• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkularınız varmı sizinde?

Bir kere şunu bilin kızlar: erkeklere kimse güvenmesin. onlar bizim gibi değiller.sizlere tek sözüm var: akıllı olun onların her söylediğine kanmayııııııııın.:kahve:

canım senin var mı erkek arkadaşın...
bu arada ben sevdigim tüm erkekler grubuna sokmuyorum ..oki

canım senin var mı erkek arkadaşın...
bu arada ben sevdigim tüm erkekler grubuna sokmuyorum ..oki

Yani ben nedense daha iyimser yaklaşıyorum yaa.
Benim sevgilim iyi niyetlidir o yüzden yanlış birşey olsa bile beni kırmak istemiyeceğinden eminim. o yüzden tüm erkekler grubuna sokmuyorum bende olumunekankayizsmile

benm sevgilimde çok ii niyetlidir başlarda bende diğerlernden farksız bulmuodum ama yaşadıkça anlıosun nasıl bir insan olduğunu.
şimdi ise o çok farklı benm gözümde hiçkimseye benzemio.

Yani ben nedense daha iyimser yaklaşıyorum yaa.
Benim sevgilim iyi niyetlidir o yüzden yanlış birşey olsa bile beni kırmak istemiyeceğinden eminim. o yüzden tüm erkekler grubuna sokmuyorum bende olumunekankayizsmile

Katılıyorum yeri geldiğinde beni benden daha çok düşünür :asigim:

kızlar akıllı olun herkes yüzüne güler arkadan yapar yapıcağını.erkeğin efendisi yok bunu öğrenmiş oldum ben.:kahve:

kızlar akıllı olun herkes yüzüne güler arkadan yapar yapıcağını.erkeğin efendisi yok bunu öğrenmiş oldum ben.:kahve:

he bak ama sen ....
sen yaşamaşsın veya sana yaşatmışalr ..ve seninki...
seninki öyle yaptı diye bizimkide mi yapacak yane....:kızgın:

önceden genelleme yaptıklarında kızardım onlara. her erkek aynı değildir diye.öyle söylemeyin yazık derdim. şimdiyse haklılarmış dıyorum erkeklerin hepsi aynı.en efendi dediğiniz tip bile yapıyor yapıcağını.:çok üzgünüm:

Anlaşıldı senin belliki bu konuda sıkıntın var ... Ama genelleme yapma bence güvenilecek kişi kendini mutlaka hissettiriyo zaten emin ol. sengözlerimebaksanab

önceden genelleme yaptıklarında kızardım onlara. her erkek aynı değildir diye.öyle söylemeyin yazık derdim. şimdiyse haklılarmış dıyorum erkeklerin hepsi aynı.en efendi dediğiniz tip bile yapıyor yapıcağını.:çok üzgünüm:

birinden darbe yemeden anlayamaz insan orası öyle tabi...ama dedim ya herkes aynı olamaz dogada böyle birşey olmaz..
üzüldüm canım...senin adına..
geniş düşünmek gerek herzaman yoksa çekilmez hayat

tatlım ne yaptığına bağlı aslında.
hani senin neden böyle düşündüğünü söylesen bize daha iyi yardımcı olursun gibime geliyo dimi kısslarrr

kızlar akıllı olun herkes yüzüne güler arkadan yapar yapıcağını.erkeğin efendisi yok bunu öğrenmiş oldum ben.

canım bence sen kötü birşey yaşadın ve her erkeğide sana kötü şeyler yaşatanla bir tutuosun.

en beyefendi erkek kalu beladan kalma diye tanıştırıldım büyüklerimiz tarafından.Geçen gün farklı isimle girmiş olduğu h5 arkadaşlık sitesinde yakaladım onu.Benimle tanışmadan önce kayıt olmuş. sonrada sıkılınca devam ettirmiş konuşmayı duygusal birşey yok dedi.Belkide ben büyütüyorum ama olmaması lazım nişanlıyken, sanalda olsa gerçekte olsa aynı benim için konuşmamak lazım.

sonra fırçaladım ben bunu kapattı uyeliğini ama bılmem yinede kafamda soru işaretleri var.bir kere öyle görünce insan güvenını kaybediyor.:kahve:

Back