Korkunç köpekbalığı Videosu

Ben haberin bildirimini görüp hiç tıklamadım. Çok etkilenirim böyle şeylerden. Küçükken sürekli tvde yayınlanan pirena filmleri hâlâ aklımda.

Ben hayvanlara yapılan işkencelere,öldürüyorlar ya onların etkisinde çok kalıyorum ağlama krizlerine giriyorum..

Videoyu seyrettim 23 yaşında Rus bir genç adam babasına help me diye diye köpekbalığına yem oluyor..çok üzüldüm sonrada köpekbalığını yakalayıp öldürüyorlar..genç adamın ayaklarında palet varsa ki vardı muhtemelen köpekbalığı onu fok balığı sanmış olabilir..aaa insan bu hadi yiyeyim bugün bunu demez köpekbalığı..katil köpekbalığı değil çünkü

Ben de izledim o videoyu gerçekten çok korkunçtu.
Geçen sene aynı yerde yine 2 tane köpek balığı saldırısı olmuş. Bu güvenliği sağlayamayan herkes suçlu ama bilmediğin sularda Kızıldeniz gibi bir suda (balık çeşitliliği çok fazla) bu kadar bilinçsiz bir şekilde tek başına açılmak da cesaret ister gerçekten.
Ama köpek balıklarının size ulaşamayacağı yerlerde, bildiğiniz yerlerde (ki bizim ülkemizde çok çok nadir köpek balığı saldırısı) yüzün.

Hiçbir köpek balığı evinize gelip sizi yemez, bunun rahatlığına kavuşun 🍀
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mısır'da bir köpekbalığının bir insanı yediği bir videoyu izledim, 2 gündür rüyamda kopekbalıkları görüyorum. O görüntüyü aklımdan atamadım. Bunu nasıl unuturum?
Ben de geçen sene köpek balığı saldırısına uğrayan ama kurtulan bir kızı izlemiştim.
Bir bacağını komple parçalamıştı hayvan, protez takmışlardı.
Kız iyileşince aynı yüzdüğü yere gitti.
Ve dediki; ben bana saldıran köpek balığına kızgın değilim.onun alanına ben girdim, geçmemem gereken yere geçtim.
O yüzden öfkeli değilim dedi. Temkinli girmesi gerektiğini kabullenmiş hayata küsmemişti.
Hayranlıkla izledim kızın hayat neşesini ve olaylardan çıkarımlarını.
Keyifli şeyler izleyerek unutmaya çalışın videoyu. Sonuçta gündelik hayatta karşımıza çıkması çok mümkün değil köpekbalığının.

Biz geçen yaz tatile gittik oraya . Orda iskelenin dibinde yüzmek zorundasın açılmak yasak kesinlikle .Bi de yüzerken eğer ki az bir şey açılırsan hemen iskeleden görevli düdükle bağırarak seni geri çağırıyor . Maalesef bu arkadaş uymamış sanırım . Biz ordaykende açılan çok insan vardı umurmasamaz bir şekilde adam geri dönün diye bas bas bağırıyordu ama umursamıyorlardı .
Neresi orası?

Turistin yüzdüğü bölge yasak ve tehlikeli bölge. Hayvanın yaşam alanına giriyor. Oradaki yanlış yapılaşma ve avlanma yüzünden küçük balıklar zaten yok olmuş durumda. Dolayısıyla aç hayvan bölgesine girene saldırıyor. Sonrasında köpek balığını işkenceyle öldürüyorlar kıyıya çekip o benim daha çok zoruma gitti. Hayvan doğası gereği olanı yapıyor. Mısıra ben de gittim sharm el sheik’e ve tehlikeli bölgeleri özellikle söylüyorlar. Turistler ama inatla girip oralarda yüzüyor
Köpek balığının öldürülme sebebi insanları avlamayı alışkanlık haline getirmemesi içinmiş. Ayılar da bu şekilde öldürülüyormuş mesela insanlara saldırdıktan sonra...

Köpek balığının öldürülme sebebi insanları avlamayı alışkanlık haline getirmemesi içinmiş. Ayılar da bu şekilde öldürülüyormuş mesela insanlara saldırdıktan sonra...
Ama nasıl öldürdüklerini gördünüz mü ? Terlikle döve döve burnuna filan kanca takıp çeke çeke :(

Ama nasıl öldürdüklerini gördünüz mü ? Terlikle döve döve burnuna filan kanca takıp çeke çeke :KK43:
Hayır izlemedim. Adamın denizdeki videosuna bile sessiz şekilde iki sn. bakıp kapattım (biliyorum da kendimi...) ama sizi çok iyi anladım insanlık dışı bir muamele olmuş belli ki...

Back
X