Gebeliğe Hazırlık Korona geçirip tedavi süreci etkilenen ya da etkilenmeyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Capanin Gururu Teyom

Nirvana
Pro Üye
26 Mart 2018
28.456
127.986
598
Arkadaşlar yaklaşık 15 gün onca koronayı atlattık şükür. 2. Tüp bebek tedavisi için takviye kullanım sürecindeydim. Eşimde de öncesinde sperm dna hasarı çıkmıştı. Onun tedavisindeydi. Normalde ocak sonu 2.denemey başlayacaktım. Ancak bu durumda erkeklerin sperm durumlarının olumsuz etkilendiğine dair bilgiler okudum. Doktorumla da görüştüm, gelmeden test yapıp sonuçları gönderin, olumsuz etkilenme ihtimali var dedi. Benim gibi tedavisi ertelen ya da korona olup da sperm değerleri düşmeyenler bilgi verirse sevinirim.

Güncelleme: Bizim durumumuzda olan arkadaşlar olur diye son durumu yazayım. Eşim bugün test sonucunu aldı. Maalesef ciddi düşüş olmuş. 117milyon olan değer 22 milyona düşmüş. Bizim dna hasarı da vardı. Muhtemelen onu da etkilemiştir.

Son düzenleme:
Bende bu ay aşılama olucaktım fakat eşim corona oldu tedavımu ertelemek zorunda kaldım

Canım çok geçmiş olsun bu soruya yarın cevap vereceğim inşallah eşim yarın sperm testi yaptıracak biz ilk kez yaptıracağız telefonda merkez eşimin test yaptırmasını istedi inşallah düşüş olmamıştır

Çok teşekkür ederim canım. 3 yıldır uğraşıyoruz, araya bu da girince bayağı endişeliyim

Çok teşekkür ederim canım. 3 yıldır uğraşıyoruz, araya bu da girince bayağı endişeliyim
Bizde 3 yıldır uğraşıyoruz canım 3 aşılama oldum sebepsiz infertilite artık adından bile nefret ediyorum merkezin açılmasını bekledik covid den dolayı millet ikinciyi yaptı ben hala yerimde sayıyorum valla üzülmüyor da değilim

Benzer durumdayız.2 aşılama, 1 tüp negatif. 1 yıldır da başlayamadım. Bir de bu engel olursa çok üzüleceğim

Benzer durumdayız.2 aşılama, 1 tüp negatif. 1 yıldır da başlayamadım. Bir de bu engel olursa çok üzüleceğim
Rabbim yorulmadan üzülmeden tez zamanda hayırlısıyla bizlere anne olmayı nasip etsin inşallah çok erak ediyorum valla hamile kalmak nasıl bi duygu bazen de imkansız gibi geliyor

Rabbim yorulmadan üzülmeden tez zamanda hayırlısıyla bizlere anne olmayı nasip etsin inşallah çok erak ediyorum valla hamile kalmak nasıl bi duygu bazen de imkansız gibi geliyor
Canım ben 3 gebelik geçirdim ama rahmimde perde varmış 4. Ayda düştü hep. Yanlış tespit.. histeroskopi oldum bekliyorum. Doğal olmadı 6 aydır. Tüpe geçmek istiyorum o yüzden artık. İnşallah anne oluruz en hızlısından

Kuzenimde de perde vardı 10 sene boyunca çocuğu olmadı bir kere oldu düştü bilemediler tam 10 yıl sonra öğrendi perdeyi aldırdı hemen tüp bebek yaptırdı tuttu maşallah 1 yaşında kızı oldu rabbim sana da bizlere de tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallah

Amin canım benim

Allahım yüzümüzü güldürsün aratmasın bizleri

Merhaba canım eşim testi yaptırdı sonuç çıktı çok şükür çok büyük bir düşüş yok normalde en son aşılamada 142 milyondu sperm şimdi 125 milyon olmuş büyük bi sıkıntı yok bence

çokkkk teşekkür ederim canım. Çok sevindim adınıza, inşallah güzel sonuçlar alırsın en yakın zamanda

çokkkk teşekkür ederim canım. Çok sevindim adınıza, inşallah güzel sonuçlar alırsın en yakın zamanda
Sağolasın canım gönülden isteyen layıkıyla annelik yapacak tüm kadınlara nasip olsun çocuğunu çöpe atıp öldürecek vicdansızlara değil. İleri hareketli 52 milyondu aynı kalmış o salı günü inşallah başlayacagız nasipse

eşim de pazartesi gidecek, inşallah bizim de sıkıntısız çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…