- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Yok degilsn bu kadar korkuyorsan test yapŞuan beyaz akıntıyla beraber cok az kan geldi ama hamile değilimdir dimi çok üşütüyorum bu aralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok degilsn bu kadar korkuyorsan test yapŞuan beyaz akıntıyla beraber cok az kan geldi ama hamile değilimdir dimi çok üşütüyorum bu aralar
Hamile kalmak oyle kolay olaydı bu kadar ınsan cocuk sahibi olmak ıcın cırpınmazdı ayrıca Bı ata sözü var da söylemeyeyim yahu kızım git ders calış arkadaslarınla gez toz ailenle vakit gecir bu yasta bu seks merakı nedir ya genclıgını zıyan etme güzelim senin güzel yarınlara iyi bir geleceğe ihtiyacın var kendine ailene yazık etmeŞuan beyaz akıntıyla beraber cok az kan geldi ama hamile değilimdir dimi çok üşütüyorum bu aralar
Belki oran tahriş olmuştur bilemiyorum. Bu tarz şeylerden de uzak durmanı tavsiye ediyorum ablacım. Üzme kendini boşuna geleceğine odaklanYok abla adet olmama 12 gün var sadece akıntımla birlik cok az kan geldi hani bazen burnumuzdan gelir ya öyle
Allah razı olsun abla dualarını eksık etme rabbım bızı kotu yola nasip etmesinBelki oran tahriş olmuştur bilemiyorum. Bu tarz şeylerden de uzak durmanı tavsiye ediyorum ablacım. Üzme kendini boşuna geleceğine odaklan
Allah razı olsun abla dualarını eksık etme rabbım bızı kotu yola nasip etmesinBelki oran tahriş olmuştur bilemiyorum. Bu tarz şeylerden de uzak durmanı tavsiye ediyorum ablacım. Üzme kendini boşuna geleceğine odaklan
İki gündür adetim gecikiyor korkuyorum antibiyotikten olabilir miUmarım gece gece uykun kaçmış ve dalga geçmek için buraya gelmişsindir. Yoksa ülkemin gençliği hakkında umutlarım gittikçe daha çok tükenecek hamile kalma ihtimalin at doğurma ihtimalinden daha düşük meraklanma
İki gündür regl gecikiyor ama antibiyotik kullandım ondan olabilir miIç çamaşırı ve tayt vardı diyosun korkma bise olmamıştır kolay değil öyle
İki gündür adetim gecikiyo ama antibiyotik kullandımIç çamaşırı ve tayt vardı diyosun korkma bise olmamıştır kolay değil öyle
Merhabalar 17 yaşındayım erkek arkadaşımla birbirimizi elle tatmin ettik. Onun altında bişey yoktu bende iç çamaşırı tayt vardı. Boşalmadı ama zevk suyu geldi birkaç kez o da taytın üstünden benim vajınama dokundu on dakıka felan daha sonra ıslak mendılle ellerımı sıldım yıkadım hamileolamam dimi dalga geçmeyin lütfen.. kınamayın dalga geçmeyin sizin çocuğunuzun başına da gelebilir. Sizler büyüksünüz diye danışmak istedim. Psikolojik sıkıntılarım da var eğer soracaksanız. İyi geceler
Antibiyotik kullandım ondan dolayı mı gecikti adetim acaba olabilir mi ?Yok degilsn bu kadar korkuyorsan test yap
Ilaç da geciktirir adeti ve stres yapma onun bile etkisi oluyoAntibiyotik kullandım ondan dolayı mı gecikti adetim acaba olabilir mi ?
Dalga geçilecek biseyler olduğunun farkındasınız yani sorunuzun mantıklı hiç bir tarafı yok .Merhabalar 17 yaşındayım erkek arkadaşımla birbirimizi elle tatmin ettik. Onun altında bişey yoktu bende iç çamaşırı tayt vardı. Boşalmadı ama zevk suyu geldi birkaç kez o da taytın üstünden benim vajınama dokundu on dakıka felan daha sonra ıslak mendılle ellerımı sıldım yıkadım hamileolamam dimi dalga geçmeyin lütfen.. kınamayın dalga geçmeyin sizin çocuğunuzun başına da gelebilir. Sizler büyüksünüz diye danışmak istedim. Psikolojik sıkıntılarım da var eğer soracaksanız. İyi geceler
Kız onu diyorum ya ben.aşkolsunnn:))Ya biri bu sitede psikolojik hamileydi noldu o? Karnı sisiyordu doktorlar yok falan diyordu
Valla derdimden gormemisim noldu dogurdu mu?Kız onu diyorum ya ben.aşkolsunnn:))
Yok.çoğu kişiye özelden de yazmaya devam etti galiba,bana da..sonra hesabı pasif oldu.yine aynı kişi dalga geçiyor gibi geldi :))Valla derdimden gormemisim noldu dogurdu mu?
Bilmiyorum soruyorum adetim de gecikti yeterince stresliyim dalga geçmeseniz olmuyor muYok.çoğu kişiye özelden de yazmaya devam etti galiba,bana da..sonra hesabı pasif oldu.yine aynı kişi dalga geçiyor gibi geldi :))
İlk kez ilactan sonra gecikiyor normalde az olurdu ilac kullanınca ama bu sefer gecıktı korkuyorumIlaç da geciktirir adeti ve stres yapma onun bile etkisi oluyo