bu yazdığın yeri belirtmek istedim. önemli yer çünkü. bu arada konu ile ilgili olarak tayin istemenizi tavsiye edebilirimcumhurbaşkanı sokaga çıkın dediginde ilk saflarda hep suriyeliler vardi vardi
yok öyle demiyo. daha doğrusu ben öyle anlamadım. vatan savunması için değil de başka bişey için çıktılar demek istemiş benceKendi vatanını bırakıp kaçmış Suriyeliler bizim vatanımızı mı savundu diyorsunuz?
Geçin bu işleri.Daha çok şey yazarım da değmez.Biraz kafası çalışan neyin ne olduğunun farkında zaten.
Kendi vatanını bırakıp kaçmış Suriyeliler bizim vatanımızı mı savundu diyorsunuz?
Geçin bu işleri.Daha çok şey yazarım da değmez.Biraz kafası çalışan neyin ne olduğunun farkında zaten.
bu yazdığın yeri belirtmek istedim. önemli yer çünkü. bu arada konu ile ilgili olarak tayin istemenizi tavsiye edebilirim
Polemik olmasını istemiyorsanız konunuza bu kadar detay vermeseydiniz.Konuyu sabote etmeyin lutfen ben dusuncemi degil gördüğümü soyledim lutfen polemik olnasin
yok öyle demiyo. daha doğrusu ben öyle anlamadım. vatan savunması için değil de başka bişey için çıktılar demek istemiş bence
yok öyle demiyo. daha doğrusu ben öyle anlamadım. vatan savunması için değil de başka bişey için çıktılar demek istemiş bence
öyle mi. o zaman seninle taban tabana zıt düşünüyoruzHayir ulkemizin iyiligi adina ilk saftaydilar demek istedim
Polemik olmasını istemiyorsanız konunuza bu kadar detay vermeseydiniz.
Sonuçta kısa ve öz anlatımda da derdinizi anlatabilirdiniz
öyle mi. o zaman seninle taban tabana zıt düşünüyoruz
ben çok iyi niyetli yaklaşmışım olaya. sen haklısın. senin dediğini demek istemiş. ve yanlış düşünüyorEline bayrakla en önde onlar vardı derken başka ne kastediyor ki.
Bunu yazıyor ama polemik istemiyor arkadaş.
Polemik istemiyorsanız son kısmı konuya neden eklediniz acaba o kısım olmadan da size yorum yazılırdı. Son kısmın sizle alakası yokKonuyu sabote etmeyin lutfen ben dusuncemi degil gördüğümü soyledim lutfen polemik olnasin
ben çok iyi niyetli yaklaşmışım olaya. sen haklısın. senin dediğini demek istemiş. ve yanlış düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?