• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorum. çok çaresizim :(

hawwaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2011
26
0
36
Kocaeli
mrb ben okb hastasıyım . bir yıl cymbalta kullandım 30 60 ve en son 90 a cıktım fakat ilaç kullanırkende hastalığım gene alevlendi. her yıl aynı bahar döneminde yaşıyorum bunu. en son doktora gittim lustral verdi. ve ben şuan yabancılaşmada yaşıyorum. sanki hayatımın geçmişinde dönüyürum duruyorum. sürekli kendimi geçmişimde bi anımda hissediyorm. sanki yakın geçmiş zamanım yok gbi. erkek arkadaşım vardı ve onada yabancıyım. kendimi suçlu hissediyorum bu konuda. ama hissizm yabancıyım. soğudum mu yoksa diye kendimi yiyip bitiriyorum. ama onla görüştüğümde yüzüne bile bakmaya korkuyorum çnk sanki hayatımd ahiç olmamış gibi geliyor bana. sanırım bu durumu takıntı yaptıım için oluyor bu. ama çıldırmak üzereyim. ona yabancı olmak beni çok üzüyor. kendimi zorladıkça herşey daha kötüye gidiyor. baştan gelip gidiyordu hislerim ama şimdi hiç gelmez oldu. hayatımı biri geldi ve elimden aldı sanki. mutluluğum bozulcak diye korkuyordum ve başıma geldi işte :(

ve hiç geçmicek gibi geliyoor bana bu durum ki bunu geçen yılda yaşadım bi anda durduk yere oluo kaygı seviyem artıo suçluluk duygularım başlıyor ben onun sevgisini haketmiyorum gbi sonra bi kaç gün için de anlık yabancılşmalar başlıyor sonra soğudummu acaba bunlar neden oluyor diye takılıyorum sonucunda bi kısır döngüde buluyorum kendimi . yüzüne bakmaya korktuğum bir sevgili oluo. şuanda 2 haftadır hiç düzelmedim. yaklaşık 20 gündür böleyim :(

ve hiç geçmicek gibi geliyoor bana bu durum ki bunu geçen yılda yaşadım bi anda durduk yere oluo kaygı seviyem artıo suçluluk duygularım başlıyor ben onun sevgisini haketmiyorum gbi sonra bi kaç gün için de anlık yabancılşmalar başlıyor sonra soğudummu acaba bunlar neden oluyor diye takılıyorum sonucunda bi kısır döngüde buluyorum kendimi . yüzüne bakmaya korktuğum bir sevgili oluo. şuanda 2 haftadır hiç düzelmedim. yaklaşık 20 gündür böleyim :(

Sevgili Hawwaa, ilaç tedavinizi kesintisiz ve düzenli sürdürün. İlaç tedavinizin yanısıra mutlak yakınınızda bulunan bir psikologa başvurarak bir süre düzenli psikoterapi görün. Salt ilaç tedavisi sıkıntılarınızı aşmanızı sağlamaz.

Back