korkuyorum

troidim var (yeni çıktı 3 aydır var herşeyi bu bozdu zaten bundan sonra korkularım başladı)
migrenim var (10 yıldır)
mememde kitle var (6 yıldır)
bir de guatr takibindeyim

ama ne olduysa troid hastası olduğumu öğrendikten sonra çoştum sürekli aklımda ya bebeğim olmazsa korkusu
Tiroid kanseri arkadaşım ameliyattan sonra atom tedavisi gördüğü halde , korunma süresi biter bitmez hamile kaldı yarım rahimli.benim hiç bir haltım yok iki bebek kaybettim bu üçüncü inşAllah sağlıkla doğar ve 30 yaşındaym

bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür..yazı çok etkileyici evet ama herkes bu şekilde geçirecek diye bir kural yok..ben çok pozitiftim..yani tabiki kendine iğne yapmak yumurta toplama transfer falan bunlar zorlu süreçler..ama her defasında çok çok dua ettim..Allah tan hep hayırlısını diledim..olsada Allah tan olmasada...doktora ve ekibe güven meselesi çok önemli..çok güvendim..ama herşeye kendimi hazırladım..benim ikizlerim hamileliğim mucize..çok zor günler geçirdim bende..ama hepsi geçiyor..çok şükür benim ilk denememde tuttu..ama tutmayabilirdide..bunada kendimi hazırladım dua ederek..Rabbimin bir bildiği vardır..hayatın bize neler getireceğini 1 dk sonrasını bile bilmediğimizı bir dünyada yaşıyoruz..mucizelere inanmak lazım..dermansız derdimiz olmadığı için şükretmeliyiz..
senin endişen yersiz daha evli bile değilsin..ne olacağını bilmeden bukadar telaşa kapılma..

Tiroid kanseri arkadaşım ameliyattan sonra atom tedavisi gördüğü halde , korunma süresi biter bitmez hamile kaldı yarım rahimli.benim hiç bir haltım yok iki bebek kaybettim bu üçüncü inşAllah sağlıkla doğar ve 30 yaşındaym

inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

yazının son cümlesini okursanız, dünya üzerinde kimsenin umutsuz olmadığını anlarsınız. rahmi olmayan bir kadın bile anne olabilir, siz henüz denememişsiniz bile, ama anne olmak isterseniz olursunuz, asla imkansız değil.

bence kendinize evlenmek zorundayım diye baskı yapmamalısınız,aslında ben sizi çok iyi anlıyorum toplumda evlenme konusunda o kadar baskı var ki ben 23 yaşındayım şimdiden millet beni evlendirme derdinde ,tabiki siz de anne olmak istiyorsunuz inşallah olursunuz da ama sırf anne olmak istiyorsunuz diye de yanlış kişilerle evlenmeyin ileriyi düşünün mutsuz bir yuvada büyüyen bir çocuğunuz olsun ister misiniz?Ya da ileride mutsuz olmak..ayrıca yaşınız daha genç Rabbim inşallah hayırlısını nasip eder herkes için :)

X