Korkumu yenmek istiyorum

Dnzhndn

Ankara..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
33
7
16
Merhaba anneler.. 4 yasina girecek dunya guzeli ve biraz sinirli bir oglum var. Hersey birkenara dursun oglum uyudugu zaman hep bi korku giriyor icime ona birsey olursa olacak diye😔 surekli nefesini yokluyorum surekli kontrol ediyorum..boyle korku hislere burunmek istemiyorum ama malesef elimde olmuyor.sizdede ayni hisler oluyormu acaba 🤔😕

Merhaba anneler.. 4 yasina girecek dunya guzeli ve biraz sinirli bir oglum var. Hersey birkenara dursun oglum uyudugu zaman hep bi korku giriyor icime ona birsey olursa olacak diye😔 surekli nefesini yokluyorum surekli kontrol ediyorum..boyle korku hislere burunmek istemiyorum ama malesef elimde olmuyor.sizdede ayni hisler oluyormu acaba 🤔😕
Evet hemde ne oluyo . odasını bıle ayıramourdum korkudan ya deperm olursa, ya nefssiz kalırsa , ya korkarsa dıye gece uyuyamıyrm hala . ama baktım sonu yok bol dua edıyrm odasına yatıryrm . tabı hala gece kalkıp nefes kontrolu devam 🤷🏻‍♀️

oluyor canim oglum 5 yaşında sadece 2.bebegimin dogumunda ayri uyuduk 5 yildir ondan ayrılamıyorum

Ya bazen gun icerisinde cok kizdiriyor beni cunku cok itirazci bir cocuk ne soylersen soyle kendi bildgini okuyor buda beni kzdiriyor bagiriyorum kiziyorum sonra icime dert oluyor bide ustune uyuyunca deymeyin vicdanima 😟 Volta atiyorum sabaha kadar pismanliktan ya bisey olursa niye bagirdim niye kizdim diye

Sanki konuyu ben açtım 😢 Her gece uyanınca emzirirken ya birşey olursa ona ne yaparım.. hem kendi bebeğime hem de bütün bebeklere Rabbim annelerine babalarına bağışlasın diye dua ediyorum 🤲🙄

Ya bazen gun icerisinde cok kizdiriyor beni cunku cok itirazci bir cocuk ne soylersen soyle kendi bildgini okuyor buda beni kzdiriyor bagiriyorum kiziyorum sonra icime dert oluyor bide ustune uyuyunca deymeyin vicdanima 😟 Volta atiyorum sabaha kadar pismanliktan ya bisey olursa niye bagirdim niye kizdim diye
annelik duygusu sanirim bu canim inanki benzer durumları bende yaşıyorum geçermi bilemem...

Sürekli olumsuza odaklanıyorsunuz, anksiyeti yaşıyorsunuz. Böylece hayatı kendinize zorlaştırıyorsunuz. Halbuki her şey yolundayken mutlu olmak, çocuğunuza da mutluluğunuzu yansıtmak varken neden olmamış şeyleri düşünerek kendinize dert ediniyorsunuz?
Kaygı bozukluklarıyla ilgili youtube da telkin videoları izleyebilirsiniz. Bu da fayda etmez ve pandemi dönemi psikoloğa gidemem derseniz online terapileri araştırabilirsiniz.
Bir söz var, çok da hoşuma gider:
“Hiç bir oyuncak çocuğunuzu evde mutlulukla salınan bir anne kadar mutlu edemez.”
Siz mutlu olun, çocuğunuz da huzurlu, mutlu olsun.

Back