Bir kaç ay daha özleyin tabi ki riskliMerhaba kızlar covid 19 var diye toplu taşıma kullanmaya korkuyorum. Uçaklar iyi dezenfekte ediliyor mu sizce risk var mi. Bu arada gebeyim 29 haftalik.ne onerirsiniz. Hoc yerimden oynamasam mi.ailemide cok özledim.aylardr görüşmüyoruz. Gidersem onlarida riske atar miyim.
Gebeliktede daha riskli oluyordur dimiriskli tabi, yurtiçi uçuşlar minibüs gibi dolu valla.şirketler zarar etmesin diye boş koltuksuz kalkıyo uçaklar.
Haklisiniz .ne bilim.dogumdan önce gtsemmi diye dusundum. Doğum sonra gidemicemBir kaç ay daha özleyin tabi ki riskli
Aa bide hamilesinizHaklisiniz .ne bilim.dogumdan önce gtsemmi diye dusundum. Doğum sonra gidemicem
Gerçekten mi aralık bırakmaları lazım aslindaBoş koltuk falan bırakmıyorlar dolmuş gibi ucaklar
Sen bilirsin aynen durum bu kaç saat yolculuk yapicaksinGerçekten mi aralık bırakmaları lazım aslindaozman ben iyice korktum ya.
Çok zor günler geçirmişsiniz gerçekten.bende ilk doğum iznindeyim. Doğumdan sonra ise baslicam .Oyuzden bu fırsat gtsem mi diye düşünmüştüm. Ama yazdiklariniz beni cok etkiledi.tesekkur ederim düşünceme yön verdinjzBayram öncesi eşimin memleketine uçak yolculuğu yaptık bende 25 haftalık hamileyim. 3 gün sonra il sağlıktan aradılar yakın sıramızda oturan birinde covid pozitif çıktı diye. Nasıl korktuğumu anlatamam. 14 gün izole edeceksiniz kendinizi dediler. Tabi ertesi gün dönüş uçağımız vardı hes kodu onay vermediği için uçağa da binemedik. Dönmemiz gerektiği için eşimin annesinin arabasıyla 14 saatlik yolculuk yapmak zorunda kaldık. Çok yorucuydu. Sonra 14 gün boyunca her gün aile hekimimiz aradı. Çok şükür bir şey çıkmadı ama 14 gün boyunca ya bişey olursa diye stres olduk. Yani demem o ki çok acil bir durum değilse kesinlikle uçağa binmeyin hele ki şu son günler bu kadar vaka artışı varken kendinizi ve bebeğinizi riske atmayın derim.
Otobüste aynı hesap degil migüldür güldürdeki adam geldi aklıma
otur evinde yaaaaağğ
şaka bir yana, sürekli seyahat eden bir arkadaşım yurtiçi uçuşların çemişgezek dolmuşları gibi olduğunu söyledi
Aile özleminizi de anlıyorum ama anlattığım gibi hastalık kapma endişesi bile yetti. 14 gün boyunca acaba bişey olacak mı korkusuyla geçti. Bir de eşimin kardeşi doktor ve hamile biri koronaya yakalanırsa ve tedavi gerekirse bebek 2.planda kalıyor öncelik annenin sağlığı dedi. Yani bir ağrı kesici bile içmiyorken o kadar ağır ilaçlar almak daha da korkuttu beni. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziÇok zor günler geçirmişsiniz gerçekten.bende ilk doğum iznindeyim. Doğumdan sonra ise baslicam .Oyuzden bu fırsat gtsem mi diye düşünmüştüm. Ama yazdiklariniz beni cok etkiledi.tesekkur ederim düşünceme yön verdinjz
Hiç yerinizden oynamayın çok riskli şuan yolculuk hele bide hamilesiniz. Biraz daha dayanınMerhaba kızlar covid 19 var diye toplu taşıma kullanmaya korkuyorum. Uçaklar iyi dezenfekte ediliyor mu sizce risk var mi. Bu arada gebeyim 29 haftalik.ne onerirsiniz. Hoc yerimden oynamasam mi.ailemide cok özledim.aylardr görüşmüyoruz. Gidersem onlarida riske atar miyim.
Canim sagol onerin icin.4 5 aydr gitmeyince bayaga bunaldim. Şuan 7 aylık hamileyim riske gelmez demiHiç yerinizden oynamayın çok riskli şuan yolculuk hele bide hamilesiniz. Biraz daha dayanın
Sonradan pişman olmaktansa evde oyalanın vakit geçirin hatta bebiş gelmeden bol bol uyuyun dinleninCanim sagol onerin icin.4 5 aydr gitmeyince bayaga bunaldim. Şuan 7 aylık hamileyim riske gelmez demi
Haklisiniz canim sagolun önerileriniz icinSonradan pişman olmaktansa evde oyalanın vakit geçirin hatta bebiş gelmeden bol bol uyuyun dinlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?