sakin olun. belki sizi hatırlamaz bile yarın. şahsen bende bazen saçma sapan şeyler soran öğrencilere böyle ümitsiz konuşuyorum ama işim başımdan aşkın, onları tek tek hafızaya almıyorum sonuçta. bazen onlar hatırlatıyor öyle hatırlıyorum. hatta tespitim şu; öğrenciler sanıyor ki hocalar onları gerçekten kafaya takıyor, üzerine yazıp çiziyor, vs... oysa ki bizim için o kadar da önemli anlar olmuyor. kısacası takmayın sıfırdan büyük bir özgüvenle gidin. koca prof böyle şeylerle uğraşmaz bence.
sakin olun Allah yardimciniz olsun ins. rabbi yessir vela tuassir duasini bol bol okuyun Allah emeklerinizi bosa cikarmaz tevekkul edin ins guzel sonuc alacaksiniz 21 besmele okuyun sinava girince.
canım takma kafana. valla bak seni rahatlatmak için söylemiyorum inan bizim zihin ve iş yoğunluğumuzda böyle şeyler o kadar sıradan ki... ben şimdiden dengesiz oldum, profun beyin yanmıştır idare etTabiki haklisiniz sacma sapan soru soranlar muhakkak oluyordur. Bende ögretmenlik okuyorum. Ve son sinavim hersey bu sinava bagli. Nasil söyliyim anlatiyim bilmiyorum. Bana mesela bir hafta su konuya degin kesinlikle diyor. Diger hafta ona sakin girme gereksiz diyor. Yani gercekten cok dengesiz ve tutarsiz davranislari yoksa hatami göremicek bir insan degilim gercekten. Insallah hatirlamaz diyecegim ama ismime kadar biliyor hemen tanimadan nasil olduysa. Yinede Allah büyük insallah iyi gecer hersey...
canım takma kafana. valla bak seni rahatlatmak için söylemiyorum inan bizim zihin ve iş yoğunluğumuzda böyle şeyler o kadar sıradan ki... ben şimdiden dengesiz oldum, profun beyin yanmıştır idare ettabi ki ismini cismini bilir ama senin onu önemsediğin kadar elbette aklında kalmamışsındır özel bir terbiyesizlik yapıp unutulmayacak bir şeyler yapmadıysan. emin ol yarın seni gördüğünde anca adını falan hatırlayacak, hem öğrencinin dengesiz dediği hoca candır. sabit olandan kork derim
yeni tanıştığınızı hayal edin, beyninizden önyargılarınızı uzaklaştırın. özgüvenle sınava girin. başarılar.Insallah dediginiz gibi olur. Yani hatirlasa da aslinda bir saygisizligimda yok. O sadece sinirlenip asagilayip odasindan kovdu. Tek korkum hakkimi yiyip gecirmemesi yada benim korkumdan herseyi unutup orda salak gibi kalmam. Valla ögretmen olcaz diye neler ettiler bize bi bilseniz ah ah :)
Aynı şeyleri bizde duyuyoruz tatlım, bende Almanya'da yasıyorum kac profesör arkadaslarımada banada bu tarz söylemleri olmustur. Bi arkadasım kapalı diye ona bosuna okuma bile dedi sen git evleniyormusun ne yapıyorsun dedi kadın. Hic üzülme, bol bol tekrar yap kendi kendine yolda sokakta evde, icinden dışından, her anı değerlendir Allah'ın izniyle atlatırsın. Tabş bol bol da dua etbaşarılar
yeni tanıştığınızı hayal edin, beyninizden önyargılarınızı uzaklaştırın. özgüvenle sınava girin. başarılar.
Bende Viyana`da yasiyorum, üniversiteyide burda okudum. Cok karsilastim irkci proflarla, size tavsiyem aglamayin. Güclü durun. Egerki dediginiz gibi gercekten hazirlandiysaniz, size negatif bir not veremez. Egerki ona ragmen verirse bu konuyu irkcilik adi altinda dekanliga yazili olarak bildirirsiniz. Lütfen dik durun. Biliyorum ne kadar zor oldugunu, fakat basarabilirsiniz. Profa özellikle soguk ve mesafeli davranin asla yaranmaya calismayin. Kendinizden emin bir sekilde girin, umarim basarirsiniz. Kendinize güvenin. Bol sans.
Kesinlikle öyle. Bezdirmek icin ellerinden geleni yapıyorlar, iyi yerlere gelelim istemiyor bazıları. arkadasım mezun oldu işe basladı, patronu toplantıda siz demek istediklerimi anlıyorsunuz değilmi diye bile sormuş düsün yani. Anlamasa orda ne işi var sırf küçük düşürmek icin yapıyorlar. Hakkı'na öyle kolay kolay kimse giremez sonuna kadar savun hakkını pes etme sessiz kalma tepkini koyCok tesekkür ederim. Elimden geleni yaptim artik isim Allaha kaldi insallah emeklerimiz bosa cikmaz. Allah tüm okuyan kardeslerimizin yardimcisi olsun. Bizi pes ettirmek icin yaptiklarini düsünüyorum bende, bir zaman sonra ama insanin psikolojisi bozuluyor..
Kesinlikle öyle. Bezdirmek icin ellerinden geleni yapıyorlar, iyi yerlere gelelim istemiyor bazıları. arkadasım mezun oldu işe basladı, patronu toplantıda siz demek istediklerimi anlıyorsunuz değilmi diye bile sormuş düsün yani. Anlamasa orda ne işi var sırf küçük düşürmek icin yapıyorlar. Hakkı'na öyle kolay kolay kimse giremez sonuna kadar savun hakkını pes etme sessiz kalma tepkini koy
Bu yasadiklarinizdan dolayi sakin ama sakin heyecan yapayım demeyin. Sinavda heyecan size oldukca dezavantaj olarak geri döner. Başarılar.
Mülakat sinavlarinda heyecaninizi sa olcuyorlar. Öğretmen olacakmissiniz. Isinizde veliyle, idareyle iletisim icerisnde olmak onplanda. O yüzden konusmasi düzgün, heyecanlanmayan, kendine güveni tam birini gormek isterler karsilarinsa.