• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkularınız varmı sizinde?

Demekki mühendislerin hepsi gözümüzde canlandırdığımız gibi olmuyomuş

ewet ya dedm içimden kendi halnde biridir kesn die işinden başka birşey düşünmez dedm.ana bi gttim zaten ilk buluşmada elinde güller vurdu beni can evmden.sonra aşık oldum işte.çok sevmli çok cana yakın dürüst doğal bir insan.

şimdi diolar bana baştan istemem istemem die ortalığı birbirine kattın şimdi oğlumuzu göremez olduk falan diolar teyzeleri.onlar tanıstırdı benide.

ewet ya dedm içimden kendi halnde biridir kesn die işinden başka birşey düşünmez dedm.ana bi gttim zaten ilk buluşmada elinde güller vurdu beni can evmden.sonra aşık oldum işte.çok sevmli çok cana yakın dürüst doğal bir insan.

şimdi diolar bana baştan istemem istemem die ortalığı birbirine kattın şimdi oğlumuzu göremez olduk falan diolar teyzeleri.onlar tanıstırdı benide.

Nasip iştee ...

doğru nasip aklımda hiç yoktu böle bişi ohh ne güzel istediğimle geziodum arkadaşlarla alem yapıoduk rahattım öle napcaktım birini ciddi olarak hayatıma alıpta.
ama işte bu dediğiniz insan çıkınca karşınıza herşey farklı oluo hayatnızda.değişio herşey.

iiki diosunuz ozman.

evvet sizinle aynı fikirdeyim ama benimki mühendis değil :))
Bizi komutanı tanıştırdı ilk önce msni verdi ben eklemeyecektim ama adam tekrar arayınca bi görüşürüm sonra bitiririm diye ekledim :))
Ama bi ekledik bi daha silemedik :))

Bizi komutanı tanıştırdı ilk önce msni verdi ben eklemeyecektim ama adam tekrar arayınca bi görüşürüm sonra bitiririm diye ekledim :))

Ömür boyu silmeyin birbirnizi inşallahhhhhh :smiley-cool::nazar:

inşallah hiç silinmesin kalplerinizden :1no2:

bu şarkının bu cümlesi hoşuma gitmişti gecen gün..
:lepi::lepi:

'' her insanın içinde bir ışık vardı...ama sevdiğini bulunca aydınlanır..'o şık...'yerimseniben

vay vay vayyyy
ağlıycam şimdi tutmayın ullleeennnnmafoldumben

Yok yok bu böyle olmaz ben akşam sevgilimle görüşeyim bekleyemem yarını çok össsleeddiimmm:gitme:

Ya kızlar bu güzel havada gözümün önünde vapurların biri gidiyo biri geliyo, martılar falan ay insanın kendini atası geliyo sokaklara şakkıdı:a015:

Kadıköy tarafında felan mısın yoksa ? bilmiyorumkismile Keşke öyle bi imkanımız olsaaa nişanlım arasa hadi arabada bekliyorum çık dışarıya deseee offfff offffffff boshayallersmilekaydirigubbakcemile4:asigim:

Kadıköy tarafında felan mısın yoksa ? bilmiyorumkismile Keşke öyle bi imkanımız olsaaa nişanlım arasa hadi arabada bekliyorum çık dışarıya deseee offfff offffffff boshayallersmilekaydirigubbakcemile4:asigim:

Yok sirkeci canım yerimseniben

Ayyy çalışmayıp evde otursaydık ne güzel olurdu, çıkardık valla kısslarrrşakkıdı:dance:

Deliler gibi yaniyorum
Yuvadan ucup gidiyorum
Yasimiz neden büyük ama seni adim adim sayip seviyorum?
Heycandan ismini bile kazidim bitik yüregime
Senin ask diyen o diline bile doyamadim telaslaniyorum

Back