(null)
Canim sagol valla insaallah dedigin gibi olur yalniz ilk gecemiz bugece..
Canim benim annem 45 gün bile kalamiyor ve bu sabah bebegim rahatsizlandi nasil panik oldum meğersem kuzuma sütüm yetmiyormuş açlıktan ağlıyormuş yavru kuşum.. Şu an annemi yolcu etmeye gidiyoruz ama tuhaf bir cesaret geldi bana korkmuyor gibiyim.. Aslında tüm sorun uykusuzluk.. Ve ilk çocuk olduğu için tecrübesiz olmamız..
(null)
Ya kizlar yemek yapamiyorum temizlik felan hak getire yani tüm günüm bebeğimle geciyor o uyudumu bnde uyuyorum azıcık ama cok huzursuzum ağlamak geliyor sürekli içimdengeçicek mi bu durum
canım ben de aynı korkuları yaşadım sen şanslısın ki kayınvaliden yakınında.benim de annem yanımdaydı her işimi o yaptı ben bitek kızı emzirdim okadar.kendi başıma doğru düzgün kucağımda bile tutmamıştım.annem gidince ne yaparım nasıl herşeyle başa çıkarım diye korktum ama o an insana bi cesaret geliyo ve herşeyi yavaş yavaş düzene sokmaya başlıyosun.bi dönem yemek temizlik hiç yapamadım kızla ilgilenmekten sağolsun eşiim yaptı herşeyi.şimdi kızımın banyosunu bile tek başıma yaptırıyorum eşimi bile beklemiyorum.yani hiç korkma evelallah sen o çocuğu 9 ay taşıdın doğrudun gerisini de halledersin
Ya kizlar yemek yapamiyorum temizlik felan hak getire yani tüm günüm bebeğimle geciyor o uyudumu bnde uyuyorum azıcık ama cok huzursuzum ağlamak geliyor sürekli içimdengeçicek mi bu durum :gecmezmi bende senın gıbı aglıyodum hem anneme alıştım hem rahata uykusuzluktan olan bişe kafana takma sıkma kendını ben bıde cok duygusal bı insanım eşim ilk gunler agır gelıyo dıe benı anneme goturuyodu uzaktılar cok ama acıyodu uykusuzluktan bıtkındım ama alıştım artık
Ayy ben kocamdan ayri yatamam cok düşkünüm ona yani uyuyamam onsuz asla.. Bide bebegi yaninizda yatirmayan alisir diyorlar neyse su saate kadar gayet iyiyiz bakalim gece nasil gececek :)
Canim benim annem 45 gün bile kalamiyor ve bu sabah bebegim rahatsizlandi nasil panik oldum meğersem kuzuma sütüm yetmiyormuş açlıktan ağlıyormuş yavru kuşum.. Şu an annemi yolcu etmeye gidiyoruz ama tuhaf bir cesaret geldi bana korkmuyor gibiyim.. Aslında tüm sorun uykusuzluk.. Ve ilk çocuk olduğu için tecrübesiz olmamız..
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?