- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Evet uzun bir aradan sonra tekrar konu açıyorum. Onca olaydan sonra evlendim ve ara sıra eski konular açılsa da yine de mutlu giden bir evliliğim var. Ama gel gelelim benim korkum hamile kalmak... Eşimle ben talesemi taşıcısıyız. O kadar çok istememe rağmen doktorun söyledikleri kulağımdan gitmiyor. Tamam bile bile bu evliliğe evet dedik ama şimdi etrafımdan gelen bebek haberleri akrabaların siz ne zaman düşünüyorsunuz diye sormaları karşısında üzülmeden edemiyorum. Çünkü bir seneyi doldurmak üzereyiz ve bende artık anne olmak istiyorum. Ama ya o ihtimal doğru çıkıpta doğmamış bebeğimi aldırmak zorunda kalırsam. Ya hiç olamazsam kafamda bir sürü soru var. Bazen bile bile tamam dedin daha ne düşünüyorsun demeden alıkoyamıyorum kendimi. Tamam mutlu giden bir evliliğimiz var sağolsun eşim bana karşı çok iyi. Bazen aileler yüzüne tartışma yaşasakta en fazla yarım saat bir saat sonra düzeliyoruz. Bence o da baba olmak istiyor artık biliyorum. Ama iyorum ya KORKUYORUM... Bunu da içimi dökmek adına yazıyorum..
Son düzenleme: