Bebek Beslenmesi korkuyorum..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
358
Kızlar slm 15 günlük oğlum var 15 gündür annem yanimdaydi ama yarin gidiyor istanbula ve ben bebeğimle yalnız kalacağım için çok korkuyorum ters bisey cikarsa diye yada aglarda susturamam diye korkuyorum.. Uykusuzlukta çok yordu beni..

Kayinvalidem ve eltim üst katta oturuyor bu bir avantaj biliyorum ama ben kendi annemi yanimda istiyorum

canım ben de aynı korkuları yaşadım sen şanslısın ki kayınvaliden yakınında.benim de annem yanımdaydı her işimi o yaptı ben bitek kızı emzirdim okadar.kendi başıma doğru düzgün kucağımda bile tutmamıştım.annem gidince ne yaparım nasıl herşeyle başa çıkarım diye korktum ama o an insana bi cesaret geliyo ve herşeyi yavaş yavaş düzene sokmaya başlıyosun.bi dönem yemek temizlik hiç yapamadım kızla ilgilenmekten sağolsun eşiim yaptı herşeyi.şimdi kızımın banyosunu bile tek başıma yaptırıyorum eşimi bile beklemiyorum.yani hiç korkma evelallah sen o çocuğu 9 ay taşıdın doğrudun gerisini de halledersin

benimde annem 45 gündür yanımda sağolsun oda dönecek yakında bende çok tedirginim çok alışmıştım bana hiçbir iş yaptırmıyordu geceleri benden çok o bakıyor çocuğa nasıl alışacağım yanlız ne yapacağım bilmiyorum

Canim benim annem 45 gün bile kalamiyor ve bu sabah bebegim rahatsizlandi nasil panik oldum meğersem kuzuma sütüm yetmiyormuş açlıktan ağlıyormuş yavru kuşum.. Şu an annemi yolcu etmeye gidiyoruz ama tuhaf bir cesaret geldi bana korkmuyor gibiyim.. Aslında tüm sorun uykusuzluk.. Ve ilk çocuk olduğu için tecrübesiz olmamız..

Benim yanımda 2 gece annem 2 gece de kayınvalidem kalmıştı onun dışında hep gündüz tek, akşamları eşimleydim. Elbette insan zaman zaman bocalıyor fakat alışıyorsun ve birden bakmışsın ki ehli oluvermişsin :) Eminim sen de hemen alışırsın çünkü onun dilinden en iyi sen anlarsın :)

cnm hiç korkma,zamanla alışırsın inş.
benim de 10 gün annem kaldı yanımda,sonra dönücekti korkuma peşine takıldım 5 gün de ben orda kaldım.
annem,abim,babam sağolsunlar hep yardımcı oldular bana.
kendi evim aile binasında ama inan yapayalnızım.
eşim çok yardımcı bana sağolsun.
bugün baktım ocağımızı bile silmiş=))
ben de ilk zaman bakamam diye çok korktum evde bir başıma.
sonra zamanla alıştm çok şükür.
tüm ev işlerimi yapabiliyorum,bebeğime bakabiliyorum çok şükür.
tekrar söylüyorum eşim sayesinde tabi.
kızım bugün 28.gününü bitiricek ve inan su gibi geçiyor zaman.
şimdi ilk zamankine göre daha bi rahatım.hatta cnm sıkılıyor bazen kızım uyurken bile özlüyorum onu =))))))))
ama şunu söyliyeyim.tek başına kalmazsan bebeğine bakmayı bir türlü öğrenemezsn.
biraz cesaret ,)

Canim sagol valla insaallah dedigin gibi olur yalniz ilk gecemiz bugece..

cnm yanında yatır bebişini.yan yatır.eşini şutlu odadan =))
uyu sende dinlen ama kuş uykusu olsun uykun.
ilk 1 ayı atlatnca zaten kolaylaşıcaktr herşey.
ben ilk zaman paranoyak olmuştum.hiç uyumuyodum uyumaya korkuyordum.
eşimle yatklarımızı ayırmak istemedim.bendne uzaklaşır diye korktum.
o yüzden bebeğimi beşiğnde yatırdım.
gece 2 kere uyandığımda hep bebeğimin yüzü örtünmüştü nefes almıyor sandm ödüm koptu.
sonra dediğim gibi annemlerden dönünce 3müz yattk sıkış tıkış ama bu sefer de gece beslemek ve altını değiştirmek amaçlı kalktığımda onları tek bırakamıyordum.
hatta bi keresnde eşimin eli bebişimin omzuna çarptı =((
şimdi ayrı yatıyoruz.3müzde rahatız =))

bnm kızım emmedi,sütüm de kesildi.sadece mama ile besliyorum.kalkıp hazırlamaya gittiğim zaman eşim ezmeye kalkıyordu ödüm kopuyodu.
beşiğine koyuyordum odadan çktığım zaman.ama öyle de helak oldu çocuk.en iyisi bu =/

evet ilk çocuk olunca çok tedirginim ama birazda olsun ablamın çocuklarından tecrübem var o kadar acemi değilim çok şükür:)

Ayy ben kocamdan ayri yatamam cok düşkünüm ona yani uyuyamam onsuz asla.. Bide bebegi yaninizda yatirmayan alisir diyorlar neyse su saate kadar gayet iyiyiz bakalim gece nasil gececek :)

Benimde annem 12 gün kaldı sonra yalnız baktım hiç korkma kendine cesaret ver hiç kimse anne olarak doğmadı Allah bu hissi sorumluluğu veriyor ve sanki uzun süredir bakıyormuş gibi oluyorsun CNm ve bende 4 aylık bi anne olarak sana nacizane bi öneride bulunim bence bebeğini asla yanında yatırma kokuna alışınca kendi yatağında yatmıyor. Ve büyüyünce çok zor oluyormuş.. Allah yardımcın olsun )

Ya kizlar yemek yapamiyorum temizlik felan hak getire yani tüm günüm bebeğimle geciyor o uyudumu bnde uyuyorum azıcık ama cok huzursuzum ağlamak geliyor sürekli içimden geçicek mi bu durum

benimde annem 10 gün kaldı.20 gün de ben kayınvalidemde kaldım.sonra kendi evime geldim bi baktım ki tek başıma kendi evimde daha rahatmışım:)tabi bi süre yemek temizlik boş vereceksin her şeyden önemlisi bebeğin.kendini doyur yeterli:) bizim de gaz sancısı vardı o yuzden hic bı iş yapamadım 2 ay.su an 3.5 aylık cok rahatım Allaha sükür.düzeldi her şey. ben de hem işimi yemeğimi yapıyorum hem de minik cadımla oynuyorum bol bol..

Ya kizlar yemek yapamiyorum temizlik felan hak getire yani tüm günüm bebeğimle geciyor o uyudumu bnde uyuyorum azıcık ama cok huzursuzum ağlamak geliyor sürekli içimden geçicek mi bu durum

canım benim huzursuzluk hissetmen çok normal hepsi geçecektir.benim oğlum 16 aylık şimdi ama ilk doğduğu zamanı hatırladım yazdıklarını okuynca,yatınca bile yanından ayrılmazdım yatamazdım bile sonra zamanla oturdu herşey o uyurken önce işlerimi halletmeyi daha sonra onunla uyumayı öğrendim.gece uykusuzluğunu da takma kafana hiç, alışıyor bünye zamanla ben çalışan bir anneyim 4 aylıkken bıraktım kuzumu gece sürekli kalkıyordu ama büyüdü gitti şimdi:)sen de anlamadan zaman geçicek emin ol...

benım annem 45 ggün yanımda durdu bıde uzun kaldı iyice rahata alışmıştım yemek yapılıyo arada kızım uyandımı o bakıyodu ben bıraz dınlenıyodum gıtcegi gun kararlastıgı anda dunyam kararmıştı naparım küücük bebekle bılmıyodum yemek var temızlık var nasıl yapcam dıye kara kara dusunmüştüm annem gitti bana oyle bir güç geldiki cocugumada baktım arada işimi yaptım arada yapamadım eşim ilgılendi şu anda kızım 5aylık buyudu bıle annelık kadar güzel bişe yok herseyın ustesınden gelırsın buyudugunu bıle anlamazsın hiç korkma en azından kayınvalıdende yakınmiş benım hiç kımsem yoktu herkes uzaktaydı

evet haklısın canım ilk çocukta tecrübesizlik çok zor oluyo bende yasadım bunu sana tamamen katılıyorum hayırlı yolculuklar kazasız belasız gitsınler allahın izniyle ay benım bi içim fena oldu annemi ugurladıgım gün geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…