- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
Şuan ki kadar panik olmuştu gercekten domuz gribin de deOlmuştu hem de nasıl. Şarkılar bile yazılmıştı uğruna.
Oglum kreşe gidiyordu 3 yaşlarindaydi o zaman.bizde çok korkmuştuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan ki kadar panik olmuştu gercekten domuz gribin de deOlmuştu hem de nasıl. Şarkılar bile yazılmıştı uğruna.
Evet dün gibi hatırlıyorumŞuan ki kadar panik olmuştu gercekten domuz gribin de de
domuz gribi , kuş gribi, sars nasıl panik ortamı yaratmıştı bence şu ankinden daha panikti o ara insanlar.bu sene de daha yakın vakte kadar domuz gribi salgını vardı ki kaç kişi duydu? kaç kişi panikledi? bizim aileye de girdi çoluk çombalak domuz gribinden yattılar , ilacını alıp iyileştiler.Şuan ki kadar panik olmuştu gercekten domuz gribin de de
Internette her gördügü haberi yazıyı gerçekmiş gibi algılamak yok mudomuz gribi , kuş gribi, sars nasıl panik ortamı yaratmıştı bence şu ankinden daha panikti o ara insanlar.bu sene de daha yakın vakte kadar domuz gribi salgını vardı ki kaç kişi duydu? kaç kişi panikledi? bizim aileye de girdi çoluk çombalak domuz gribinden yattılar , ilacını alıp iyileştiler.
koronada da iyileşenlere şu an hiç odaklanılmıyo, sadece ölenleri doğru yanlış yayıyorlar internette.
Yanlış anladınız heralde ben öle demedim. Benim eşimde çalışıyor ama sürekli ellerini yüzünü yıkıyor. Kimseyle temas kurmuyor. Eve gelir gelmezde üstünü başını makinaya atıp duşa giriyor. İşe normalde toplu taşıma kullanırdı ama bu durumda kendi arabamızla gidip geliyor.Ne kadar şanslısınız evden dışarı çıkmıyorsunuz ev hanımısınız büyük ihtimalle. Peki biz zavallılar napalım her gün çalışmak için gittiğim yer hastane. Öyle güzel anlatıyorsunuz ki evden çıkmıyorum paraya dokunmuyorum vs. O zaman çalışmak gibi mecburi para kazanmak zorunda olan insanlar ölmüş bitmiş saysın kendilerini dışarı çıkarak.
Şüpheden! dolayı karantinaya alınan insanlardan mı korunalım? Şu felaket tellallığı insanların psikolojisini alt üst ediyor.oh be sonunda. Sanki uyduruyorum yahu.Hayır ya bir şey yok diyip serbest bırakıcaklar o insanları ya da bizleri panikletmemek icin gercegi söylemiycekler. Ve biz ne olursa olsun risk altında oldugumuzu unutmayıp ona göre hareket etmeliyiz. Onu söylemek istiyorum herkes önlemini alsın diyorum
Kapatmadıkları sürece enınde sonunda girer,bencede neden kapatmıyorlar anlamıyorumBen inanıyorum kokusu çıkardı çoktan eğer gelseydi. Şu ucaktakilerde yoktur umarım. Varsa da yayilmasin temennisindeyim.
Bu arada İran sağlık bakan yardımcısına Corona bulaşmış. İzlediniz mi bilmiyorum bakan açıklama yaparken ter döküyordu yaninda. Yani hastayken hangi akla hizmet orda durdu anlamıyorum. Bakana da kesin bulaşmıştır. Umarım ülkemize girmez yayilmaz. Ülkeye dış hatlar girişini tamamen kapatsalar ne iyi olur.
Sizde kendimi gördüm :) Evden dışarı çıkmayıp , sanki soğukta kalmış gibi yazın ortasında grip olmuş insanım hemde öyle böyle değil .. Bağışıklıkla alakalı , benim bağışıklığım düşük zaten :)O değilde evden çikmayıp değisik bisey yemeyip dısardanda dahil dün bağirsak enfeksiyonuna yakalanmışım yaa evdeyim bi yere gittiğim yok nerden kaptım anlamadım serum ilaçlar fayda etmedi hala kramplar giriyor karnıma yani ne yaparsak yapalım gelecekse geliyor bağısıklığımızı kuvvetlendirip temiz olmaya çalısmalıyız hayati kabusa çevirmeyelım inşallah hıç birinde virüs yoktur da ülkecek rahat ederiz
gececek elbet tabi insanlar bilincli davranırsa. Bakın ben ne zaman konuyu açtım haklı oldugum halde linc yedim insanların tedbirsiz umursamaz davranısları yüzünden. Ne oldu? Haklı cıktım ne yazık ki. Bu virüs herkes eve girmeden gecmeyecek.Halkımız biraz daha vicdanlı ve mantıklı davranırsa bu virüsten kurtulacagız insallahBugüne kadar psikolojik açıdan gayet iyiydim. Eşim görevde ve izolasyon sebebiyle görevde olmayanları da göreve göndermişler. Eşim 1 ay sonra gelecekti. Ama bu durumda düşünüp duruyorum. Ya bir ay sonra da gelemezse? Sıcaklar olunca etkisi geçecek diyorlardı bugün onun yalan olduğunu öğrendim. Sanki virüs hiç geçmeyecek gibi geliyor eşim aylarca hep uzakta kalacak gibi hissediyorum çok üzülüyorum şuan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum