- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
İnşallah canım hafif mi atlattınız peki ilaç kullandınız mıeşim de pazartesi gidecek, inşallah bizim de sıkıntısız çıkar.
eşim kullanmadı, ben de baştan kullanmadım ama sonra kötü oldum, kullandım mecburenİnşallah canım hafif mi atlattınız peki ilaç kullandınız mı
Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah canım ya millet tütün sarıp içiyor alkolik elinden içki düşmüyor çok kilolu oluyorlar çocukları hemen oluyor inşallah bizimde olacaktır biz çok kafaya takıyoruz bence ama elimizde değil keşke umursamaz olsakeşim kullanmadı, ben de baştan kullanmadım ama sonra kötü oldum, kullandım mecburen
Gerçekten öyle. Umursamazlığı da denedimAllahın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah canım ya millet tütün sarıp içiyor alkolik elinden içki düşmüyor çok kilolu oluyorlar çocukları hemen oluyor inşallah bizimde olacaktır biz çok kafaya takıyoruz bence ama elimizde değil keşke umursamaz olsak
Ben hiç yapamadım hep umursadım covid olmamız tam yum urtlama haftama denk geldi ilişkiye de girmedik yüne de o ay bi umut bekledim nedenseGerçekten öyle. Umursamazlığı da denedimo süreçte de olmadı maalesef
Merhaba eşiniz testi tekrarlıcaktı sanırım sonuc nedirGerçekten öyle. Umursamazlığı da denedimo süreçte de olmadı maalesef
Bizim de maalesef çok düşüş oldu. Tedavimiz ertelendi canım. Ne kadar sürede toparlanır belli değil. 2 ay sonra tekrar test verecek. Sayı 117 milyondan, 22 milyona düştü. Bizde hasar problemi de vardı. Muhtemelen o da yükselmiştir. Sizde ne kadar düşüş olduMerhaba eşiniz testi tekrarlıcaktı sanırım sonuc nedir
Bizde ameliyat olmadan önce 1 milyondu hareket 0 ameliyattan 3 ay sonra 5 milyon oldu hareket yüzde 40 arttı baya sevinmiştik 6.ayda tekrar 1 milyona düştü hareket 0 bizde tüp bebek düşünüyoruz ama bu sürecte bizi de bekletirler ozamanBizim de maalesef çok düşüş oldu. Tedavimiz ertelendi canım. Ne kadar sürede toparlanır belli değil. 2 ay sonra tekrar test verecek. Sayı 117 milyondan, 22 milyona düştü. Bizde hasar problemi de vardı. Muhtemelen o da yükselmiştir. Sizde ne kadar düşüş oldu
Doktora göre de değişiklik gösterir sanırım. Benim ilk tedavimde tek embriyo yaşadı, onu transfer ettiler tutmadı.Bizde ameliyat olmadan önce 1 milyondu hareket 0 ameliyattan 3 ay sonra 5 milyon oldu hareket yüzde 40 arttı baya sevinmiştik 6.ayda tekrar 1 milyona düştü hareket 0 bizde tüp bebek düşünüyoruz ama bu sürecte bizi de bekletirler ozaman
Sizin sperm sayınız normalde iyiymiş farklı Bi sorun mu varDoktora göre de değişiklik gösterir sanırım. Benim ilk tedavimde tek embriyo yaşadı, onu transfer ettiler tutmadı.
Sperm dna hasarı var, o yüzden embriyo yaşamadıSizin sperm sayınız normalde iyiymiş farklı Bi sorun mu var
Geçmiş olsun hasar İcin tedavi oldu mu eşinizSperm dna hasarı var, o yüzden embriyo yaşamadı
Çok bir tedavisi yok canım, takviye ve keçiboynuzu kürü, pekmezi tüketiyorGeçmiş olsun hasar İcin tedavi oldu mu eşiniz
Anladım inş hepimizin hakkında hayırlısı olurÇok bir tedavisi yok canım, takviye ve keçiboynuzu kürü, pekmezi tüketiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?