Korkularımız var :(

miniss6301

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
9
9
26
Merhaba arkadaşlar sözlüm şuanda sehir dışında ve bir kaç haftaya gelecek sevgililik dönemlerimizden beri cinsellik hayatımızda var.Ancak korkularımız var çok uzun süredir birbirimize dokunmuyoruz.Korunmaktan yana bir sıkıntımız yok ancak oluşabilecek aksiliklerin önüne nasıl geçebiliriz özür dilerim herkesten şimdi açık konuşacağım erken boşlama ya da erekte olamama gibi çünkü sözlüm görüntülü konuşurken bile erekte olamıyor bu durumu yaşamaktan korkuyoruz yan yana iken..Daha öncede yine sertleşme sorunları yaşamıştı ve doktora gitmişti bunun için..Bende o da birbirimizi mutlu etmek istiyoruz işin içinden çıkamıyoruz..

Biraz düzenli ilişkiye alakası aslında sebebini sorarsan benim eşim de evlendiğimizde erken boşalıyodu ben ilk belli etmek istemedim ama kendi farkına varınca tedavi gördük. Tedavi gördük diyorım çünkü onu yalnız bırakmadım bu aşamalarda. Evlilikte düzenli bir ilişkiniz olduğunda bu durum değişebilir açıkçası gözlem gerektirir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…