• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum

Bilmiyorum soruyorum adetim de gecikti yeterince stresliyim dalga geçmeseniz olmuyor mu
Dalga geçen sensin bence.taytın üstünden dokunmayla nasıl hamile kalabileceğini düşünüyorsun.adetin kafana takmaktan tabiki gecikir.

İlk kez ilactan sonra gecikiyor normalde az olurdu ilac kullanınca ama bu sefer gecıktı korkuyorum
Korkma sen boyle yaptıkça olmaz sakin ol. Kötü bişey yok. Kolay değil öyle hem içiniferah tut sen

Dalga geçen sensin bence.taytın üstünden dokunmayla nasıl hamile kalabileceğini düşünüyorsun.adetin kafana takmaktan tabiki gecikir.
Bilmiyorum ki panik oluyorum şüpheye düşüyorum pişmanım böyle cevaplar çok mu hoş umarım sizin çocuklarınız yaşamaz.

Bilmiyorum ki panik oluyorum şüpheye düşüyorum pişmanım böyle cevaplar çok mu hoş umarım sizin çocuklarınız yaşamaz.
En ayar olduğum meseleye konuyu getireceğini biliyordum.evet yaşamaz çünkü ben ona göre yetiştireceğim merak etme.sanki Allah yaşattı kendi isteğin dışında gibi lafını bilmeden konuşma lütfen.birşeyler yapıp yapıp ailenizi düşünmüyorsunuz ondan sonra burda duyar kasıyorsunuz umarım sizin çocuklarınız yaşamaz bilmem ne.daha fazla cevap yazmazsan sevinirim

Back