uufff doktorlare doktorlarr kızım neler kimler hamile kalıyor sen pko ile hamile kalamacagım diye düşünme en kötü ihtimalle tüp bebek yaparsın olur.
arkadaşım cok kiloluydu pko ve tüylenmesiğ vardı. muhteşem doktorlar hep hamile kalamazsın dedi. evlendikten 2 sene sonra cocuk istiyorum dedi ugrtaştı 4. ayında hamile kaldı. 2 yaşında bebesi var.
böbrek hastası diyalizle ytaşayan bir komşuımuz 2. cocugunu dogurdu. annenin dogumda kalbi durmuş elektro şok vermişler tekrar kalbi atmaya başlamış.
hikaye cookkk.. guartı tiroti az veya cok calışan anneler asla bebeniz olmaz deniyor. bakıyorsun kadınlar 2-3 catır catır doguruyorlar...
tek tüple doguran var, tek tüpü olup tüpün içi sıvı ile dolup normal gebelik oluşamayan var hepsini tedavi ilaç yöntem şekil uydurup dogurtuyorlar. emin ol senin polis. over send. ile 4-5 dogurturlar
canım oluruna bırak ben de polistik overim olmayan yok artık neredeyse yumurta büyütücü çatlatıcı ilaçlar var onlarla hamile kalabiliryorsun yada kendi kendine mesela bir arkadaşım da polistik overdi korunuyordu doğum kontrol hapıyla bir gün unutmuş içmeyi hemen hamile kaldı bir arkadaşım ilk ayında klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı ben de öyleArkadaşlar. Evlenmeden önce polikistik over sendromu yasadigimi ogrendim. Doktorlar belki cocugun olur olsada gec olur yada hic olmaz yada tedaviyle olur dediler. Sanki dunya basima yıkıldı nasil bir bilinmezligin icindeyim anlatamam cok canım yanîyor cok korkuyorum. Bir an once denemek istiyorum ama esim erken oldugunu dusunuyir istemiyor. Polikistik over olup cocuk sahibi olan var mi. Yada dogru duzgun yardimci olabilecek bi doktor tavsiye edecek olan ? Istanbul avrupa yakasinda
Gaddarlıkla ilgisi yok ihtimaller dahilinde doğruları söylemişler. Saklasalar mıydı?Cok gaddar doktorlar var .. insallah moral oldu tesekkur ederim :))
eşinize durumu soylediniz mi yaşınız kaç?
Gaddarlıkla ilgisi yok ihtimaller dahilinde doğruları söylemişler. Saklasalar mıydı?
Çocuk doğal yolla olmayabilir yani.
canım oluruna bırak ben de polistik overim olmayan yok artık neredeyse yumurta büyütücü çatlatıcı ilaçlar var onlarla hamile kalabiliryorsun yada kendi kendine mesela bir arkadaşım da polistik overdi korunuyordu doğum kontrol hapıyla bir gün unutmuş içmeyi hemen hamile kaldı bir arkadaşım ilk ayında klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı ben de öyle
o zaman biraz bekleyebilirsiniz maddi anlamda erkekler çok düşünürler bebek olmasını belki bu sebepten...
Nesi tuhaf geldi?Úslubunuz biraz tuhaf geldi bana. 2 mesajinizda da. Neyse dogrulari tabikide soyleyecekler olması gereken bu ama birseyi soyleme sekli vardir degil mi ? Gittigim ilk doktor hamileydi karnı burnunda ve ben orada gozyasi dokerken suratima bile bakmadan olursa olur olmazsa olmaz. Buyuk ihtimalle olmaz dedi. Ben daha hastaligin ne oldugunu bile bilmiyordum direk kısırlık damgası vurdu. Anlatabildim umarim ? Tesekkur ederim yorumlar icin
hem ilk regl oldugum yastan beri pkos hastasiyim, hem de 2 kere rahimden ayrica kist alindi.Arkadaşlar. Evlenmeden önce polikistik over sendromu yasadigimi ogrendim. Doktorlar belki cocugun olur olsada gec olur yada hic olmaz yada tedaviyle olur dediler. Sanki dunya basima yıkıldı nasil bir bilinmezligin icindeyim anlatamam cok canım yanîyor cok korkuyorum. Bir an once denemek istiyorum ama esim erken oldugunu dusunuyir istemiyor. Polikistik over olup cocuk sahibi olan var mi. Yada dogru duzgun yardimci olabilecek bi doktor tavsiye edecek olan ? Istanbul avrupa yakasinda