- 30 Eylül 2024
- 27
- 7
- 27
-
- Konu Sahibi ebrardemiryurek
Bu yorumu yapmandaki amaç ne seni ilgilendiriyor mu demekki danışmak istiyorumAynı konuyu tekrar tekrar açmanda ki amaç ne
Ne denmesini istiyosun
Sana kimi çağırsak ?
Kimi ilgilendiriyosa söle onu çağıralım mademBu yorumu yapmandaki amaç ne seni ilgilendiriyor mu demekki danışmak istiyorum
Arkadaşlar insanlar bilgi sahibi olamayabilir ve bilgi almak isteyebilir dalga geçilecek gülünecek bir şey yokBen insanlara kızıyordum sizinle dalga geçiyorlar diye ama tekrar tekrar aynı konı açılınca bence siz dalga geçiyorsunuzevet hamilelik oluşur ama siz değil erkek arkadaşınızın boxeri hamile kalır spermler ona bulaşmış size değil
Aynı konuyu tekrar tekrar açmanda ki amaç ne
Ne denmesini istiyosun
Öyle bir durum oldunu sanmıyorum canım erkek arkadasinda kıyafeti varmış spermin kıyafeti delip senin vajinana geçim omuzun yolu katetip yukurtana ulaşıp döllenmesi çok zor spermin süper güçleri yoksa bence kendini bukadar strese sokma bidahakine tedbirli ol senin girdiğin bu strese erkek arkadaşın girmiyordr emin ol yumurtlama günleri 40 takla atanlar var bende dağı tutunsun diyeMerhaba arkadaşlar lütfen dalga geçmeden yorum yaparsanız çok sevinirim erkek arkadaşımla 2 gün önce bir şeyler yaşadık bende kıyafet yoktu fakat onda boxer vardı sürtünme yoluyla ilişki yaşandı bende kıyafet iç çamaşırı olmadığı için biraz korkularım var yumurtlama dönemindeydim takvimden baktığımda en yüksek gün olarak görünüyor sabahı 15. Saatte eczaneden ertes72 diye bir ilaç aldım sürtünme ile hamile kalma durumları olabiliyor nadir de olsa ama ilaç etkisi olur mu sizce korkuyorum bilgi verebilir misiniz onda boxer vardı ama ıslaklık olmuş olabilir bulaşma durumunda bir şey olur mu ve ilaç da etkili olur mu sizce
Tek isim soyisim bana ait değildir herhalde ki kaldı ki soru dışında farklı bir yorum yapılması da saçmaSorunuzun cevabını bilmem de evlenmeden gebe kalmaktan çekinen biri için isim ve soyisim ile böyle bir konu açmak büyük cesaret sizi tanıyan birileri bu yazdıklarınızı okursa bence sizin için daha büyük bir sorun olur. Yoksa yetişkin bir kadın istediğini yapar kimse karışamaz.
Merhaba ben eşimle sevgiliyken bir kaç kere böyle birşey oldu bende ertesi gün ilacı kullandım ama eşim sevgiliyken direk korunmasız yapmıştı içtiğim için hamile kalmadım kaldı ki siz direk ilişkiye girmemişsiniz bile bu mümkün değil ben 1 senedir bebek yapmaya çalışıyorum olmuyor sperm uçamayacagına göre o ilaç da boşuna çıkmadığına göre hamile değilsiniz emin olunTek isim soyisim bana ait değildir herhalde ki kaldı ki soru dışında farklı bir yorum yapılması da saçma
Yorumunuz beni çok sevindirdi teşekkür ediyorum, bende hiç kıyafet olmadığı için biraz korktum açıkcası onda boxer vardı ama ıslaklık olmasından kaynaklı olabilir mi diye merak içindeyim bir de yumurtlama dönemindeyim haliyle korktum ilacı aldıktan sonra yumurta akı gibi uzayan bir akıntım oldu korktum açıkcası ve gerçekten bu konuda bilgisizimMerhaba ben eşimle sevgiliyken bir kaç kere böyle birşey oldu bende ertesi gün ilacı kullandım ama eşim sevgiliyken direk korunmasız yapmıştı içtiğim için hamile kalmadım kaldı ki siz direk ilişkiye girmemişsiniz bile bu mümkün değil ben 1 senedir bebek yapmaya çalışıyorum olmuyor sperm uçamayacagına göre o ilaç da boşuna çıkmadığına göre hamile değilsiniz emin olun
Sürtüne sürtüne hamile kalacağını sanmak daha saçmaTek isim soyisim bana ait değildir herhalde ki kaldı ki soru dışında farklı bir yorum yapılması da saçma