Korkularim

Mutluinsan_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
2
0
30
Kızlar herkese merhaba. Sozu uzatmadan konuya giricem. Üni mezunu hemsireyim bir seneye yakindir mezunum. Bir senedir sadece KPSS çalıştığım evden cikmadigim için asosyal oldum diyebilirim. Ayda bir bile dışarı çkmadiğım oldu hani. Sınava iki hafta kaldı sınavdan sonra bir hastanede çalışmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum. Stajyerken iyiydim dört sene boyunca hic isimi yapmamazlik ya da becerememe olmadı hocalarim falan da memnundu. Rahattim yani. Simdi is başvurusu yapicam ama çok korkuyorum. Bir senedir aşırı asosyal olduğum için iletişim kurmakta problem cekiyorum. Normalde çok özgüveni biri değilim ama stajdan korkmazfim çalışmaktan cekinmezdim. Simdi geceleri rüyamda isimi yapamadığımi mutlu olamadığımı görüyorum çok takıntılı biri olduğum için iyice beni etkiledi. Bu korkumu nasıl yenebilirim. Yardımcı olmanız dileğiyle..

Bu kadar hazırlıktan Sonra kendi kabuğunda mükemmeliyetçi oluyor insan hata yapmak istemiyor.Ben dbu artı daha dikkatli daha emin adımlarla ilerleyeceksiniz mesleğinizde.İçine girer girmez alışırsınız zaten yoğun bir tempoda çalışacaksınız aşağı çekenler olsada yukarı çekip defalarca teşekkür eden bir sürü insan girecek hayatınıza .
Bu kadar şeyi başarmışsınız yolun başına gelmişsiniz derin bir nefes veee hooop :)Dilerim Yen'i iş hayatınızda güzel anılar biriktirirsiniz.Şimdiden başarılar

Ay ne güzel yazdiniz öyle. Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. :)

Ilk işinde olur oyle.Deneyimsizsin onun korkusu.Bizim meslek deneyim isi.Duse kalka deneyim kazanacaksın.Soracagin birsey olursa sor bana.Meslektaslarimiz öğretmeyi pek sevmeyebilir ortamına gore.Nette birsürü bilgi var.Onlari karıştır.Nasil bir yerde çalışacaksın. Kabul edildin mi orayi kacirdim

Insan ara verince cok normal boyle korkular. 14 yildir ders veriyorum. Her tatilden sonra donem baslarken strese girerim, kabuslar gorurum, hayati kendime zindan ederim... sonra 1-2 hafta icinde ogrencilerime alisirim ve donemin geri kalani cok guzel gecer. Sizin de oyle olacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…