• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkularınız varmı sizinde?

Yapa yapa öğrenirsin canım kolay o Ama anlayışlı bi eşe sahip olmalısın yoksa işin zorrr sen öğrenene kadar sabredemeyebilir

sabreder benm aşkım.zaten kocişime patates kızartması olsa yeter.2 3 tabak şöle.1 tabakla doymaz çünküde kaydirigubbakcemile3

:))))))) ay sorma bende benimkiyle küçükken
karşı komşuyduk 9 yaşında falan aşık taa o zamanlar ...
allahın işine bak

Bizim hiç öyle bi geçmişimiz yok yaaa nerdennn nereyee ben İstanbul o Aydın da seneelr sonraaa o en yakın erkek arkadaşının nişanına geliyo bende en yakın kız arkadaşımın o kadar oynama oluyo o beni görüyo beğeniyo ben tabi :teytey::teytey: oynamaktan gözüm görmüyo. Nasip işte hiç aklımıza gelmezdii :asigim:

Bizim hiç öyle bi geçmişimiz yok yaaa nerdennn nereyee ben İstanbul o Aydın da seneelr sonraaa o en yakın erkek arkadaşının nişanına geliyo bende en yakın kız arkadaşımın o kadar oynama oluyo o beni görüyo beğeniyo ben tabi :teytey::teytey: oynamaktan gözüm görmüyo. Nasip işte hiç aklımıza gelmezdii :asigim:

hayat süprizlerle dolu gercekten ..kısmet yaa

her yemek yapmak birbirne benziyor zaten önemli olan lezzeti...
benimkide relax valla ..

sabreder benm aşkım.zaten kocişime patates kızartması olsa yeter.2 3 tabak şöle.1 tabakla doymaz çünküde kaydirigubbakcemile3

olsun yinede hep aynı şey yapılmaz ..o ne kadar ne olsa yerim desede
marifetimi göstermem gerek... sositososito

offf düşündkçe stres basıor bana.3 ay sonra bütün yük benm üzermde olucak.temizlikti yemekti ütüydü çamaşırdı.biyandan çalışıcam.
bi yandan okula gidiorum haftanın üç günü.

ayyy daralıorummmm

offf düşündkçe stres basıor bana.3 ay sonra bütün yük benm üzermde olucak.temizlikti yemekti ütüydü çamaşırdı.biyandan çalışıcam.

ayyy daralıorummmm

canım sen çok gergin birisin ya...kolay gelsin...
sana göre herşy bi dert olmuş anam relax ol

olsun yinede hep aynı şey yapılmaz ..o ne kadar ne olsa yerim desede
marifetimi göstermem gerek...

öğrenicez tabikide biyere kdar sabır dimi.şimdiden başladım zaten internetten tarifler çıkarmaya

ama anca tarif çıkarrırım yapmak için faaliyeti başlatabilrmiim bilinmez bilmiyorumkismile

ayyy daralıorummmm

Tatlım ben c.tesileri temizlik için yardımcı alıcam 15 günde bir en azından ütüleri yapsa bana yeter,yoksa hayatta yapamam.
Allahtan ben 5.30 da çıkıyorum eve gidip yemek hazırlayacak vaktim var, ama temizlikte işin içine girerse ben kendime ve kocama vakişt ayıramam diye annem yardımcısını 15 de bir bana gönderecek. her c.tesi öğlene kadar bende şöyle bir görünenleri temizlesem yeter heralde
daha ne olsun bayanssulusmile:lepi:

Tatlım ben c.tesileri temizlik için yardımcı alıcam 15 günde bir en azından ütüleri yapsa bana yeter,yoksa hayatta yapamam.
Allahtan ben 5.30 da çıkıyorum eve gidip yemek hazırlayacak vaktim var, ama temizlikte işin içine girerse ben kendime ve kocama vakişt ayıramam diye annem yardımcısını 15 de bir bana gönderecek. her c.tesi öğlene kadar bende
aşkımda haftada bigün temizlkçi gelr hepsini yapamazsın dio.gerçektende yapamam canım.sen yne ii çıkıomsun işten.ben 6 30 da çıkıorum bazen 7 i buluo.

Allahtan ben 5.30 da çıkıyorum eve gidip yemek hazırlayacak vaktim var, ama temizlikte işin içine girerse ben kendime ve kocama vakişt ayıramam diye annem yardımcısını 15 de bir bana gönderecek. her c.tesi öğlene kadar bende şöyle bir görünenleri temizlesem yeter heralde
daha ne olsun bayanssulusmile:lepi:

Sen daha şimdiden ayarlamışsın valla ne güzell CADIARZU

Allahtan ben 5.30 da çıkıyorum eve gidip yemek hazırlayacak vaktim var, ama temizlikte işin içine girerse ben kendime ve kocama vakişt ayıramam diye annem yardımcısını 15 de bir bana gönderecek. her c.tesi öğlene kadar bende
aşkımda haftada bigün temizlkçi gelr hepsini yapamazsın dio.gerçektende yapamam canım.sen yne ii çıkıomsun işten.ben 6 30 da çıkıorum bazen 7 i buluo.

Canım memurum ondan erken çıkıyorum, Çok şükür. nişanlımda 7 de çıkıyo. işime geliyo süper yani.:hooray:

Bir kere şunu bilin kızlar: erkeklere kimse güvenmesin. onlar bizim gibi değiller.sizlere tek sözüm var: akıllı olun onların her söylediğine kanmayııııııııın.:kahve:

gelinliği daha ayarlamadım ama internetten bi kaç model beğendm.
ama şu konuda kararsızım hazırmı alsam yoksa diktirsemmi die.

Back