Dövme korkuyorum aslında

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
kızlar erkek arkadaşımın ismini dövme olarak yaptrmak istiyorum ama korkuyorum beni bu konuda dövme yaptırma konusunda biraz bilgilendirirmisinzyasakkelime:a015::bbo:

Kalıcı dövmeden mi bahsediyorsun fisfisfis öyleyse eğer ; pek bi bilgim yok ama yaptırmak için bi kere daha düşün derim ben..Pişman olup ta çıkartmak için sonra neler neler yapıyolar.Asit falan döktüklerini bile duydum..Bi yandan da Allah göstermesin ama erkek arkadaşınla yollarınız ayrıldığı zaman ne olacak..Onun baş harfiyle mi yaşayacaksın :1ninca:

Bende geçiçi yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorumm mirmirmirmir

valla ben yazdırdım daha doğrusu biz diyim aynısı aynı yerde ondada var isimlerimiz ve soyadımız (önceden onun soyadıydı şimdi benimde ) yazıyo ama japonca
sevgiliyken yaptırdık
sonra nişanlı olduk
şuan karı koca:asigim:
3 sene oldu hiç pişman olmadım
yaptırıcaksanda kabak gibi isim yazdırma derim nacizane fikrim

kuzu yaptrma erkek arkadasının bas harfını fln yaa hadı ayrıldınz nası pısmanlık dyarsın yne sen bılırsın tabıkı ama bn yaptrma derım snradan uzulme..

ben yaptırmayı düşünüyorum ama harf falan değil şekil
ama acıyo onu biliyorum
hafif acıyo dedikleri falan hikaye canım

benimde üç senedir dövmem var pişman olmadım yaptırdığıma, yaptırdığın bölgeye göre aşırı farklılıklar gösterebilio canının acıma durumu. mesela ayak bileği boyun bel falan hassas oldukları için daha ççok acıyabiliyorlar, ama omuz kol sırt vs gibi bölgelerde sadece hafif bir hareketlilik hissediyosun yapılma esnasında, dövme inanılmaz acı veren bi uygulama kesinlikle değil bence, birazda onu yapan insanın işçiliğine bağlı.

kemiğin deriye yakın olduğu kısımlarda titreşimden dolayı azbiraz acıması çok normal. benim dövmem ensemin biraz altında sırtımın tam ortasında. hiç acımamıştı ve acısa bile dayanılmayacak bir acı olmaz kesinlikle. bu konuda korkun olmasın. ama erkek arkadaşının ismini yaptırma konusunda ben olsam endişelenirdim biraz.. ömrünün sonuna kadar saklayacağın vücudunun bir parçası olacak bu.. günün birinde o ismi ya da harfi orda istemezsen o zaman işin çok zor. iyi düşün derim

erkek arkadaşınnın isminden çok seni mutlu edebilecek figürler yaptırabilirsin mesela, melek, kelebek, güzel bir yıldız, güneş... yani seni vücudunda görünce ne mutlu eder, ilgi alanların nedir , ve ileride yaşlı bi babanne olduğun zaman dahi saklamaya çalışmayacağın birşey olmalı... örneğin bi akrep yada şeytan veya bi harf yaptırıpta torunlarının vaaay babanneye bak hızlıymış deyip senle dalga geçmelerini istemessin dimi:)

bence de öle bişi yapma! evlen hele bi... ozaman düşün...allah ayırmasın da ayrılık olur falan.. ilerde de yaptıracaksan bence de kabak gibi isim yazdırma ... hem estetik olmas... hemde hos olmas..japon alfabesi ii bi fikir!

ya ayrılırsanız??
hayatına başka kimse girmeyecek mi canım?o zaman bilinçsizce yaptırmış olduğun bu dövmeden dolayı çok pişman olursun.
evlenirsin tamam.ama erkek arkadaşınn ismini yazdırman anlamsız olur bence.
eğer birinin adını yazdıracak olursam birgün o ancak eşim ve çocuğumun ismi olur.
iyi düşün pişman olma derim

Dövme yaptırmaktan onun acısından korkmayın yeterki profesyonel birine hijyenik kurallar içinde yaptırın.
Ama asla sevgili ismi falan yazdırmayınn hayat öyle bir şey ki bi gün o ismi jiletle kazımak bile isteyebilirsiniz çok istiyorsanız sevgilinizin isminin başharfini japon harfi olarak yaptırın minnacık.Nasıl çözüm ama :lepi:

ben yaptırmayı düşünüyorum ama harf falan değil şekil
ama acıyo onu biliyorum
hafif acıyo dedikleri falan hikaye canım

canım birileri seni fena korkutmuş sanırım yaptırmadan nasıl anladın acıdıgını emin ol sinek ısırıgından farkı yok acının oda ilk başta oluyor zaten sora duymuyosun bile bende cok korkardım ama hiç abarttıkları gibi acı yokmuş :) ama senin canın cok tatlıysa cok acır orasını bilemem :teytey:

çok korkuyordum bende acıdan :)
yaptırdım acı yok şakkıdı

tam üstüne bastın canım çok tatlıdır :lepi:
bi çok arkadaşım yanımda yaptırdı sesleri çıkmadı erkekliğe ... sürmemek için ama suratlarından belli oluyodudelikafadulden
belki de senin yaptırdığın mekanla alakalıdır tatlımCADIARZU

benim canımda çok tatlıdır insanları sinir ederim hep ben bu huyumdan ötürü:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…