Korona donemi ucak yolculugu riskli mi?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar covid 19 var diye toplu taşıma kullanmaya korkuyorum. Uçaklar iyi dezenfekte ediliyor mu sizce risk var mi. Bu arada gebeyim 29 haftalik.ne onerirsiniz. Hoc yerimden oynamasam mi.ailemide cok özledim.aylardr görüşmüyoruz. Gidersem onlarida riske atar miyim.

Bir kaç ay daha özleyin tabi ki riskli

riskli tabi, yurtiçi uçuşlar minibüs gibi dolu valla.şirketler zarar etmesin diye boş koltuksuz kalkıyo uçaklar.

Haklisiniz .ne bilim.dogumdan önce gtsemmi diye dusundum. Doğum sonra gidemicem
Aa bide hamilesiniz kendinizi de bebeğiniz de riske atmayın vakalar çoğaldı güvenli değil hiç bi yer allah sağlık versin sevdiklerimize gerisi önemsiz inanın ki biz nasıl bu dönemde aman kimse gelmesin diyorsak onlarda diyebilir birde onların açısından düşünmek lazım

Bayram öncesi eşimin memleketine uçak yolculuğu yaptık bende 25 haftalık hamileyim. 3 gün sonra il sağlıktan aradılar yakın sıramızda oturan birinde covid pozitif çıktı diye. Nasıl korktuğumu anlatamam. 14 gün izole edeceksiniz kendinizi dediler. Tabi ertesi gün dönüş uçağımız vardı hes kodu onay vermediği için uçağa da binemedik. Dönmemiz gerektiği için eşimin annesinin arabasıyla 14 saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldık. Çok yorucuydu. Sonra 14 gün boyunca her gün aile hekimimiz aradı. Çok şükür bir şey çıkmadı ama 14 gün boyunca ya bişey olursa diye stres olduk. Yani demem o ki çok acil bir durum değilse kesinlikle uçağa binmeyin hele ki şu son günler bu kadar vaka artışı varken kendinizi ve bebeğinizi riske atmayın derim.

güldür güldürdeki adam geldi aklıma
otur evinde yaaaaağğ

şaka bir yana, sürekli seyahat eden bir arkadaşım yurtiçi uçuşların çemişgezek dolmuşları gibi olduğunu söyledi

Çok zor günler geçirmişsiniz gerçekten.bende ilk doğum iznindeyim. Doğumdan sonra ise baslicam .Oyuzden bu fırsat gtsem mi diye düşünmüştüm. Ama yazdiklariniz beni cok etkiledi.tesekkur ederim düşünceme yön verdinjz

Aile özleminizi de anlıyorum ama anlattığım gibi hastalık kapma endişesi bile yetti. 14 gün boyunca acaba bişey olacak mı korkusuyla geçti. Bir de eşimin kardeşi doktor ve hamile biri koronaya yakalanırsa ve tedavi gerekirse bebek 2.planda kalıyor öncelik annenin sağlığı dedi. Yani bir ağrı kesici bile içmiyorken o kadar ağır ilaçlar almak daha da korkuttu beni. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Hiç yerinizden oynamayın çok riskli şuan yolculuk hele bide hamilesiniz. Biraz daha dayanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…