korkuyorummmmmm

Amin cok tesekkür ederim. Bir kac saatim kaldi ilac almak istemiyorum acikcasi. Umarim hersey yolunda gider..

trajikomikmiş gerçekten
erdoğan soyadı türkiyede çok yaygın halbuki bilseler :)
hem akrabalığın olsa bile o başka bu başka yahu

trajikomikmiş gerçekten
erdoğan soyadı türkiyede çok yaygın halbuki bilseler :)
hem akrabalığın olsa bile o başka bu başka yahu

Aynen gülsemmi aglasammi durumuma sasirdim :) Nereye gidersem gideyim soyismim göze batar oldu. Sadece almanlar yapsa neyse ama inanin türkler bile soruyor. Soruyu gectim alakasiz derslerde hocalar siyasete giriyor herkesin icinde tayyip hakkinda ne düsünüyorsun diyorlar. Hayir yani size ne matematik dersiyle tayyip ne alaka yani. Cildiriyorum yani ayni seyleri duyup isitmekten. Inanmayip arkamdan arkadaslarima bile soruluyor gercekten akraba degiller dimi diye. Hayir olsa gercekten sinav kagitlarimi cöpe atarlardi eminin. Birde pis pis kahkaha atiyorlar saldirasim geliyor.

canim oncelikle sakinligini koru dua et Allah a guven, emeklerini bosa cikarmaz insallah. Sinavi gecip mezun oldugun vakit sana soyisminle soru soran hocalara gidip evet tayyip amcam de sonra onlar dusunsun:)

canim oncelikle sakinligini koru dua et Allah a guven, emeklerini bosa cikarmaz insallah. Sinavi gecip mezun oldugun vakit sana soyisminle soru soran hocalara gidip evet tayyip amcam de sonra onlar dusunsun:)

Insallah Allah nasip eder o günleri görmeyi. Insallah emeklerimin karsiligini alabilirim. Aynen babamda aynisini diyor :) sinavlarim gecsin tekrar soranlara cevabim aynen öyle olcak :))

stres heyecan korku bildiklerini unutmanı sağlayabilir..o yüzden sakin ol..başaracaksın...

Sinavin nasil gecti?

Cok sükür atlattim o kadar mutluyum ki mutluluktan delirdim tüm gün
Allahima bin sükür. Valla sinavda okadar heycanlandim ki sormayin elim ayagim titriyordu. Allahtan o adamla yanliz degildim bir hoca daha vardi protokol icin. Beni rahatlatti. Adam cok üzerime geldi ama okadar iyi hazirlanmisim ki Allahtan hep susturdum ve hakkimi aldim. Hatta vakit dolmadan diger hoca yeter artik soracak soru kalmadi hersey ortada diyip bitirdi sinavi

Destekleriniz icin size ayrica tesekkür ederim iyi ki varsiniz

Hadi geçmiş olsun. Tebrik ederim. Cok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…