Korkuyorum

Şuan beyaz akıntıyla beraber cok az kan geldi ama hamile değilimdir dimi çok üşütüyorum bu aralar
Hamile kalmak oyle kolay olaydı bu kadar ınsan cocuk sahibi olmak ıcın cırpınmazdı ayrıca Bı ata sözü var da söylemeyeyim yahu kızım git ders calış arkadaslarınla gez toz ailenle vakit gecir bu yasta bu seks merakı nedir ya genclıgını zıyan etme güzelim senin güzel yarınlara iyi bir geleceğe ihtiyacın var kendine ailene yazık etme

Yok abla adet olmama 12 gün var sadece akıntımla birlik cok az kan geldi hani bazen burnumuzdan gelir ya öyle
Belki oran tahriş olmuştur bilemiyorum. Bu tarz şeylerden de uzak durmanı tavsiye ediyorum ablacım. Üzme kendini boşuna geleceğine odaklan

Belki oran tahriş olmuştur bilemiyorum. Bu tarz şeylerden de uzak durmanı tavsiye ediyorum ablacım. Üzme kendini boşuna geleceğine odaklan
Allah razı olsun abla dualarını eksık etme rabbım bızı kotu yola nasip etmesin

Allah razı olsun abla dualarını eksık etme rabbım bızı kotu yola nasip etmesin

İki gündür adetim gecikiyor korkuyorum antibiyotikten olabilir mi

Yazmıyım dedim ama dayanamadım. Elinde akıllı telefonun var çocuk nasıl olur bi zahmet bak be yavrum. Öyle elle olaydı 8-10 gezegen doldurmuştuk. Ama illa bizim söylememizi istiyorsan spermin rahim içine girmesi gerekiyor. Yani taytın üzerine boşalsa bile ordan ilerlemesi MÜMKÜN DEĞİL. Ha eğer olursa tarihe adını yazdırırsın diyim ben sana.
Ayrıca bu kadar değerli bir anı gelişigüzel yaşayıp hiç etmemeni vakti gelince yaşamanı öneririm.!

Beş günde bir yaş büyümüşsün Tek dikkatimi çeken bu oldu. Diğer konuya değinmek bile istemiyorum zevk suyuyla hamile kalanlar aldı başını gitti bu ara

Dalga geçilecek biseyler olduğunun farkındasınız yani sorunuzun mantıklı hiç bir tarafı yok .

Zalm diye bir arkadaş vardı.hani şu gizli gebeliği olan.bilenler favladı bile aynı o kişi gibi bi dediğini tekrar ediyor bu hanım kızımız da

Ya biri bu sitede psikolojik hamileydi noldu o? Karnı sisiyordu doktorlar yok falan diyordu

Yok.çoğu kişiye özelden de yazmaya devam etti galiba,bana da..sonra hesabı pasif oldu.yine aynı kişi dalga geçiyor gibi geldi :))
Bilmiyorum soruyorum adetim de gecikti yeterince stresliyim dalga geçmeseniz olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…