Korkuyorum. Neler olacak bilmiyorum. Nasıl bir tutum sergilemeliyim?

En guvenmemiz gereken mesleklerden biri olan polislere bile guvenemiyoruz artik

Bence bu adam bu kozu sürekli kullanacak, başınızı yakmayın.

Ya da bir ömür susmaya yemin edin ..

Nikah tarihi almaya giderken insan mutlu olur. Eskiden olan şeyleri açıp başka seyler söylemez.

En guvenmemiz gereken mesleklerden biri olan polislere bile guvenemiyoruz artik
Tabi arkadaşları da hep öyleydi anlayamadım aptal gibi! Kadınların evlerine kahveye! Giderlerdi. Ya da evi satıp daha büyüğünü alalım diye ev paralarını orda burda yerlerdi. Polislik işim olmaz inş da olunca kadın polis tercih ediyorum. Çok kötü maalesef durum

Evlenmek için evleniyorsun , zerre mantık yok, adam şizofreni, zorla güzellik olmaz, vazgeç bu saçma işten...

Bu adamla hayat geçmez. Sorunlu biri veya çocuk daha. Evlilik zaten yeterince zordur, sağlam temeller üzerine kurulmalıdır. Sizin ilişkiniz hiç sağlıklı görünmüyor. Bu iş olmaz.

Cevap vermeye değmez dediginiz adamla neden evleniyorsunuz

Ortada bir çok yanlış var sizde farkındasınız ona rağmen evlilik kararı almışsınız. Birde adam polismismiş. Hepsi için söylemesem de polislerin çoğunluğu sosyal medyadan kadınlara çok rahat ulaşabilir. Bu nedenle yarın öbür gün evlendiğiniz de sizden sıkıldığında, tekrar sizin onu aldattığına dair bir rüya görür ve sizden kolaylıkla vazgeçer. Olan size olur.

Bile bile lades diyon be gülüm

Alacağınız cevapların ne olacağını çok iyi biliyorsunuz sizde aslında. Yol yakınken dönmelisiniz. 3 senemi verdim, şu kadar emek harcadım, şöyle hayal kurdum, eşe dosta böyle haber verdim gibi düşüncelerden kendinizi sıyırmazsanız önünüzdeki değil üç sene, 53 sene acı çekerek sevilmeden mutsuz bir evlilik sürdüreceksiniz.

Bunun devamı "nikahta moralimi bozdu ama sustum sadece evet dedim, düğünde burnumdan getirdi sustum. Çocuk yaptık bu süreçte sustum. Bana dünyayı dar etti susup bir çocuk daha yaptım. Lohusayken sinirimi bozdu sustum. Çocuk benden mi dedi susup yeni çocuk yapmaya karar verdim. ..." şeklinde gider.
Hayırlısı olsun.

Nikah tarihini almaya giderken bile bunlar olduysa ben bu evlilikten hayır beklemiyorum. Karşılıklı yipranilmis bir ilişki. Bütün heyecanlar bitmiş yerini suçlamalar ve güvensizlik almış. Nikahı erteleyin.

karşılıklı istemeye istemeye neden nikah günü aldınız. Erteleyin ve sorunlarınızı konuşun. Sırf birilerine ben onla evleneceğim dediniz diye evlenmek zorunda değilsiniz. Yol yakınken dönün bu işten.

İnatla nikah günü almanıza 10 puan verdim

Neden bu kadar zorluyorsunuz? Adam sizi göndermek için elinden geleni yapıyor. Sırf nikah günü almaya giderken yaptığı bile ayrılık nedeni. Sadece fragmanı izliyorsunuz, sonunun iyi olmasını beklemeyin. Kendinizi bu eziyeti hak görüyorsanız gerçekten kendinizden nefret ediyor olmalısınız. Düşman bile insafa gelir de bu kadarını yapmaz.

Sen aslında çoktan vazgeçmişsin. Değmez deyip tartışmaya bile girmemen bu yüzden. İçinde en ufak bir umut kalsaydı yeri göğü inletir gerek kavgayla gerek güzellikle düzeltmeye çalışırdın.

Bana kalırsa ayrıl demiyorum ama nikah işini erteleyin. Evleneceksen de ayrılacaksan da içine sinsin. Bir ömür başına başkası ile konuşmanı takacak bir adamla geçmez.

Nişanlınızla karakter olarak farklısınız, siz de farkındasınız. Siz daha sosyal, sıcakkanlı birisiniz anlattığınız kadarıyla; o daha içekapanık, çekingen. Bu konuyu dert etmiyorum, diyorsanız o ayrı. Ayrıldım ve birisiyle görüştüm, sonra tekrar barıştık demişsiniz. Bir ilişki bittiyse bitmiştir. Ayrıl-barış ikileminde taraflar bilir ki biz yine barışacağız. Nişanlınız da koptuğunuzu düşünmediği, aranızdaki bağın aynı kaldığını düşündüğü için sizin başkasıyla konuşmanız ona sadakatsizlik olarak gelmiş olabilir. Evlilik sonrası için buna takılıyor olması da normal ama tamamen güvenmediği biriyle evlenme yoluna girmesi anlamsız. Ben zaten yaşlarınızı çok küçük buldum. Nişanlınız da siz de birkaç seneye kadar farklı bir bakış açısı, kendini daha iyi tanıma ve ne istediğini bilme konularında değişim yaşayacaksınız. İşte o zaman istediğiniz kişiler sizlersiniz sorun yok, ama yanlış kişiyi seçmişim derseniz mutsuz bir evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…