Korkuyorum. Neler olacak bilmiyorum. Nasıl bir tutum sergilemeliyim?

Yangından mal mı kaçırıyorsunuz? Neden bu kadar sustuğunuz belli oldu. Bir nikahı basalım da sonra düzelir mi diyorsunuz?

Yanılıyorsunuz.. O güvensiz ve takıntılı sizde ilk fırsatta başkasına tekrar ilgi duyabilirsiniz. İkinizinde yolu yol değil.. Evlilik neden peki?

Tamam da daha baştan belli bu adamın sevgisizliği siz zorla kendinize bela aramışsınız. Şimdi de inatla evlenmeye çalışıyorsunuz adamla, geçmiş olsun

Nasıl bir aşkmış sizdeki yahu adam ne yapsa nikah tarihini hele bir alalım hele der gibi hani Yaprak Dökümündeki "Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey" başka bir şey yazmayacağım ben böyle bir şey daha görmedim göz göre göre lades

Sorun tek taraflı değil maalesef. Karşı taraf seninle beraberken mutluyum demedigi için ayrılan, başkasının kendine değer vermesini bekleyerek değersizlik duygusunu bastırmak isteyen sizsiniz. Sizdeki değersizlik duygusunu hisseden karşı tarafın narsistligi ise yavaş yavaş ortaya çıkıyor ve evlenince pik yapacak emin olun. Bunlar bilinçaltının oynadığı oyunlar. Nacizane tavsiyem evliliği erteleyin ve bu süreçte mutlaka ikiniz de bir terapiste gidin. Çocukluk travmalarınızı halledin. Çünkü iki taraf da mutlu olmamak için birtakım şeyleri bahane edip duracak. Bu kısır döngü hiç bitmeyecek.

Değmez dedim sustum.
İçimden şunu geçirdim ama sustum.

Genç arkadaşım adam müneccim mi?
İçinden geçenleri siz söylemezseniz nasıl bilecek?
Susa susa nereye varmayı düşünüyorsunuz?

Nişanlın psikolojik olarak normal mi? Emin değilim.
Rüyada gördüğünden yola çıkıp aldatıldığını düşünmek bana göre anormal bir durum.

Siz de yetişkin iletişimi kurabilen biri değilsiniz.
Kısacası bu evlilik başlasa da yürümez.
Yol yakınken vazgeçin.

Karşınıza engeller çıkıyorsa bunu işaret bilin , biz bilmedik siz bilin

sürekli laf sokmak ile sürekli tavır yapmak ile geçecek bir evliliğe benziyor iyi düşünün ve nikâhı erteleyin

Senin ve nişanlinin burcu ne. Nişanlinin dogum haritasinda bir yerlerde şizofren başak vardir allah bilir

Kadın konuşamıyor çünkü konuşsa karşıdaki adamdan psikolojik şiddete maruz kalacak bunu biliyor. Adam tavır yapacak belki günlerce konuşmayacak. Bundan korkuyor aslında. Zaten o psikolojik şiddete rest çekebilse bu aşamaya gelmezdi. Böyle ne kadar devam eder bilmiyorum, artık evlenmiş de. Allah kurtarsın ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…