- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
- 498
Hayir ulkemizin iyiligi adina ilk saftaydilar demek istedim
İyi da şimdi neden Suriyelileri soktunuz ki yazınızın altına savunmuş gibi. Gördüğünüzü söylemiş olabilirsiniz ama görüldüğü gibi de değil kendi ülkelerini koruyamayan halk bizim ülkemizi mi koruyacaklar?
Türk’ün gücünü tüm dünya bilir. Çekilsinler önlerden tek kişi alıp yine devlet kurup ordu kurarız. Onlarda kim?
İstanbul'da olan biri olarak bende havai fişek patlasa korkuyorum . Çok kötüydü gerçekten .
Bir uzmandan yardım alabilirsiniz . Bence almalısınïz .
Eşinizin işi münasebetiyle zaten stres altındasinız.
İyi da şimdi neden Suriyelileri soktunuz ki yazınızın altına savunmuş gibi. Gördüğünüzü söylemiş olabilirsiniz ama görüldüğü gibi de değil kendi ülkelerini koruyamayan halk bizim ülkemizi mi koruyacaklar?
Türk’ün gücünü tüm dünya bilir. Çekilsinler önlerden tek kişi alıp yine devlet kurup ordu kurarız. Onlarda kim?
Yaaa kesin suriyeliler vardır...suriyelilerle bir sorunum yok.. benim başıma gelse bende savaşın ortasında kalmak istmezdim... ama savaştan kaçan insanların burada Cumhurbaşkanı dedi diye de eline bayrak alıp "en önde" saf tutmasına çocuklar bile güler...
O kadar görüntü çıktı, haber oldu, belgeseller çekildi.. Biz neden duymadık neden haber olmadı o "suriyeliler"
Bi siz gördünüz yani anladık
Yaaa kesin suriyeliler vardır...suriyelilerle bir sorunum yok.. benim başıma gelse bende savaşın ortasında kalmak istmezdim... ama savaştan kaçan insanların burada Cumhurbaşkanı dedi diye de eline bayrak alıp "en önde" saf tutmasına çocuklar bile güler...
O kadar görüntü çıktı, haber oldu, belgeseller çekildi.. Biz neden duymadık neden haber olmadı o "suriyeliler"
Bi siz gördünüz yani anladık
Bende sokaktaydım ama bir tane Suriyeli görmedim üstelik oturduğum yerde dükkanlar bile Suriyeli ailelere kiraya verildi hepsi çekirdek çitliyordu kapıda
Neden seveyim ki babamın oğlu muArkadaş suriyeli deyince kaniniz çekiliyor ya az sevin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?