte bizi de bekletirler ozaman

Doktora göre de değişiklik gösterir sanırım. Benim ilk tedavimde tek embriyo yaşadı, onu transfer ettiler tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…