How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

korkularınız varmı sizinde?

ya aslında okadar çok varki beğendiğim modeller çoktan almıştım gelnliğimde modellern arasından seçim yapmakta zorlanıorum çünkü hepsi çok çok güzelller.bakalım haftasonu nişanlıma göstercem modelleri hangisini daha çok beğenrse onu diktiricem.bellide olmas belki gelinlikçiler de beğendiğim bi model görürüm hemen değişir fikrim.

sen ayarladınmı peki?

en beyefendi erkek kalu beladan kalma diye tanıştırıldım büyüklerimiz tarafından.Geçen gün farklı isimle girmiş olduğu h5 arkadaşlık sitesinde yakaladım onu.Benimle tanışmadan önce kayıt olmuş. sonrada sıkılınca devam ettirmiş konuşmayı duygusal birşey yok dedi.Belkide ben büyütüyorum ama olmaması lazım nişanlıyken, sanalda olsa gerçekte olsa aynı benim için konuşmamak lazım.

sonra fırçaladım ben bunu kapattı uyeliğini ama bılmem yinede kafamda soru işaretleri var.bir kere öyle görünce insan güvenını kaybediyor.:kahve:

öyle olmaması gerekiyor işte önce kendine güven kendinle barışık ol inan gerisi gelir..
hayatının insanı mutlaka çıkar..önyargılı olma hiç bizaman canım...
içini ferah tut. herşeyin hayırlısını dile allahtan..o senin için yanlış bir insamış o kadar..
sevgiyle kalyerimsenibena.s.

en beyefendi erkek kalu beladan kalma diye tanıştırıldım büyüklerimiz tarafından.Geçen gün farklı isimle girmiş olduğu h5 arkadaşlık sitesinde yakaladım onu.Benimle tanışmadan önce kayıt olmuş. sonrada sıkılınca devam ettirmiş konuşmayı duygusal birşey yok dedi.Belkide ben büyütüyorum ama olmaması lazım nişanlıyken, sanalda olsa gerçekte olsa aynı benim için konuşmamak lazım.

sonra fırçaladım ben bunu kapattı uyeliğini ama bılmem yinede kafamda soru işaretleri var.bir kere öyle görünce insan güvenını kaybediyor.:kahve:

şöyleki tatlım ben akıl merci falan değilim ama benim fikrim şu.böyle şeylerin takibini yapamazsın, mümkün değil, sana orayı kapattım der başka sitede başlar veya hatta aynı sitede başka isimle başlar.
Benim nişanlımla birlikteliğimiz çook uzun zaman belki okumuşsundur oldu. Bugün olmuş birbirimizin tel eline alıp bakmışlığımız yok.Bence rahat bırak boşver senin ilgilenmediğini anlarsa ve eğer seni gerçekten seviyosa değer veriyosa zaten böyle şeylere gerek duymaz.

ya aslında okadar çok varki beğendiğim modeller çoktan almıştım gelnliğimde modellern arasından seçim yapmakta zorlanıorum çünkü hepsi çok çok güzelller.bakalım haftasonu nişanlıma göstercem modelleri hangisini daha çok beğenrse onu diktiricem.bellide olmas belki gelinlikçiler de beğendiğim bi model görürüm hemen değişir fikrim.

sen ayarladınmı peki?

canım ben yarın fatihe bakıcam bi....
benim model var kafamda...

ya bide çalıştığımdan işten geç çıkıorum çıkıp şöle gönlümce dolaşıp bakamıorum.izin isticem yerime bakan kmse yok.işimdende olmak istemiorum.haftasonlarıda kapalı oluo.bilmioru bakalım artık cumartesi 4 ten sonra bakıcam.

sen ayarladınmı peki?

Ayyy nesli buda benim kafamdan, tatlım bende öyle yaklaşık 20 tane model var elimde hepsinin ayrı ayrı yerlerini beğendim, hepsini birleştirip bir model yapmaya çalışıcaz bakalım :hooray:
Tabi yarın gelinlikçimize bu fikri söylediğimizde bizi kovmazsa eyvahedigeldismile

Ayyy nesli buda benim kafamdan, tatlım bende öyle yaklaşık 20 tane model var elimde hepsinin ayrı ayrı yerlerini beğendim, hepsini birleştirip bir model yapmaya çalışıcaz bakalım
Tabi yarın gelinlikçimize bu fikri söylediğimizde bizi kovmazsa

ben nişanımda öle yapmıştımda pek bişeye benzemedi.inşallah sennki öle olmaz canım.

Ayyy nesli buda benim kafamdan, tatlım bende öyle yaklaşık 20 tane model var elimde hepsinin ayrı ayrı yerlerini beğendim, hepsini birleştirip bir model yapmaya çalışıcaz bakalım :hooray:
Tabi yarın gelinlikçimize bu fikri söylediğimizde bizi kovmazsa eyvahedigeldismile

evet canım yaa hade bakalım yerimseniben

öyle olmaması gerekiyor işte önce kendine güven kendinle barışık ol inan gerisi gelir..
hayatının insanı mutlaka çıkar..önyargılı olma hiç bizaman canım...
içini ferah tut. herşeyin hayırlısını dile allahtan..o senin için yanlış bir insamış o kadar..
sevgiyle kalyerimsenibena.s.

ben ayrılmadım hala nişanlıyım şu an bırkaç gün önce oldu bu yazdıklarım.

Back