korkuyorummmmmm

Elaray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2014
707
567
Kizlar cok korkuyorum
Korkudan haftalardir midem bulaniyor uyku tutmuyor. Ne icin korkuyorsun diyeceksiniz. Sadece bir sözlü sinav icin. Aslinda cok sakin ve sogukkanli bir insanim. Böyle seylere takilip yipratmam asla kendimi. Ama sinavi yapacak profesör öyle bir adamki sormayin
Bu arada almanyada yasiyorum ve sistem cok farkli. Kime hangi hoca düserse onu kabul etmek zorunda. Bu adami hic tanimiyordum. Sinavimi yapacagini duyunca defalarca yanina gittim dersine girdim. Bir konu belirledik ona hazirlandim. Sonra her gittigimde farkli yön verince ve bir dedigi diger dedigini tutmadigini fark edince, baktim ilerleyemiyorum dönüp dolasip ayni yere geliyorum, acikca söyledim bir böyle dediniz simdi böyle diyorsunuz tam olarak beklentinizi anlayabilmis degilim diye. Sen misin bunu diyen. Bana demedigi kalmadi. Resmen salak yerine koydu ve okadar asagiladiktan sonra birde kovdu odasindan sakin birdaha gelme dedi Aglaya aglaya ciktim eve geldim. O günden beri rahat uyku uyuyamiyorum.

Ilk önce acaba gercekten sorun bendemi diye düsünmedim degil. Ama gercekten cok calistim hazirlandim kizlar cok emegim var. Zaten yapamazsin sen girme sinava dedi resmen bana adam Daha sonra ögrendimki türklere genelde böyleymis. Hatta kapali bir arkadasimi odasina almadan kovmus sana ben sinav yapmam diye.. Cok üzgünüm korkuyorum kizlar. Dua edin nolur adam insafa gelsin. Yarin 12de sinavim var kalp krizi gecirmezsem iyi Allah hic kimsenin emegini bosa cikarmasin inanin cok zor. Su uni hayatinda neler yasatiyorlar bizlere...

sakin olun. belki sizi hatırlamaz bile yarın. şahsen bende bazen saçma sapan şeyler soran öğrencilere böyle ümitsiz konuşuyorum ama işim başımdan aşkın, onları tek tek hafızaya almıyorum sonuçta. bazen onlar hatırlatıyor öyle hatırlıyorum. hatta tespitim şu; öğrenciler sanıyor ki hocalar onları gerçekten kafaya takıyor, üzerine yazıp çiziyor, vs... oysa ki bizim için o kadar da önemli anlar olmuyor. kısacası takmayın sıfırdan büyük bir özgüvenle gidin. koca prof böyle şeylerle uğraşmaz bence.

sakin olun Allah yardimciniz olsun ins. rabbi yessir vela tuassir duasini bol bol okuyun Allah emeklerinizi bosa cikarmaz tevekkul edin ins guzel sonuc alacaksiniz 21 besmele okuyun sinava girince.

Tabiki haklisiniz sacma sapan soru soranlar muhakkak oluyordur. Bende ögretmenlik okuyorum. Ve son sinavim hersey bu sinava bagli. Nasil söyliyim anlatiyim bilmiyorum. Bana mesela bir hafta su konuya degin kesinlikle diyor. Diger hafta ona sakin girme gereksiz diyor. Yani gercekten cok dengesiz ve tutarsiz davranislari yoksa hatami göremicek bir insan degilim gercekten. Insallah hatirlamaz diyecegim ama ismime kadar biliyor hemen tanimadan nasil olduysa. Yinede Allah büyük insallah iyi gecer hersey...

sakin olun Allah yardimciniz olsun ins. rabbi yessir vela tuassir duasini bol bol okuyun Allah emeklerinizi bosa cikarmaz tevekkul edin ins guzel sonuc alacaksiniz 21 besmele okuyun sinava girince.

Cok tesekkür ederim okuyacagim Allahin izniyle...

canım takma kafana. valla bak seni rahatlatmak için söylemiyorum inan bizim zihin ve iş yoğunluğumuzda böyle şeyler o kadar sıradan ki... ben şimdiden dengesiz oldum, profun beyin yanmıştır idare et tabi ki ismini cismini bilir ama senin onu önemsediğin kadar elbette aklında kalmamışsındır özel bir terbiyesizlik yapıp unutulmayacak bir şeyler yapmadıysan. emin ol yarın seni gördüğünde anca adını falan hatırlayacak, hem öğrencinin dengesiz dediği hoca candır. sabit olandan kork derim

Aynı şeyleri bizde duyuyoruz tatlım, bende Almanya'da yasıyorum kac profesör arkadaslarımada banada bu tarz söylemleri olmustur. Bi arkadasım kapalı diye ona bosuna okuma bile dedi sen git evleniyormusun ne yapıyorsun dedi kadın. Hic üzülme, bol bol tekrar yap kendi kendine yolda sokakta evde, icinden dışından, her anı değerlendir Allah'ın izniyle atlatırsın. Tabş bol bol da dua et başarılar

Insallah dediginiz gibi olur. Yani hatirlasa da aslinda bir saygisizligimda yok. O sadece sinirlenip asagilayip odasindan kovdu. Tek korkum hakkimi yiyip gecirmemesi yada benim korkumdan herseyi unutup orda salak gibi kalmam. Valla ögretmen olcaz diye neler ettiler bize bi bilseniz ah ah :)

yeni tanıştığınızı hayal edin, beyninizden önyargılarınızı uzaklaştırın. özgüvenle sınava girin. başarılar.

Bende Viyana`da yasiyorum, üniversiteyide burda okudum. Cok karsilastim irkci proflarla, size tavsiyem aglamayin. Güclü durun. Egerki dediginiz gibi gercekten hazirlandiysaniz, size negatif bir not veremez. Egerki ona ragmen verirse bu konuyu irkcilik adi altinda dekanliga yazili olarak bildirirsiniz. Lütfen dik durun. Biliyorum ne kadar zor oldugunu, fakat basarabilirsiniz. Profa özellikle soguk ve mesafeli davranin asla yaranmaya calismayin. Kendinizden emin bir sekilde girin, umarim basarirsiniz. Kendinize güvenin. Bol sans.

Cok tesekkür ederim. Elimden geleni yaptim artik isim Allaha kaldi insallah emeklerimiz bosa cikmaz. Allah tüm okuyan kardeslerimizin yardimcisi olsun. Bizi pes ettirmek icin yaptiklarini düsünüyorum bende, bir zaman sonra ama insanin psikolojisi bozuluyor..

Cok tesekkür ederim. Bende daha önce cok karsilastim ama bu adam resmen salak yerine koydu ve girme sinava gecemezsin dedi. Yazili olsa yine biraz daha farkli elde tutulur birsey var ama sözlü olunca daha da korkuyor insan acikcasi. Önerileriniz icin tesekkür ederim; umarim dekanliga falan gerek kalmaz..

Kesinlikle öyle. Bezdirmek icin ellerinden geleni yapıyorlar, iyi yerlere gelelim istemiyor bazıları. arkadasım mezun oldu işe basladı, patronu toplantıda siz demek istediklerimi anlıyorsunuz değilmi diye bile sormuş düsün yani. Anlamasa orda ne işi var sırf küçük düşürmek icin yapıyorlar. Hakkı'na öyle kolay kolay kimse giremez sonuna kadar savun hakkını pes etme sessiz kalma tepkini koy

Ah Ahh resmen kücük düsürmek icin yapiyorlar. Insani böyle sogutuyorlar su ülkeden. Evet sessiz kalmayi düsünmüyorum hicbir sekilde. Gecsemde gecemesemde o adama diyeceklerim var. Resmen psikolojik siddet uyguluyor ögrencilere..

Mülakat sinavlarinda heyecaninizi sa olcuyorlar. Öğretmen olacakmissiniz. Isinizde veliyle, idareyle iletisim icerisnde olmak onplanda. O yüzden konusmasi düzgün, heyecanlanmayan, kendine güveni tam birini gormek isterler karsilarinsa.

Bunlarin elbet farkindayim. Normalde sakin ve sogukkanliyim. Heycan yapmam konusmam düzgündür. Ama gel görün ki korkuyorum hakkim yenecek emeklerim bosa gidecek diye. Bu korkuma da adamin söyledikleri, yasadiklarim ve duyduklarim sebep oldu. Bilsemki hak edene hakkini veriyor ve kesinlikle nötr olacak, bu korkularim olmazdi. Hic böyle korkak panik heycan yapan bir insan degildim inanin ama beni resmen bu hale getirdiler..

Son 2 bucuk senedir yasadiklarimi bir ben bir Allah biliyor. Siyasete girmek istemiyorum ama soy ismim "Erdogan" oldugu icin bile ne tür sorulara maruz kaldigimi bilemezsiniz. Istisnasiz son 2bucuk senedir her sinavimda sinav kagidimi verecegim vakit Tayyip Erdogan la akrabalik varmi sorusuyla karsilasiyorum. Bununla da kalmiyor varsa sinav kagidini cöpe atacagim diye tehdit ediliyorum. Iste böyle bir sistem oldugu icin hakkim yencek korkusu yasamaya basladim..

Heyecanı yenmek için mülakat ve sınavlar öncesi bitkisel bi ilaç var, onu kullanıyor bazıları. Bilindik bi ilaç, bana da diş doktorum önermişti heyecanlanıyodum ve stres oluyodum. Allah yardımcınız olsun inşaAllah emeklerinizin karşılığını alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…