Korona döneminde sünnet yapılır mı?

YesilElma34343434

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
50
31
8
Merhaba arkadaşlar

7 aylik bir oglum var. Aslinda tam bu zamanlarda sunnet ettirmek istiyorduk planimiz buydu. Ama su an hastaligin daha cok arttigini goruyoruz ve emin olamadim sizce oglumu sunnet ettirmelimiyim ? Yoksa 2 yasina kadar yada 6 yasina kadar mi beklemeliyim ? Oğlunu erken sunnet ettirip sıkıntı yasayan oldu mu ?

Bence biraz daha bekleyin neden risk alasınız ki? En geç bir yıla kadar tedavisi bulunur zaten şu anda pek çok aşı üçüncü faza geçti bile.

Çok küçük daha çok şart değil bence şu an için ortalık virüs kaynıyor.

Merhaba arkadaşlar

7 aylik bir oglum var. Aslinda tam bu zamanlarda sunnet ettirmek istiyorduk planimiz buydu. Ama su an hastaligin daha cok arttigini goruyoruz ve emin olamadim sizce oglumu sunnet ettirmelimiyim ? Yoksa 2 yasina kadar yada 6 yasina kadar mi beklemeliyim ? Oğlunu erken sunnet ettirip sıkıntı yasayan oldu mu ?

Bizde dil bağı problemi de vardı ikisini beraber 8 aylıkken yaptırdık, hiç problem yaşamadı. Korona klinikleri ayrı sonuçta steril bi ortamda sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Büyükçe ağrı eşiği yükseldiği için daha fazla acı hissediyorlar.

Ne kadar küçük yaptırırsanız o kadar kolay geçer.

Salgın zamanı yaptırmak konusu da sizin kaygı derecenize bağlı.

Çok fazla vaka yoksa bulunduğunuz şehirde ertelememek en güzeli.

Arkadaslar hepinizin yorumu icin tesekkur ederim. Istanbulda yasiyorum o yuzden burda hasta sayisi fazladir. Birde doktorumuz 1 yasina kadar yaptir yaptirmazsan 6 yasina kadar tavsiye etmiyoruz demisti aslinda ondan acele ediyorum.

ben haziranda yaptirdim saglik probleminden dolayi. oglum 6 yasinda..o kadar kolay oldu ki, iyi ki erken yaptirmamisim dedim.
yegenim 6 aylikken oldu bu yil icinde. o bizden cok daha fazla zorlandi. cunku cocuk bilmiyor anlam veremiyor acisina. oglum kendini koruyabildi, sebebini anlattik anlayabildi. sakince gecirdik sureci.

tavsiyem buyumesini beklemeniz.😊

Büyüdükçe daha zor olacak .Travma yaşayabilir bile ki bu daha kötü bir durum olabilir .Bu aylarda çok bir şey hissetmez 2 günde de düzelir .Yaptırabilirsiniz güvendiğiniz bir hastanede.

Merhaba arkadaşlar

Benimki daha bir bucuk aylıktı sünnet oldugunda simdi uç aylik iyiki sunneti yaptirmisim benim ki fitik ameliyatı olması gerekiyordu beraberinde sünnet de olsun istedim yoksa yaptirmazdim
Hiç anlamadı bile diğer oğlum dört yaşında keşke onuda bebekken yaptirsaymisim büyüdükçe daha zor en güzeli küçükken bana kalırsa yaptırın gerekli önlemleri alıp zaten aynı gün içinde gönderiyorlar

Benim bebeğim de on gün sonra 7 aylık olcak bende bir yaşına gelmeden düşünüyorum yaptırmayı mecburen ileri zamanlarda daha zor olur

Bende 1 ay önce yaptırdım. Şu an 10 aylık. Doktorumuz yaptir dedi. Bu pandemi sürecinde mı deyince de evet büyüdükçe daha zor olur dedi. Biz hastaneye götürmeye cesaret edemeyip evde yaptırdık. Ilk gün zordu ama şu an iyi ki yaptirmisim diyorum. Sürecin ne olacağı belli değil. Imkaniniz varda ertelemeyin.

Ben olsam yaptiririm. Ozel kliniklerde onlem alarak yaptirirsaniz sorun yasamazsiniz. Ne kadar gec o kadar zor

Back