öyle oldugu söyleniyor ama gercegi bilemeyiz. İçlerinde yüksek ateşli olanlar varmış. Boşuna alarma geçilmedi bugün AnkaradaOnların hepsi Türk vatandaşı ve hasta oldukları kesin degil. Nasıl Wuhandan getirildiyse şimdi de İran'da olan vatandaşlarımız getirildi ve şüphe nedeniyle karantina altına tutacaklar. Yoksa kesin bir tanı yok.
hemde hastanede kresteki cocuklar varken bu insanları almıslar keske önce hastaneyi bosaltsalardı
Aynen öyle oldu..Aynı anda birden fazla kisinin atesli olması basit bir hastalık hissi uyandırmıyor bende ne yazık ki..İran'daki Türk vatandaşları getirildi. Sanırsam bir kaç kişide ateş olduğu için Ankaraya acil iniş yapıldı ve karantinaya alındı.
bu medyaya yansıtılan kısım. Lütfen azıcık geniş düşünün.arkadaşım önce okuduklarınızı akıl süzgecinden geçirin sonra kendinizi de başkalarını da paniğe sürükleyin.
korona vakası görünen yerden yani tahrandan geldikleri için 14 gün süreyle karantinada tıtulacaklar. Bu korona virüs taşıyan insanlar oldukları anlamına gelmez. Şüphesiyle diyor zaten.
Ama siz corona virüsü hastaları dediniz, kesin teşhis varmış gibi. Haber bu kesinliği içermiyor. Ne olduğu belli değil. Neyse... Yaşayıp göreceğiz bazı şeyleri, kesin bilgi olmadan paniğe gerek yok.hemde hastanede kresteki cocuklar varken bu insanları almıslar keske önce hastaneyi bosaltsalardı
Öyle oldugunu söylendi sonra süphesiyle karantinaya alındı diye düzeltildi haberleri takip ediyorum ve de oyle olsa bile basit bir olay değilAma siz corona virüsü hastaları dediniz. Haber bu kesinliği içermiyor. Ne olduğu belli değil. Neyse... Yaşayıp göreceğiz bazı şeyleri, kesin bilgi olmadan paniğe gerek yok.
Olumsuz şeyler düşünmeyin. Kötüyü düşünerek kendinize çağırmayın. İnşallah hiç bir şey olmaz kimseyeAynen öyle oldu..Aynı anda birden fazla kisinin atesli olması basit bir hastalık hissi uyandırmıyor bende ne yazık ki..
bu medyaya yansıtılan kısım. Lütfen azıcık geniş düşünün.
132 kisi virüslü demedim ayrıca arkadaslar iclerinde virüsü tasıyanlar var 132 kiside karantinada dedim. Kacı saglıklı kacı değil bilemeyiz kimsenin panik olmasını istemem ama her türlü önlemi de alın yani şakası yok.