- 15 Eylül 2014
- 298
- 384
- 303
merhaba arkadaşlar
genç yaşta yaşadıklarım beni bu hale getirdi çok zor zamanlardan geçtim halada geçiyorum defalarca doktora gittim psikolojik tedavi gördüm biri bipolar dedi bi doktor sende öyle bişey göremiyorum dedi anksiyete bozukluğu okb bende ne olduğunu tam bilmiyorum ilaç kullandım ama korkularımdan bi türli kurtulamıyorum herşeyden korkuyorum şöyle ki
Benim yüzümden kimse üzülmesin
Benim yüzümden kimsenin başına gelmesin
Tlf çalsa kötü haber alcam diye korkuyorum
İnsanlarla konuşurken beni yanlış anlamalarından onları üzmekten korkuyorum
Kimseye bişey önermem mesela ilaç krem vb. Gibi ya dokunursa ya benim yüzümden bişey olursa diye herşeyi o kadar derin düşünüyorım ki hayat zehir oluyor
Kimseyi evime yada dışarı davet edemiyorum etsemde o kişi gelene kadar kendi kendimi yiyorum yolda gelirken ya başına bişey gelirse diye
Çok zor bir hayat
Aniden tlf bildirim falan gelse yerimden sıçrıyorım
Böyle olmak istemiyorum
Ama korkularımdan kurtulamıyorım bi türlü
Sanırım içimi dökmek istedim
Kusura bakmayın uzun oldu
genç yaşta yaşadıklarım beni bu hale getirdi çok zor zamanlardan geçtim halada geçiyorum defalarca doktora gittim psikolojik tedavi gördüm biri bipolar dedi bi doktor sende öyle bişey göremiyorum dedi anksiyete bozukluğu okb bende ne olduğunu tam bilmiyorum ilaç kullandım ama korkularımdan bi türli kurtulamıyorum herşeyden korkuyorum şöyle ki
Benim yüzümden kimse üzülmesin
Benim yüzümden kimsenin başına gelmesin
Tlf çalsa kötü haber alcam diye korkuyorum
İnsanlarla konuşurken beni yanlış anlamalarından onları üzmekten korkuyorum
Kimseye bişey önermem mesela ilaç krem vb. Gibi ya dokunursa ya benim yüzümden bişey olursa diye herşeyi o kadar derin düşünüyorım ki hayat zehir oluyor
Kimseyi evime yada dışarı davet edemiyorum etsemde o kişi gelene kadar kendi kendimi yiyorum yolda gelirken ya başına bişey gelirse diye
Çok zor bir hayat
Aniden tlf bildirim falan gelse yerimden sıçrıyorım
Böyle olmak istemiyorum
Ama korkularımdan kurtulamıyorım bi türlü
Sanırım içimi dökmek istedim
Kusura bakmayın uzun oldu