Korkuyorum. Neler olacak bilmiyorum. Nasıl bir tutum sergilemeliyim?

Arkana bakmadan kaç, kendini kurtar.
Seviyorum, aşığım, emeğim var diyerek asla geri dönme.
Bela geliyorum diye anons geçiyor.

Tek kelime bile etmeyip surekli " degmez" diyip susmussunuz. Derdinizi anlatinki derman bulun

Değmez demenize o kadar sinir oldum ki! Bu resmen kaybetme korkusundan susmak.

Evleneceğiniz zaman her gün buraya konu açacağınıza eminim.

İnsan, seçtiğini yaşar.

Bosanma asamasinda olan biri olarak cevapliyorum nisanlilikta olan hersey evlilikte cogalir iyi veya kötü.
Bi mesajinizda duvara konussam cicek açardı repliginizi ben 8 sene evliligimde birebir soyledim ama olmuyor olmuyor olmuyor. Zorlamayın , evlenmeyin.

Evlilik okadar zor ki anlatamam böyle başlayan evlilik ne kadar zor olur sen düşün bence yürümez düzelir diye evlilik yapılmaz

Ayrıl.

Sanki ikiniz De ayıp olmasın diye evlenecek gibisiniz. Bence ilişki bu haldeyken nikah tarihi almanz bı hatayms keşke biraz daha zamana bıraksaydnz işler ciddilestigi heran böyle yüzünze vurulacak bı hata varken ömür boyu hele evlilikte hiç sanmyorum mutlu olabileceğinizi.. adamın geçinmeye gönlü yok belli ki..

Sadece sen mücadele edip çabalamışsın. Resmen adamın peşinden koşup pohpohlamışsın paşamızı sürekli. Daha çok yıpratır üzer ağlatır seni. Göz göre göre ateşlere yürüyorsun. Evlenme.

ne konuşayım ki? sürekli konuşuyorum ona konuştuğum kadar duvara konuşsam çiçek açardı cidden
Böyle bir adamla inatla evlenmek niye?Evlenince ne olmasını hayal ediyorsunuz? O size böyle bir imada bulunduğunda aman ağzımızın tadı bozulmasın kıvamında susarsaniz.Karsi taraf ben haklıyım kendini savunmuyor diye düşünür.(Orda adamın ağzına etmek varken) Kendinize hiç saygınız yok Adamın ise size gram sevgisi yok Evlenince yaşayacağınız her türlü şiddete hazır olun.........

Evlenmişsiniz bile, geçmiş olsun.

Size güvenmeyen biriyle niye ısrarla evlenme çabasına giriyorsun bugün olmazsan yarın bosanacaksiniz belki kucağında birde çocukla ne gerek var..hic bir zaman unutmayacak adam bu yaşadıklarınızı hep yüzüne vuracak

Ah benim güzel arkadaşım. Biz kadınların ne kadar inkar edersek edelim gelin olma hayali hep var. Bu hayal bizim gercekleri görmemize engel ne yazik ki. Yol yakinken dönünüz. Sebebini siz benden daha iyi biliyorsunuz. Ne yazik ki kalbinizin sesi her zaman doğruları söylememiş. Biraz da mantikli hareket etmeniz gerekiyor. Evet her evlenme surecinde gerginlikler olur. Tartismalar olur. Ama bu asla onlardan biri degil. O en fazla taki tartismasidir kucuk laf sokmalardir. Nisanliyla anlik gerilmelerdir. Yapmayin kendinize bunu. Siz degerlisiniz. Siz bir eş olmaktan daha kutsal bir vazife ediniyorsunuz. İlerde anne olacaksiniz. Güclü olan sizsiniz. Birakin biraz da nisanliniz durumu toparlamaya calissin. Eğer size kiymet veriyorsa...Hic zannetmiyorum ugrasacagini ama emin olun. Hafife alinacak bir konu asla degil.

Zorlaya zorlaya size duygulari cokta yogun olmayan adamla iliskiyi bir sekilde evlenme asamasina getirmissiniz degmez ve burnundan getirirxim kisimlari kendinizi kandirma yerleri olarak goruyorum zaten siz pesinden kosmus siz israr etmissiniz yani yeterinde deger gormuyorsunuz surekli susarak ve cabalayarak bu iliskiyi olduramazsiniz

Psıkolog deılım ama bu daha fragman canım. Bence yapma

Susmak o kadar normaliniz olmuş ki bu süreçten sonra siz yalnızca susabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…