Korona (covid-19) testi pozitif çıkanlar

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
123
korona test sonucu pozitif cıkan var mı veya bir tanıdıgı pozitif çıkmış olan? Tedavi oldu mu olmadı mı ? tedavi sırasında neler yaşandı yaşayan veya şahit olanlar bilgi verirse sevinirim..

Babamın kuzeni 60 yaşında, eşi ve oğlu da pozitif çıkmış. Evde tedavi görüyorlar normal zatürre gibi geçiyor. Eşimin akrabası 5.gün vefat etti 56 yaşındaydı. Kişiye, Bağışıklığına göre değişiyor hastalığın seyri

babamın kuzeni yakalandı evinde tedavi görüyor
doktorlar evde kontrole geliyor
eşi yemeğini kapıya bırakıyormuş
komşumuz istanbulda torununun düğününe gitti
döndüğünde
test sonuçları pozitifdi eşide hastalandı
kendisi bir hafta yoğun bakımda kaldı çok ağır tedaviler görmüş
kimse görmeden öldü
cenazesine kimse katılmadı taziye olmadı
eşide yoğun bakımda
ben bunları biliyorum

Ölenleri yaşı veya kronik hastalıgı varmıydu

Nefes alamamak kronik hastalık olmasa bile kişide heyecandan kaynaklı kalp krizi, tansiyon yükselmesi yapabilir. Bu da malesef ölüme sebep verebiliyor. O yüzden herkes kendisine dikkat etmek zorunda

Benim genç kuzenim de pozitif.
Hicbir belirti yok. Pozitif biriyle temas eden herkesi zorunlu olarak teste götürmüşler,öyle ogrenmis pozitif olduğunu.
İlaç bile vermeden Eve göndermişler,kendini izole et diye.
Her gün de arıyormuş doktor.
Yani böyle hafif seyreden insanlar da çok. Ama bu insanlar eve gönderildiği için bulastirdigi anne babası , yaşlı konu komşusu olursa süreç daha ağır ilerler heralde

Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…