Merhabalar 17 yaşındayım erkek arkadaşımla birbirimizi elle tatmin ettik. Onun altında bişey yoktu bende iç çamaşırı tayt vardı. Boşalmadı ama zevk suyu geldi birkaç kez o da taytın üstünden benim vajınama dokundu on dakıka felan daha sonra ıslak mendılle ellerımı sıldım yıkadım hamileolamam dimi dalga geçmeyin lütfen.. kınamayın dalga geçmeyin sizin çocuğunuzun başına da gelebilir. Sizler büyüksünüz diye danışmak istedim. Psikolojik sıkıntılarım da var eğer soracaksanız. İyi geceler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Şubat 2019
- 59
- 187
- 8
- 36
- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
Umarım gece gece uykun kaçmış ve dalga geçmek için buraya gelmişsindir. Yoksa ülkemin gençliği hakkında umutlarım gittikçe daha çok tükenecek hamile kalma ihtimalin at doğurma ihtimalinden daha düşük meraklanma
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- 15 Temmuz 2018
- 2.980
- 2.123
- 133
Ne ceketmiş arkadaş bitmedi gitti travma oldu 17den 77yeYa su ceket atarak hamile kalma olayini hala toplumumuz ustunden atamadı atamadi şu ceketi
Allahım büyük konuşmaktan esirgesin. 17 yaşındasın daha ya. Bir anlık nefsine yenik düşmen bütün hayatına sebep olabilir yapme etme. Annen baban ne emeklerle büyütüyo seni kim bilir. Vakti geldiğinde zaten yaşaman gerekeni yaşayacaksın. Ekonomik özgürlüğü olan güçlü sağlam kadınlara ihtiyacı var ülkenin. Kocanın vereceği harçlığa muhtaç olma. Bu şekilde yaşamayı tercih edenleri tenzih ediyorum yanlış anlaşılmasın. Çocuk dünyaya getirmek onu yetiştirmek annelerin elinde. Vatana millete hayırlı kendine yetebilen bireyler yetiştirmek boynumuzun borcu.
Şuan beyaz akıntıyla beraber cok az kan geldi ama hamile değilimdir dimi çok üşütüyorum bu aralarIç çamaşırı ve tayt vardı diyosun korkma bise olmamıştır kolay değil öyle
Şuan beyaz akıntıyla beraber cok az kan geldi ama hamile değilimdir dimi çok üşütüyorum bu aralarOyle kolay olsaydi ulkr nufusunu 100 e katlardi
Şuan beyaz akıntıyla beraber cok az kan geldi ama hamile değilimdir dimi çok üşütüyorum bu aralarUmarım gece gece uykun kaçmış ve dalga geçmek için buraya gelmişsindir. Yoksa ülkemin gençliği hakkında umutlarım gittikçe daha çok tükenecek hamile kalma ihtimalin at doğurma ihtimalinden daha düşük meraklanma
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
Gözüm seyiriyor artık kuran çarpsın ya. Sonra yorum yazıyorum çok kırıcısın diyorlar.
Bacım o taytın üstündeki zevk suyuyla seni hamile kaldım mı düşüncesine sürükleyen yağız delikanlı kimdir, o neçe delikanlıdır?
Gönderin bu taraflara gölgesinde piknik yapalım.
Zira eşimden şüphe duymaya başlayacağım. Kapılara,bacalara tırmandık da yine şu zirveye ulaşamadık.
Seni ve de erkek arkadaşını en içten dileklerimle kutlar başarılarınızın devamını dilerim..
Bacım o taytın üstündeki zevk suyuyla seni hamile kaldım mı düşüncesine sürükleyen yağız delikanlı kimdir, o neçe delikanlıdır?
Zira eşimden şüphe duymaya başlayacağım. Kapılara,bacalara tırmandık da yine şu zirveye ulaşamadık.
Seni ve de erkek arkadaşını en içten dileklerimle kutlar başarılarınızın devamını dilerim..
Yok abla adet olmama 12 gün var sadece akıntımla birlik cok az kan geldi hani bazen burnumuzdan gelir ya öyleAma aklıma su takıldı kan niye geldi adet mi oluyosun
Bende yorumunu okuyunca gülüp mutlu oldum abla sağolGözüm seyiriyor artık kuran çarpsın ya. Sonra yorum yazıyorum çok kırıcısın diyorlar.
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
Abla derken yaşın küçük sanırım?Bende yorumunu okuyunca gülüp mutlu oldum abla sağol
18Abla derken yaşın küçük sanırım?
- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
18 dedin ama 18 yaşından küçük değilsindir umarım.
Zira çok üzülürüm.