- 26 Mart 2018
- 28.456
- 127.986
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
Bende bu ay aşılama olucaktım fakat eşim corona oldu tedavımu ertelemek zorunda kaldımArkadaşlar yaklaşık 15 gün onca koronayı atlattık şükür. 2. Tüp bebek tedavisi için takviye kullanım sürecindeydim. Eşimde de öncesinde sperm dna hasarı çıkmıştı. Onun tedavisindeydi. Normalde ocak sonu 2.denemey başlayacaktım. Ancak bu durumda erkeklerin sperm durumlarının olumsuz etkilendiğine dair bilgiler okudum. Doktorumla da görüştüm, gelmeden test yapıp sonuçları gönderin, olumsuz etkilenme ihtimali var dedi. Benim gibi tedavisi ertelen ya da korona olup da sperm değerleri düşmeyenler bilgi verirse sevinirim.
Canım çok geçmiş olsun bu soruya yarın cevap vereceğim inşallah eşim yarın sperm testi yaptıracak biz ilk kez yaptıracağız telefonda merkez eşimin test yaptırmasını istedi inşallah düşüş olmamıştırArkadaşlar yaklaşık 15 gün onca koronayı atlattık şükür. 2. Tüp bebek tedavisi için takviye kullanım sürecindeydim. Eşimde de öncesinde sperm dna hasarı çıkmıştı. Onun tedavisindeydi. Normalde ocak sonu 2.denemey başlayacaktım. Ancak bu durumda erkeklerin sperm durumlarının olumsuz etkilendiğine dair bilgiler okudum. Doktorumla da görüştüm, gelmeden test yapıp sonuçları gönderin, olumsuz etkilenme ihtimali var dedi. Benim gibi tedavisi ertelen ya da korona olup da sperm değerleri düşmeyenler bilgi verirse sevinirim.
Çok teşekkür ederim canım. 3 yıldır uğraşıyoruz, araya bu da girince bayağı endişeliyimCanım çok geçmiş olsun bu soruya yarın cevap vereceğim inşallah eşim yarın sperm testi yaptıracak biz ilk kez yaptıracağız telefonda merkez eşimin test yaptırmasını istedi inşallah düşüş olmamıştır
Bizde 3 yıldır uğraşıyoruz canım 3 aşılama oldum sebepsiz infertilite artık adından bile nefret ediyorum merkezin açılmasını bekledik covid den dolayı millet ikinciyi yaptı ben hala yerimde sayıyorum valla üzülmüyor da değilimÇok teşekkür ederim canım. 3 yıldır uğraşıyoruz, araya bu da girince bayağı endişeliyim
Benzer durumdayız.2 aşılama, 1 tüp negatif. 1 yıldır da başlayamadım. Bir de bu engel olursa çok üzüleceğimBizde 3 yıldır uğraşıyoruz canım 3 aşılama oldum sebepsiz infertilite artık adından bile nefret ediyorum merkezin açılmasını bekledik covid den dolayı millet ikinciyi yaptı ben hala yerimde sayıyorum valla üzülmüyor da değilim
İnşallah hepimiz sıkıntı yaşamayız canımCanım arkadaşım inşallah hiçbir problem olmadan tedavine başlarsın.
Benim de merak ettiğim bir soru sormuşsun. Konuyu takipteyim
Amin canımİnşallah hepimiz sıkıntı yaşamayız canım
İnşallah bir dahaki aya başlarsın. Rabbim çok bekletmeden bizlere de nasip eder inşallahBende bu ay aşılama olucaktım fakat eşim corona oldu tedavımu ertelemek zorunda kaldım
Amin teşekkür ederim hepimize inşallahİnşallah bir dahaki aya başlarsın. Rabbim çok bekletmeden bizlere de nasip eder inşallah
Rabbim yorulmadan üzülmeden tez zamanda hayırlısıyla bizlere anne olmayı nasip etsin inşallah çok erak ediyorum valla hamile kalmak nasıl bi duygu bazen de imkansız gibi geliyorBenzer durumdayız.2 aşılama, 1 tüp negatif. 1 yıldır da başlayamadım. Bir de bu engel olursa çok üzüleceğim
Canım ben 3 gebelik geçirdim ama rahmimde perde varmış 4. Ayda düştü hep. Yanlış tespit.. histeroskopi oldum bekliyorum. Doğal olmadı 6 aydır. Tüpe geçmek istiyorum o yüzden artık. İnşallah anne oluruz en hızlısındanRabbim yorulmadan üzülmeden tez zamanda hayırlısıyla bizlere anne olmayı nasip etsin inşallah çok erak ediyorum valla hamile kalmak nasıl bi duygu bazen de imkansız gibi geliyor
Kuzenimde de perde vardı 10 sene boyunca çocuğu olmadı bir kere oldu düştü bilemediler tam 10 yıl sonra öğrendi perdeyi aldırdı hemen tüp bebek yaptırdı tuttu maşallah 1 yaşında kızı oldu rabbim sana da bizlere de tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallahCanım ben 3 gebelik geçirdim ama rahmimde perde varmış 4. Ayda düştü hep. Yanlış tespit.. histeroskopi oldum bekliyorum. Doğal olmadı 6 aydır. Tüpe geçmek istiyorum o yüzden artık. İnşallah anne oluruz en hızlısından
Amin canım benimKuzenimde de perde vardı 10 sene boyunca çocuğu olmadı bir kere oldu düştü bilemediler tam 10 yıl sonra öğrendi perdeyi aldırdı hemen tüp bebek yaptırdı tuttu maşallah 1 yaşında kızı oldu rabbim sana da bizlere de tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallah
Allahım yüzümüzü güldürsün aratmasın bizleriCanım ben 3 gebelik geçirdim ama rahmimde perde varmış 4. Ayda düştü hep. Yanlış tespit.. histeroskopi oldum bekliyorum. Doğal olmadı 6 aydır. Tüpe geçmek istiyorum o yüzden artık. İnşallah anne oluruz en hızlısından
Merhaba canım eşim testi yaptırdı sonuç çıktı çok şükür çok büyük bir düşüş yok normalde en son aşılamada 142 milyondu sperm şimdi 125 milyon olmuş büyük bi sıkıntı yok benceArkadaşlar yaklaşık 15 gün onca koronayı atlattık şükür. 2. Tüp bebek tedavisi için takviye kullanım sürecindeydim. Eşimde de öncesinde sperm dna hasarı çıkmıştı. Onun tedavisindeydi. Normalde ocak sonu 2.denemey başlayacaktım. Ancak bu durumda erkeklerin sperm durumlarının olumsuz etkilendiğine dair bilgiler okudum. Doktorumla da görüştüm, gelmeden test yapıp sonuçları gönderin, olumsuz etkilenme ihtimali var dedi. Benim gibi tedavisi ertelen ya da korona olup da sperm değerleri düşmeyenler bilgi verirse sevinirim.
çokkkk teşekkür ederim canım. Çok sevindim adınıza, inşallah güzel sonuçlar alırsın en yakın zamandaMerhaba canım eşim testi yaptırdı sonuç çıktı çok şükür çok büyük bir düşüş yok normalde en son aşılamada 142 milyondu sperm şimdi 125 milyon olmuş büyük bi sıkıntı yok bence
Sağolasın canım gönülden isteyen layıkıyla annelik yapacak tüm kadınlara nasip olsun çocuğunu çöpe atıp öldürecek vicdansızlara değil. İleri hareketli 52 milyondu aynı kalmış o salı günü inşallah başlayacagız nasipseçokkkk teşekkür ederim canım. Çok sevindim adınıza, inşallah güzel sonuçlar alırsın en yakın zamanda
eşim de pazartesi gidecek, inşallah bizim de sıkıntısız çıkar.Sağolasın canım gönülden isteyen layıkıyla annelik yapacak tüm kadınlara nasip olsun çocuğunu çöpe atıp öldürecek vicdansızlara değil. İleri hareketli 52 milyondu aynı kalmış o salı günü inşallah başlayacagız nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?