korkuyorum

dilaha

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
147
27
298
sinop
arkadaşlar 27 haftalık hamileyim yapılan bütün testler normal çıktı çok şükür ama bu aralar bebeğim sağlıklı olacak mı acaba diye bi düşünce var sürekli aklımda benim gibi olanlar var mı? yoksa sadece ben mi böyleyim? bir de dr benden toksoplazma istemedi o da kafama takılıyor eğer pozitifse diye yada gebeliğimin herhengi bir döneminde geçirdiysem diye? çok tedirginim yorumlarınızı bekliyorum

Benim de 38. hafta bitecek nerdeyse, fakat ben de 20'li haftalarda normalde hiç panik, takıntılı, evhamlı olmamama rağmen nerdeyse o raddeye ulaştırmıştım "sağlıklı mı acaba" sorusunu kendi kendime sormayı, sanırım bir süreç bu rahat ol. Doktorunu dinle ve merak ettiklerini direkt sor çünkü net.ten birşeyler aramak bazı kavramların tanımlarına bakıp bir sonuç elde etmeye çalışmak insanı stres topu yapıyor ki bu ihtiyacımız olmayan tek şey.
Rahat ol, içini ferah tut, ben artık karnıma dokunurken "sen herşeyinle benim bebeğimsin" diyerek hem kendi beynime mesaj yolluyorum hem bebeği seviyorum, tavsiye ederim. Endişe hepimizde var fakat bunun bu güzel günlerinin önüne geçmesine izin verme, sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…